Corul Armatei Roşii, încă o reprezentaţie, la cererea publicului
https://www.ziarulmetropolis.ro/corul-armatei-rosii-inca-o-reprezentatie-la-cererea-publicului/

La sfârşitul lunii septembrie, cel mai renumit cor din lume, Corul Armatei Roşii, ajunge în Capitală pentru a cuceri publicul bucureştean. Artiştii au adăugat în agenda turneului internaţional cel de-al doilea spectacol la Bucureşti, eveniment ce se va desfăşura pe 22 Septembrie, în aceeaşi locaţie – Sala Palatului.

Un articol de Petre Ivan|9 iulie 2015

Spectacolul anunţat iniţial pentru data de 23 septembrie la Sala Palatului, a fost primit cu succes de iubitorii de cultură, până la acest moment fiind epuizate peste 70 % din totalul biletelor disponibile.

Interesul publicului fata de acest spectacol grandios si cererile constante cu privire la disponibilitatea celor mai bune locuri i-a determinat pe organizatori sa inainteze managementului artistic invitatia de a sustine o a doua reprezentatie.

Astfel, pe 22 şi 23 septembrie, începând cu orele 20:00, Sala Palatului va fi învăluită de atomsfera basmului rusesc, redată  prin muzică şi dans de uimitorii artişti aflaţi sub bagheta dirijorului rus, Generalul Viktor Eliseev.

Cu un repertoriu variat, de cea mai bună calitate, un corp de balet ce va interpreta dansuri autentice perfect sincronizate şi zecile de costume viu colorate, Corul Armatei Roşii va demonstra încă odată că este un exponent de marcă al excelenţei în cultură.

Entuziasmaţi de întâlnirea cu publicul din România, membrii celebrului cor au transmis un mesaj video special:

Spectatorii interesaţi îşi pot procura biletele pentru cele două reprezentaţii de la casa de bilete a Sălii Palatului, din reţeauamagazinelor Diverta, a agenţiilor Eurolines şi TUI TRAVELCENTER, magazinele Inmedio, Oficiile Poştei Române, Librăria Eminescu, Unirea Shopping Center – parter şi online, prin bilete.ro, bilet.ro, biletoo.ro, myticket.ro, startickets.ro, vreaubilet.ro, ticketstore.ro şi ticketnet.ro.Corul Armatei

Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc, după cu urmează:

– VIP – 300 RON,

– cat.I – 200 RON,

– cat.II – 140 RON,

– cat.III – 90 RON,

– cat.IV – 65 RON

Despre Corul Armatei Rosii

Corul Armatei Rosii isi are sediul in inima Moscovei, in centrul istoric, langa Piata Rosie, la cateva sute de metri de Teatrul Balsoi si de turnurile Kremlinului.

Sub conducerea carismaticului dirijor Viktor Eliseev, Corul Armatei Rosii sustine peste 250 de spectacole pe an. Generalul Viktor Eliseev este dirijorul corului din 1974 si a sustinut show-uri in peste 50 de tari alaturi de Corul Armatei Rosii (care este marca inregistrata in 32 de tari).

Red Army Choir are dimensiunea unui adevarat ansamblu cu 350 de membri, printre care se numara solisti, dansatori, muzicieni, coregrafi si dirijori. In general, pentru spectacolele de peste hotare, Corul Armatei Rosii calatoreste cu o suta de artisti.

Foto: Corul Armatei Roşii – facebook

10
/11
/22

Miercuri, 16 noiembrie 2022 (de la 19.00), Sala Radio va fi gazda unui eveniment special: concertul prezentat de Orchestra de Cameră Radio, în parteneriat cu Ambasada Portugaliei la București, este dedicat centenarului scriitorului José Saramago (1922-2010), laureat al Premiului Nobel pentru Literatură (1998).

31
/10
/22

Cu ocazia Zilelor Culturii Sinti şi Roma la Bucureşti, Dotschy Reinhardt, Sinteza – descendentă a marei legende de jazz Django Reinhardt, vine sâmbătă, 12 noiembrie 2022, la ARCUB.

25
/10
/22

Miercuri, 26 octombrie 2022, de la ora 17.00, la Muzeul „Casa Mureșenilor” din Brașov, vă invităm la Recitalul de la ora 5. Evenimentul va fi susținut de Mădălina Bourceanu - soprană, Nicoleta Chirilă - soprană, Aurelia Florian - soprană, Valentina Mărgăraș - soprană, Silvia Micu - soprană, Sonia Hazarian - mezzosoprană, Alexandru Aghenie - bariton, Marian Rește – bas-bariton. La pian îi va acompania Simona Patriche. Prezintă: Simona Manole.

25
/10
/22

Publicul este așteptat miercuri, 26 octombrie, la Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu la spectacolul de teatru-jazz "Aproape Înger", în cadrul Sibiu Jazz Festival 2022, o reprezentație ce a rezultat din întâlnirea mai multor orizonturi artistice ce au generat o frescă modernă a realităților pe care omul le trăiește într-un cuplu.

25
/10
/22

Ultima săptămână din luna octombrie aduce pe scena Operei Naționale București titluri celebre din repertoriul universal precum „La Bohème”, „Povestirile lui Hoffmann”, „Peer Gynt & Carmina Burana”, „La Traviata”, dar și „Podul”, o seară de operă româno-bulgară, dedicată împlinirii a celor 30 de ani de prietenie, cooperare și bună vecinătate între Republica Bulgaria și România.

24
/10
/22

Artiștii Filarmonicii „George Enescu” doresc să se prezinte în fața publicului în recitaluri și concerte tematice. Demersul se dorește și unul de popularizare a muzicii clasice în rândurile celor interesați să se apropie de un univers sonor fascinant.

24
/10
/22

Luni, 24 octombrie, de la ora 19,00, publicul român are întâlnire cu soprana Laura Tătulescu şi cu pianista şi compozitoarea Ana Giurgiu-Bondue la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, Sala „George Enescu”. În deschidere: lansarea oficială a albumului „Silence”, reunind înregistrări realizate de cele două muziciene în studiourile Radio România, în luna august.

21
/10
/22

După reprezentații inedite, la sfarșit de octombrie, pe scena unor festivaluri de jazz cu tradiție, precum Sibiu Jazz Festival și Ploiești Jazz Festival, Orchestra Națională de Jazz a Franței, aflată într-un tuneu național in România, după o absență de aproape 30 de ani, va susține un concert extraordinar la Palatul Bragadiru din București.