Mircea Baniciu, mesagerul muzical al iubirii în „Bună varianta rea”
https://www.ziarulmetropolis.ro/mircea-baniciu-mesagerul-muzical-al-iubirii-in-buna-varianta-rea/

De Dragobete (24 februarie, ora 20.00), iubitorii teatrului sunt aşteptaţi la premiera oficială a spectacolului „Bună varianta rea” (găzduită de Teatrul Nottara) – o comedie spumoasă despre viaţa de cuplu, cu bune şi cu rele.

Un articol de Petre Ivan|20 februarie 2015

Mircea Baniciu, invitatul special al serii, intervine exact la momentul potrivit, ca un adevărat mesager al iubirii.

„Bună varianta rea” este un spectacol în care tragicul și comicul se împletesc și aproape simultan ne spun o poveste sinceră despre viată, bucurie, dragoste, necazuri şi consens. Binele şi răul convieţuiesc, se întrupează  ba-n bărbat, ba-n femeie, se iubesc, se urăsc, se ceartă, se împacă, se despart şi se întorc. Bărbatul (Petrică Voicu) şi Femeia (Diana Vladu) trăiesc o viaţa de cuplu autentică în care „ţânţarul” devine „armăsar”, iar agitaţia lor în jurul non-problemelor devine o dramedie.

Bună varianta rea  INFO

Distribuţie:mircea baniciu

Diana Vladu

Petrică Voicu

Petru Ciobanu

Durata:

1 ora si 20 minute

Regia: Rusu Vadim

Coregrafia: Lucille Julaud

Scenografia: Rusu Vadim

Foto: Mircea Baniciu, Bună varianta rea – Teatrul Nottara

25
/10
/22

Miercuri, 26 octombrie 2022, de la ora 17.00, la Muzeul „Casa Mureșenilor” din Brașov, vă invităm la Recitalul de la ora 5. Evenimentul va fi susținut de Mădălina Bourceanu - soprană, Nicoleta Chirilă - soprană, Aurelia Florian - soprană, Valentina Mărgăraș - soprană, Silvia Micu - soprană, Sonia Hazarian - mezzosoprană, Alexandru Aghenie - bariton, Marian Rește – bas-bariton. La pian îi va acompania Simona Patriche. Prezintă: Simona Manole.

25
/10
/22

Publicul este așteptat miercuri, 26 octombrie, la Teatrul Naţional "Radu Stanca" din Sibiu la spectacolul de teatru-jazz "Aproape Înger", în cadrul Sibiu Jazz Festival 2022, o reprezentație ce a rezultat din întâlnirea mai multor orizonturi artistice ce au generat o frescă modernă a realităților pe care omul le trăiește într-un cuplu.

25
/10
/22

Ultima săptămână din luna octombrie aduce pe scena Operei Naționale București titluri celebre din repertoriul universal precum „La Bohème”, „Povestirile lui Hoffmann”, „Peer Gynt & Carmina Burana”, „La Traviata”, dar și „Podul”, o seară de operă româno-bulgară, dedicată împlinirii a celor 30 de ani de prietenie, cooperare și bună vecinătate între Republica Bulgaria și România.

24
/10
/22

Artiștii Filarmonicii „George Enescu” doresc să se prezinte în fața publicului în recitaluri și concerte tematice. Demersul se dorește și unul de popularizare a muzicii clasice în rândurile celor interesați să se apropie de un univers sonor fascinant.

24
/10
/22

Luni, 24 octombrie, de la ora 19,00, publicul român are întâlnire cu soprana Laura Tătulescu şi cu pianista şi compozitoarea Ana Giurgiu-Bondue la Universitatea Naţională de Muzică din Bucureşti, Sala „George Enescu”. În deschidere: lansarea oficială a albumului „Silence”, reunind înregistrări realizate de cele două muziciene în studiourile Radio România, în luna august.

21
/10
/22

După reprezentații inedite, la sfarșit de octombrie, pe scena unor festivaluri de jazz cu tradiție, precum Sibiu Jazz Festival și Ploiești Jazz Festival, Orchestra Națională de Jazz a Franței, aflată într-un tuneu național in România, după o absență de aproape 30 de ani, va susține un concert extraordinar la Palatul Bragadiru din București.

20
/10
/22

În cadrul proiectului Musiques Créatives de France, între 27 octombrie și 1 noiembrie, Orchestra Națională de Jazz a Franței revine în România într-un tuneu la Ploiești (27 octombrie, Filarmonica „Paul Constantinescu”, la Ploiești Jazz Festival), Sibiu (28 octombrie, Filarmonica de Stat, la Sibiu Jazz Festival) și București (1 noiembrie, Palatul Bragadiru).