Crime, teroare și alte momente înfricoșătoare. De Halloween, la Paramount Channel
https://www.ziarulmetropolis.ro/crime-teroare-si-alte-momente-infricosatoare-de-halloween-la-paramount-channel/

În acest weekend, Paramount Channel oferă recompense speciale fanilor genului horror. Sâmbătă şi duminică, telespectatorii români vor intra în atmosfera specifică de Halloween cu ajutorul filmelor The Haunting (31 Octombrie, 23:00), Friday, the 13th IV (1 Noiembrie, 1:10), Friday the 13th VII (1 Noiembrie, 03:00), Case 39 (1 Noiembrie, 23:00), The Ring (2 Noiembrie, 01:10), Friday the 13th VIII (2 Noiembrie, 03:20).

Un articol de Petre Ivan|31 Octombrie 2015

Regizat de Jan De Bont (Speed, Lara Croft Tomb Rider: The Cradle of Life), The Haunting este un remake al clasicului din 1963 cu același nume.

Povestea plină de suspans și teroare despre o casă bântuită are o distribuție impresionantă, alcătuită din nume importante ale cinematografiei: Liam Neeson, Catherine Zeta-Jones, Owen Wilson. Steven Spielberg este deseori menționat ca producător executiv al filmului.

Un alt titlu care nu trebuie ratat de fanii genului horror este și The Ring.

Gore Verbinski (Pirates of the Caribbean, Rango, The Lone Ranger) semnează regia unuia dintre cele mai de succes filme horror din toate timpurile.

Atmosfera întunecată îi va însoți pe telespectatori pe tot parcursul filmului, mulțumită stilului regizoral și interpretării actriței Naomi Watts.

Friday the 13th

Friday the 13th

Considerată una dintre cele mai de succes francize media din America, Friday the 13th este concentrată în jurul personajului Jason Voorhees, care s-a înecat în Camp Crystal Lake.

După mai mulți ani, se zvonește că lacul ar fi blestemat și este punctul de pornire al unor serii de crime. Masca de hockey a lui Jason este una dintre cele mai cunoscute imagini în cultura de masă.

Friday the 13th: The Final Chapter este al 4-lea film al seriei, apreciat în special pentru interpretarea lui Ted White și atmosfera întunecată.

Friday the 13th, Part VII: The New Blood, care marchează perioada Kane Hodder, perioadă în care actorul l-a interpretat pe Jason Voorhees, și Friday the 13th Part VIII: Jason Takes Manhattan sunt alte două filme difuzate pe Paramount Channel.

Nu în ultimul rând, Bradley Cooper și Renée Zellweger fac echipă în filmul Case 39, de Christian Alvart, povestea unei asistente sociale ce descoperă o forţă a răului mai mare decât şi-ar fi imaginat cineva atunci când încearcă să salveze o copilă.

Foto: Halloween – Cinemagia

20
/03
/19

Paul Schrader, David Lowery și Kent Jones sunt trei dintre regizorii ale căror filme vor fi proiectate în premieră în România în cadrul American Independent Film Festival. Ediția a 3-a a festivalului va avea loc între 12 și 18 aprilie, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București, iar biletele vor fi disponibile în curând pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

20
/03
/19

OPINIE Pentru al doilea an consecutiv, trofeul Gopo pentru cel mai bun film ajunge la un lungmetraj care s-a remarcat în special prin succes la public, și mai puțin prin prezențe în festivaluri sau elogiile criticii. În acest caz, „Moromeții 2”, de Stere Gulea. Este reconfirmarea unei schimbări în receptarea filmului românesc.

15
/03
/19

Privind în ochi trecutul apropiat... La 30 de ani de la căderea regimurilor comuniste, discursul antisemit pare să revină în forţă în ţările Europei Centrale şi de Est. Pentru a readuce în memorie câteva dintre lecţiile uneori uitate ale trecutului, între 16 şi 19 martie, Festivalul Internaţional de Documentar și Drepturile Omului „One World Romania” şi Forumul Cultural Austriac Bucureşti propun o „Retrospectivă extraordinară Ruth Beckermann”.

15
/03
/19

Asociația Cinemascop cu sprijinul HBO Europe organizează cu ocazia ediției a treia a American Independent Film Festival, care va avea loc în București, în perioada 12-18 aprilie 2019, concursul de scenarii intitulat: WRITE A SCREENPLAY FOR.

15
/03
/19

Rulează în cinematografe (distribuit de Bad Unicorn) filmul „Păsări călătoare”, regizat de Ciro Guerra și Cristina Gallego. E o peliculă columbiană care arată douăzeci de ani din istoria tribului Wayuu din deșertul Guajira. Și ce treabă avem noi cu Wayuu și Guajira? Avem.

14
/03
/19

Vă scriu după ce am văzut a doua oară, tot la cinema, acolo unde ar trebui vizionate toate filmele dvs., „Sub umbra părului sălbatic”. Prima dată am văzut acest film minunat în octombrie, la Les Films de Cannes à Bucharest, din primul rând, cu o sală Cinema PRO plină.

13
/03
/19

Se poate vedea în cinematografe filmul „Să nu ucizi” (scris și regizat de Cătălin Rotaru și Gabi Virigina Șarga, aflați la debut în lungmetraj). Filmul e inspirat din fapte reale – scandalul biocidelor diluate din spitalele românești.

13
/03
/19

Documentarul McQueen, un portret fascinant al vizionarului designer britanic, și cineconcertul The Inferno Unseen, care îmbină spectaculos muzica electronică cu imagini până acum nevăzute din arhiva celebrului film neterminat al lui Henri-Georges Clouzot, Inferno (1964), sunt primele titluri anunţate în selecţia Bucharest Fashion Film Festival, ce va avea loc între 11 și 14 aprilie, la Cinema Elvire Popesco, Teatrul Odeon, Promenada și Fix | Botanical Bar.

12
/03
/19

PREVIEW Cea de-a 12-a ediție a festivalului de film documentar dedicat drepturilor omului One World Romania începe vineri la București. Așa că v-am propus un scurt ghid cu cele mai promițătoare proiecții, care să vă ajute la orientarea printr-un program extrem bogat, cu zeci de filme proiectate pe parcursul a zece zile.

Page 1 of 23112345...102030...Last »