De Niro şi Al Pacino, într-un nou film de Scorsese. Cu gangsteri
https://www.ziarulmetropolis.ro/de-niro-si-al-pacino-intr-un-nou-film-de-scorsese-cu-gangsteri/

Actorii Robert De Niro, Al Pacino şi Joe Pesci vor lucra din nou împreună pentru un film regizat de Martin Scorsese, o biografie a gangsterului Frank Sheeran, “I Heard You Paint Houses”

Un articol de Petre Ivan|6 Octombrie 2015

Robert De Niro a confirmat că va lucra din nou cu regizorul Martin Scorsese, iar filmările pentru “I Heard You Paint Houses” vor începe anul viitor.

“Vom face asta. Ar trebui să se întâmple undeva în cursul anului viitor”, a declarat De Niro despre acest proiect într-un interviu acordat Digital Spy, după ce, luna trecută, în timpul emisiunii de televiziune “The Tonight Show”, a lui Jimmy Fallon, actorul a dezvăluit că Al Pacino şi Joe Pesci sunt, de asemenea, implicaţi în acest film.

Bazat pe cartea scrisă de Charles Brandt, proiectul se află în lucru de aproximativ şapte ani.

În 2014, De Niro declara pentru publicaţia The New York Post: “Încercăm să facem filmul de câţiva ani şi cred că-l vom face. Este vorba despre un tip care… a mărturisit că i-a ucis pe Hoffa şi Joe Gallo. Eu voi juca acest rol şi abia aştept”.

Cartea lui Brandt spune povestea celebrului gangster irlandez Frank Sheeran. Titlul volumului reprezintă primele cuvinte pe care sindicalistul american Jimmy Hoffa i le-a adresat lui Sheeran: “I heard you paint houses (Am auzit că vopseşti case, n.r.)”.

Robert De Niro şi Al Pacino vor juca din nou împreună

Robert De Niro şi Al Pacino vor juca din nou împreună

După cum explică prezentarea cărţii, expresia este folosită cu sensul de a ucide pe cineva, “vopseaua este sângele care stropeşte pereţii şi podeaua”.

Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din “Naşul: Partea II” (1975) şi “Taurul furios/ Raging Bull” (1981), în vârstă de 72 de ani, în prezent, Robert De Niro poate fi văzut pe marile ecrane în comedia “Internul/ The Intern”, în care joacă alături de Anne Hathaway.

Într-o carieră de peste şase decenii în industria cinematografică, Martin Scorsese este considerat unul dintre cei mai influenţi cineaşti americani contemporani, fiind autorul unor filme devenite clasice, precum “Şoferul de taxi/ Taxi Driver” (1976), “Taurul furios/ Raging Bull” (1980) şi “Băieţi buni/ Goodfellas” (1990), dar şi al unor pelicule mai recente, extrem de bine primite de public şi de critici, precum “Bandele din New York/ Gangs of New York” (2002), “Aviatorul/ The Aviator” (2004), “Hugo” (2011) şi “Lupul de pe Wall Street” (2013). Martin Scorsese, în vârstă de 72 de ani, a primit şi 12 nominalizări la Oscar, trofeu pe care l-a obţinut în cele din urmă în 2007, cu filmul “Cârtiţa/ The Departed”.

Foto: Robert de Niro, Al Pacino, Martin Scorsese – cinemagia

15
/01
/19

Incluse în proiectul Viitorului Memoriei, o platformă dedicată memoriei Holocaustului în România, filmele documentare realizate, fără patos, de Olga Ștefan înregistrează mărturiile prețioase ale mai multor supraviețuitori ai persecuțiilor împotriva evreilor. O formă de amintire necesară și inevitabil fragmentată.

15
/01
/19

După cum veți afla de pe această pagină, sunt un băiețel de doi ani, diagnosticat după Crăciun cu neuroblastom* (cancer – cu metastaze multiple). Știu că asta sună un pic înfricoșător, dar câtă vreme există speranțe, rămân încrezător. Iată, am reușit și o rimă, mi se mai întâmplă...

15
/01
/19

Opera Națională București prezintă joi, 17 ianuarie, începând cu ora 18:30 spectacolul „Faust” de Charles Gounod. Regia poartă semnătura lui Alexandru Tocilescu, scenografia a fost creată de Cătălin Ionescu Arbore, coregrafia de către Alexa Mezincescu, iar mișcarea scenic de către Roxana Colceag. Maestru de cor Daniel Jinga. La pupitrul dirijoral se va afla Tiberiu Soare.

14
/01
/19

Spectacolul „Ultima bandă a lui Krapp”, în regia lui Toma Dănilă, după un text de Samuel Beckett, se joacă la Unteatru. În spectacol apare un singur actor: Constantin Cojocaru.

14
/01
/19

„Anul Cărții” se deschide cu o conferință națională dedicată profesioniștilor în comunicare din editurile românești. Programată pe data de joi, 17 ianuarie 2019, începând cu ora 10.00, la Salonul de Carte „Luceafărul” (Bulevardul Unirii nr. 10), conferința își propune să îi reunească pe specialiștii în comunicare din editurile autohtone.

14
/01
/19

Aflat la cea de-a 5-a ediție, Oscar Weekend aduce la Cinema Elvire Popesco cele mai titrate filme ale anului 2018, propuse sau aflate în cursa pentru Oscarul la categoria „Cel mai bun film într-o limbă străină”.

13
/01
/19

Cum alegi un spectacol, într-un peisaj teatral în care se produc sute, şi nu toate sunt capodopere? Ziarul Metropolis îţi oferă cinci motive pentru care să alegi un spectacol – o hartă şi o busolă, ca să nu te rătăceşti în pădurea deasă a teatrului românesc…

10
/01
/19

„Pădurea spânzuraţilor”, premiera spectacolului inspirat de romanul lui Liviu Rebreanu, în regia lui Radu Afrim la Teatrul Naţional din Bucureşti, a făcut din Teatru o voce autentică şi originală în ansamblul celor care au interpretat în anul care tocmai s-a încheiat o partitură complicată, a Centenarului Marii Uniri.

09
/01
/19

Folosirea tot mai numeroaselor servicii de streaming pare să înlocuiască încet dar sigur mersul la cinema. O platformă ca Netflix a devenit cunoscută în special pentru seriale. Însă există câteva site-uri unde cinefilii pot să vadă filme de artă, vechi sau noi, la un preţ accesibil.

09
/01
/19

Recitalul extraordinar „De la Ovidiu, exilatul de la Pontul Euxin, la Mihai Eminescu, luceafărul din țara mioriței” susținut de actorul Emil Boroghină, dedicat exercitării de către România a Preşedinţiei Consiliului Europei în prima jumătate a anului 2019, va avea loc pe 15 ianuarie, de la ora 19:30, la Sala „George Constantin”.

Page 1 of 76912345...102030...Last »