Cum va arăta amfiteatrul în aer liber de pe TNB?
https://www.ziarulmetropolis.ro/cum-va-arata-amfiteatrul-in-aer-liber-de-pe-tnb/

Un nou spaţiu de joc, Amfiteatru, va fi inaugurat oficial, joi, 24 mai, pe acoperişul Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” Bucureşti. Pe lângă reprezentaţiile teatrului, spaţiul va găzdui şi alte spectacole şi evenimente.

Un articol de Petre Ivan|9 mai 2018

Cu o capacitate de 299 de locuri, amfiteatrul în aer liber de pe TNB se află la o înălțime de peste 40 de metri de la sol, are șase lifturi de acces, care urcă din foaierul Sălii Mari la nivelul 4, este dotat cu instalații de sunet și lumină și cu un spațiu de joc foarte generos.

Publicul care dorește să vadă Amfiteatrul de pe acoperiș înainte de primele spectacole programate acolo o poate face în fiecare zi de luni, în cadrul Tururilor Ghidate ale TNB, la orele 12.00, 14.00 și 16.00.

În cadrul acestor tururi, publicul are acces în zonele culiselor și în locuri în care, de obicei, nu ajunge, putând să afle lucruri mai puțin cunoscute din istoria teatrului, de la amfitrionul și ghidul Ionuț Corpaci. Biletele se pot achiziționa atât online, cât și de la casa de bilete a TNB.

 

Foto: Amfiteatrul în aer liber de pe TNB – tnb.ro

20
/12
/22

În perioada 19 – 22 decembrie, la Palatul Bragadiru din București va avea loc evenimentul Art for Christmas, ce aduce la un loc lucrări de la 10 dintre cei mai buni pictori contemporani și de la peste 30 de artiști emergenți care au expus la Celula de Artă în ultimii ani. Expoziția de artă cu vânzare va avea intrarea liberă pentru vizitatori iar programul de vizitare este 19 decembrie, 16:00 – 21:00, 20 - 22 decembrie, 12:00 – 18:00. Vernisajul va avea loc pe 16 decembrie, de la ora 16:00.

19
/12
/22

Sticlă, lemn, metal și lut au fost în această toamnă super puterile a 24 de tineri adolescenți din Ucraina care au participat la proiectul artistic „Rădăcini și visuri”, etapa a doua a proiectului „𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐌𝐮𝐬𝐞𝐮𝐦𝐬 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐇𝐞𝐚𝐫𝐭𝐬”, derulat de asociația culturală Câte-n lună și-n mansardă. În cadrul acestuia au realizat patru instalații artistice sub forma unor monumente care transmit mesajul speranței într-o lume aflată în stare de pace.

16
/12
/22

Sticla, lemnul, metalul și lutul au fost în această toamnă super-puterile a 24 de tineri adolescenți din Ucraina, care au participat la proiectul artistic „Rădăcini și visuri”, a doua etapă din cadrul „𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐌𝐮𝐬𝐞𝐮𝐦𝐬 𝐎𝐩𝐞𝐧 𝐇𝐞𝐚𝐫𝐭𝐬”, derulat de asociația culturală Câte-n lună și-n mansardă.

07
/12
/22

În perioada 19.09.2022 – 18.04.2023, Asociația Entuziart își deschide din nou inimile copiilor din Școala Profesională Specială Sf Nicolae” din București oferindu-le acestora 232 de ore gratuite de art terapie prin pictura si dans, ateliere de fotografie si posibilitatea de a își expune creațiile in cadrul unei expoziții de arta ce va avea loc in luna aprilie 2023 si va marca încheierea proiectului.

02
/12
/22

Academia Română prin Secția de arte, arhitectură și audiovizual, în parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism „Ion Mincu“ din București și cu Uniunea Arhitecților din România, organizează în perioada 5-23 decembrie 2022 expoziția aniversară „Arhitect Romeo Belea – 90 de ani“.

28
/11
/22

Art Safari și Muzeul Național Cotroceni anunță un schimb de exponate, care debutează de Ziua Națională, pe 1 Decembrie, și se încheie pe 11 decembrie (ultima zi a ediției a X-a Art Safari).

22
/11
/22

Proiectul „15 colecții private de artă românească”, produs de PostModernism Museum în anul 2022 propune o cercetare integrată: o documentare asupra colecționismului de artă autohton, o colecție de profiluri de colecționari de artă românească și o selecție de materiale video de investigare a unor colecții închegate de artă și artefacte românești.