Monica Bellucci, 55! Frumoasa actriță italiancă și-a schimbat tunsoarea de ziua sa
https://www.ziarulmetropolis.ro/monica-bellucci-55-frumoasa-actrita-italianca-si-a-schimbat-tunsoarea-de-ziua-sa/

“Pentru mine să îmbătrânesc înseamnă să devin mai bună” – Monica Bellucci. Senzuala actriţă italiană, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, împlineşte astăzi 55 de ani.

Un articol de Petre Ivan|30 Septembrie 2019

Recent despărțită de artistul francez Nicolas Lefebvre, Monica Bellucci și-a schimbat lookul la începutul săptămânii trecute, la lansarea colecției Dolce & Gabbana Vară-Primăvară 2020, de la Milano.

Diva cinematografiei mondiale din ultimii douăzeci de ani a apărut într-un costum alb compus dintr-o jachetă tuxedo și pantaloni largi, piesa cheie a ținutei fiind o cămașă transparentă neagră.

Atât piesele vestimentare, cât și noua coafură (o tunsoare bob scurt, realizată de hair stilistului John Nollet – unul din preferații celebrităților) i-au conferit un aer masculin, chic.

 

foto: Monica Bellucci – vanityfair.it

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

06
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Regizoarea Anca Damian revine cu a treia animaţie de lungmetraj din carieră, "Călătoria fantastică a Maronei", povestea unei căţeluşe care trece pe la diverşi stăpâni. Filmul îmbină inspirat mai multe stiluri de animaţie şi etalează o fantezie exuberantă, afectată însă uşor de repetitivitatea unor momente de reverie.

04
/10
/19

Prima producţie marca Vertical Content, comedia ,,Inve$titorii” a început filmările în localitatea Cristian, unde sub îndrumarea regizorului Iura Luncaşu, actorii: Codin Maticiuc, Cosmin Natanticu, Andrei Mateiu, Radu Gabriel şi Maria Popovici vor interpreta în unul dintre cele mai ambiţioase proiecte cinematografice româneşti din ultimii ani.

04
/10
/19

A câștigat Leul de Aur, marele premiu de la Festivaul de Film de la Veneția, în același timp a impresionat presa de specialitate la nivel mondial, iar de astăzi mult aclamatul „Joker”, în interpretarea lui Joaquin Phoenix, poate fi vizionat în premieră în cinematografele din toată țară.

Page 1 of 24912345...102030...Last »