Monica Bellucci, 55! Frumoasa actriță italiancă și-a schimbat tunsoarea de ziua sa
https://www.ziarulmetropolis.ro/monica-bellucci-55-frumoasa-actrita-italianca-si-a-schimbat-tunsoarea-de-ziua-sa/

“Pentru mine să îmbătrânesc înseamnă să devin mai bună” – Monica Bellucci. Senzuala actriţă italiană, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, împlineşte astăzi 55 de ani.

Un articol de Petre Ivan|30 septembrie 2019

Recent despărțită de artistul francez Nicolas Lefebvre, Monica Bellucci și-a schimbat lookul la începutul săptămânii trecute, la lansarea colecției Dolce & Gabbana Vară-Primăvară 2020, de la Milano.

Diva cinematografiei mondiale din ultimii douăzeci de ani a apărut într-un costum alb compus dintr-o jachetă tuxedo și pantaloni largi, piesa cheie a ținutei fiind o cămașă transparentă neagră.

Atât piesele vestimentare, cât și noua coafură (o tunsoare bob scurt, realizată de hair stilistului John Nollet – unul din preferații celebrităților) i-au conferit un aer masculin, chic.

 

foto: Monica Bellucci – vanityfair.it

26
/11
/21

INTERVIU „Cu fiecare film am impresia că învăţ ceva nou despre meseria de actor”, afirmă într-un interviu cunoscutul actor franco-algerian Kad Merad, progatonist în comedia „Succes de public” („Un triomphe”, 2020), regizată de Emmanuel Courcol şi disponibilă în prezent în cinematografele din România.

22
/11
/21

„Titane”, cel mai șocant film al anului, ajunge în cinematografele din România din 3 decembrie, distribuit de Independența Film. Catalogat drept thriller psycho-sexy, „Titane” a stârnit valuri de șoc la Cannes, mai mulți spectatori pierzându-și cunoștința în timpul proiecției.

22
/11
/21

Primele trei filme din seria „Matrix” vor fi difuzate de Warner TV în luna decembrie, în așteptarea celui de-al patrulea lungmetraj, „Renașterea/ Resurrections”, care va fi lansat în preajma Crăciunului.

22
/11
/21

Viaţa grea din Gaza, violenţele asupra palestinienilor din teritoriile ocupate, agresiunile asupra femeilor în lumea arabă sau problema refugiaţilor se numără printre subiectele tratate de o serie de documentare care completează programul ediţiei din acest a Festivalului Filmului Palestinian.

17
/11
/21

Regizat de britanicul Edgar Wright, „Last Night in Soho” (2021) stă pe o idee grozavă. Ia un reflex des întâlnit al multora dintre noi, idealizarea unei anumite perioade, şi îl aruncă în aer cu stil.

10
/11
/21

CRONICĂ DE FILM Mi-e neaşteptat de greu să scriu despre „La civil” (2021), deşi e un film pe care am fost nerăbădător să îl văd. „Waiting for August” (2014), documentarul cu care a debutat Teodora Mihai, regizoare din Belgia, dar de origine română, m-a impresionat când l-am văzut şi încă îi port o amintire puternică.