Conferința Mastering the Music Business programată pentru 17-19 martie 2020 se suspendă
https://www.ziarulmetropolis.ro/conferin%c8%9ba-mastering-the-music-business-programat%c4%83-pentru-17-19-martie-2020-se-suspend%c4%83/

Având în vedere evoluţia epidemiei COVID-19 în România şi în Europa şi măsurile recent luate de autorităţi, organizatorii Mastering the Music Business suspendă ediţia din acest an, programată în perioada 17-19 martie.

Un articol de Petre Ivan|11 martie 2020

Guvernul României a restricționat adunările publice cu mai mult de 99 de persoane din cauza epidemiei Coronavirus. De asemenea, călătoriile internaționale devin imposibile spre și dinspre din ce în ce mai multe regiuni ale lumii.  Luând în considerare siguranța tuturor și felul nedorit, dar totuși posibil, în care lucrurile pot evolua, ne vedem nevoiți să anulăm conferința și festivalul de showcase. Vă dorim tot binele și credem că, împreună, vom reuși să depășim această perioadă dificilă, fără precedent. Aveți grija de voi, urmați regulile de prevenție promovate de autorități și să ne auzim cu bine!”, declară Anca Lupeș, fondatoarea conferinței.

Următoarea ediție a conferinței va avea loc în perioada 9-11 martie 2021.
Biletele cumpărate pentru anul acesta vor garanta accesul la #MMB2021. Cei care doresc să primească contravaloarea biletelor înapoi sunt rugați să acceseze www.iabilet.ro/anulare și să urmeze pașii indicați. Cei care au cumpărat biletele de pe ove.ro sunt rugați să trimită un email la [email protected] cu subiectul “Refund” și cu biletul atașat și vor primi banii în același cont din care au făcut plata.

Despre MMB

Conferința Mastering the Music Business este primul și cel mai mare eveniment profesional organizat în România pe teme de industrie muzicală. Evenimentul se adresează artiștilor,  managerilor, agentiilor de booking, agențiilor de PR muzical și celorlalți reprezentanți ai industriei – tour manageri, avocați, promoteri, reprezentați ai label-urilor majore și independente. În cele patru ediții de până acum au participat peste 200 de speakeri din România, Europa și Statele Unite ale Americii.

În cadrul MMB Showcase Festival, festivalul asociat conferinței Mastering the Music Business, trupe românești și internaționale concertează atât în fața participanților la conferință, creându-și noi oportunități de business, cât și în fața publicului spectator la concerte – mărindu-și astfel  baza de fani.

Conferința MMB a fost înființată în anul 2016 și este organizată de Asociația RAW Music.

05
/12
/23

„O, ce veste minunată!”, „La Vitleem colo-n jos”, „Bună dimineața la Moș Ajun”, „Have Yourself a Merry Little Christmas” sau „Noël”? Cele mai frumoase și mai îndrăgite colinde românești, dar și cântece internaționale de Crăciun vor răsuna pe scena Sălii Radio în luna decembrie, în cadrul a patru concerte extraordinare.

05
/12
/23

Dacă printre dorințele pe care vi le stabiliți pentru Noul An se numără mai multe momente de relaxare și seri petrecute cu cei dragi ascultând muzică bună, atunci o idee perfectă ar fi noile abonamente sau bilete la Sala Radio, pentru concertele din perioada ianuarie-martie 2024!

04
/12
/23

Începutul lunii decembrie aduce primele concerte din turneul de lansare al noilor albume Alternativ Quartet — Deocamdată suntem / Departe de solstiţiu. Acestea vor avea loc pe 5 decembrie la Muzeul Naţional de Artă al României din Bucureşti, pe 8 decembrie la Palatul Culturii din Iaşi, şi pe 14 decembrie la Casa Tranzit din Cluj-Napoca.

04
/12
/23

Turneul Național ”Duelul Viorilor” a început cu un concert sold out la Ateneul Român din București. În fața unei săli arhipline, violoniștii Liviu Prunaru, din echipa Stradivari și Gabriel Croitoru, din echipa Guarneri, arbitrați de pianistul Horia Mihail, au susținut sâmbătă, 3 decembrie, prima rundă din Duelul Viorilor.

04
/12
/23

Începutul ultimei luni a anului aduce pe scena operei din București un spectacol al Studioului Experimental în Artele Spectacolului Muzical ,,Ludovic Spiess” (DescOperă La Traviata), conferințele operei (Scena Gândirii îl va avea ca invitat pe președintele Academiei Române, istoricul Ioan-Aurel Pop), două titluri de operă (La Traviata de Giuseppe Verdi și Lohengrin de Richard Wagner) și un balet (Spărgătorul de nuci de Piotr Ilici Ceaikovski).