Crime, teroare și alte momente înfricoșătoare. De Halloween, la Paramount Channel
https://www.ziarulmetropolis.ro/crime-teroare-si-alte-momente-infricosatoare-de-halloween-la-paramount-channel/

În acest weekend, Paramount Channel oferă recompense speciale fanilor genului horror. Sâmbătă şi duminică, telespectatorii români vor intra în atmosfera specifică de Halloween cu ajutorul filmelor The Haunting (31 Octombrie, 23:00), Friday, the 13th IV (1 Noiembrie, 1:10), Friday the 13th VII (1 Noiembrie, 03:00), Case 39 (1 Noiembrie, 23:00), The Ring (2 Noiembrie, 01:10), Friday the 13th VIII (2 Noiembrie, 03:20).

Un articol de Petre Ivan|31 octombrie 2015

Regizat de Jan De Bont (Speed, Lara Croft Tomb Rider: The Cradle of Life), The Haunting este un remake al clasicului din 1963 cu același nume.

Povestea plină de suspans și teroare despre o casă bântuită are o distribuție impresionantă, alcătuită din nume importante ale cinematografiei: Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones, Owen Wilson. Steven Spielberg este deseori menționat ca producător executiv al filmului.

Un alt titlu care nu trebuie ratat de fanii genului horror este și The Ring.

Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean, Rango, The Lone Ranger) semnează regia unuia dintre cele mai de succes filme horror din toate timpurile.

Atmosfera întunecată îi va însoți pe telespectatori pe tot parcursul filmului, mulțumită stilului regizoral și interpretării actriței Naomi Watts.

Friday the 13th

Friday the 13th

Considerată una dintre cele mai de succes francize media din America, Friday the 13th este concentrată în jurul personajului Jason Voorhees, care s-a înecat în Camp Crystal Lake.

După mai mulți ani, se zvonește că lacul ar fi blestemat și este punctul de pornire al unor serii de crime. Masca de hockey a lui Jason este una dintre cele mai cunoscute imagini în cultura de masă.

Friday the 13th: The Final Chapter este al 4-lea film al seriei, apreciat în special pentru interpretarea lui Ted White și atmosfera întunecată.

Friday the 13th, Part VII: The New Blood, care marchează perioada Kane Hodder, perioadă în care actorul l-a interpretat pe Jason Voorhees, și Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan sunt alte două filme difuzate pe Paramount Channel.

Nu în ultimul rând, Bradley Cooper și Renée Zellweger fac echipă în filmul Case 39, de Christian Alvart, povestea unei asistente sociale ce descoperă o forţă a răului mai mare decât şi-ar fi imaginat cineva atunci când încearcă să salveze o copilă.

Foto: Halloween – Cinemagia

28
/03
/20

TIFF Unlimited, platforma de streaming a Festivalul Internațional de Film Transilvania, oferă gratuit o selecție de filme pentru a vă transforma serile de weekend în care #StămAcasă, în perioada de izolare socială, în evenimente cu premiere de cinema online.

25
/03
/20

CRONICĂ DE FILM Prezentat anul trecut în premieră mondială în competiţia de documentare a Festivalului de la Sarajevo şi disponibil pe platforma HBO GO, "Fata de aur" (2019), de Denisa Morariu-Tamaş şi Adrian Robe, îi face un portret fostei gimnaste Andreea Răducan.

18
/03
/20

CRONICĂ DE FILM Realizat împreună cu istoricul Adrian Cioflâncă și prezentat în premieră în secțiunea Forum la Berlinale, documentarul de aproape trei ore „Ieșirea trenurilor din gară” (2020) este cel mai solicitant, dar și cel mai tulburător film al lui Radu Jude. Un film-document despre Pogromul de la Iași din 1941.

17
/03
/20

Bad Unicorn pune la dispoziție pe platforma video on demand Vimeo 8 titluri din portofoliu: Despre trup și suflet (r: Ildikó Enyedi), Tărâmul Binecuvântat (r: Francis Lee), Atelierul (r: Laurent Cantet), Dovlatov (r: Alexey German Jr), Utoya: 22 iulie (r: Erik Poppe), Vinovatul (r: Gustav Möller), Păsări Călătoare (r: Cristina Gallego, Ciro Guerra) și Amanda (r: Mikhaël Hers) sunt acum disponibile online pe https://vimeo.com/badunicorn.

16
/03
/20

Ținând cont de evoluția epidemiei COVID-19, dar și de măsurile luate recent de autorități, cu părere de rău vă anunțăm că am decis amânarea celei de-a IV-a ediții a rezidenței-consurs The Script Contest.

16
/03
/20

Lansarea în cinematografe a filmului „5 Minute”, scris și regizat de Dan Chișu, a fost amânată. Lungmetrajul ar fi trebuit să aibă premieră națională pe 27 martie 2020, fiind distribuit de Domestic Film. Decizia a fost luată ținând cont de contextul epidemiologic actual și în acord cu măsurile luate deja de autorități pentru evitarea răspândirii noului virus, Covid -19.

11
/03
/20

Gala Premiilor Gopo, eveniment organizat de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc împreună cu Asociația Film și Cultură Urbană, va fi amânat, în contextul măsurilor de prevenție și restricțiilor impuse de evoluția epidemiei COVID-19, interesul pentru siguranța și sănătatea participanților - invitați din industrie, parteneri, sponsori, presă acreditată - și a echipelor implicate fundamentând această decizie.

Page 1 of 25912345...102030...Last »