Expoziție cu imagini de Teodora Maftei, jurnalista rănită la Colectiv
https://www.ziarulmetropolis.ro/expozitie-cu-imagini-de-teodora-maftei-jurnalista-ranita-la-colectiv/

Expoziţia de fotografie “London Unedited – A Series of Unphotoshopped Photos”, de Teodora Maftei, va fi vernisată luni la Bucureşti iar fondurile strânse în urma vânzării lucrărilor vor fi folosite pentru tratamentul fotojurnalistei, care este internată în stare gravă în urma incendiului din Club Colectiv.

Un articol de Petre Ivan|2 Noiembrie 2015

“În urma întâmplărilor nefericite de vineri seară în club Colectiv, prietena noastră dragă Teodora Maftei se află în stare gravă la terapie intensivă la Spitalul Clinic de Urgentă de Arsuri. În urma discuției cu familia Teodorei, am decis împreună să ducem mai departe această expoziție, pentru că și Teo și-ar fi dorit acest lucru”, se arată pe pagina de Facebook destinată evenimentului.

Expoziția, ce are loc la The London Street Atelier, în zona Dorobanți a Capitalei, va fi una cu vânzare iar toate donațiile strânse în seara de luni vor merge către familie pentru tratamentele ce vor urma, anunță organizatorii.

Teodora Maftei

Teodora Maftei

Teodora Maftei s-a concentrat, pentru această expoziție, asupra identității Londrei în contemporaneitate, prezentându-i magia în imagini la fel de autentice ca și personalitatea sa.

Expoziția este completată de o degustare de vinuri iar intrarea la eveniment este liberă.

Zeci de tineri sunt internați în spitale bucureștene după ce au fost victimele unui incendiu violent, vineri seară, în timpul unui concert Goodbye to Gravity, susținut la Club Colectiv.

Până duminică au fost raportate 30 de decese iar 31 octombrie, 1 și 2 noiembrie au fost decretate zile de doliu național.

Foto: Teodora Maftei – teo.photography

20
/03
/19

Paul Schrader, David Lowery și Kent Jones sunt trei dintre regizorii ale căror filme vor fi proiectate în premieră în România în cadrul American Independent Film Festival. Ediția a 3-a a festivalului va avea loc între 12 și 18 aprilie, la Cinema PRO și Cinema Muzeul Țăranului din București, iar biletele vor fi disponibile în curând pe eventbook.ro și în rețeaua Eventbook.

20
/03
/19

OPINIE Pentru al doilea an consecutiv, trofeul Gopo pentru cel mai bun film ajunge la un lungmetraj care s-a remarcat în special prin succes la public, și mai puțin prin prezențe în festivaluri sau elogiile criticii. În acest caz, „Moromeții 2”, de Stere Gulea. Este reconfirmarea unei schimbări în receptarea filmului românesc.

15
/03
/19

Privind în ochi trecutul apropiat... La 30 de ani de la căderea regimurilor comuniste, discursul antisemit pare să revină în forţă în ţările Europei Centrale şi de Est. Pentru a readuce în memorie câteva dintre lecţiile uneori uitate ale trecutului, între 16 şi 19 martie, Festivalul Internaţional de Documentar și Drepturile Omului „One World Romania” şi Forumul Cultural Austriac Bucureşti propun o „Retrospectivă extraordinară Ruth Beckermann”.

15
/03
/19

Ritmuri de tango, parfum de Argentina, sonoritatea inedită a bandoneón-ului și vocea ANALIEI SELIS, toate acestea sunt ”ingredientele” concertului programat miercuri, 20 martie (19.00), la Sala Radio,  în cadrul celei de-a doua ediții a proiectului TANGO SIMFONIC, ce poartă titlul Milonga de mis amores.

Page 1 of 78312345...102030...Last »