Monica Bellucci, 55! Frumoasa actriță italiancă și-a schimbat tunsoarea de ziua sa
https://www.ziarulmetropolis.ro/monica-bellucci-55-frumoasa-actrita-italianca-si-a-schimbat-tunsoarea-de-ziua-sa/

“Pentru mine să îmbătrânesc înseamnă să devin mai bună” – Monica Bellucci. Senzuala actriţă italiană, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume, împlineşte astăzi 55 de ani.

Un articol de Petre Ivan|30 Septembrie 2019

Recent despărțită de artistul francez Nicolas Lefebvre, Monica Bellucci și-a schimbat lookul la începutul săptămânii trecute, la lansarea colecției Dolce & Gabbana Vară-Primăvară 2020, de la Milano.

Diva cinematografiei mondiale din ultimii douăzeci de ani a apărut într-un costum alb compus dintr-o jachetă tuxedo și pantaloni largi, piesa cheie a ținutei fiind o cămașă transparentă neagră.

Atât piesele vestimentare, cât și noua coafură (o tunsoare bob scurt, realizată de hair stilistului John Nollet – unul din preferații celebrităților) i-au conferit un aer masculin, chic.

 

foto: Monica Bellucci – vanityfair.it

24
/01
/20

CRONICĂ DE FILM Regizat de Sam Mendes, "1917" (2019) este în primul rând o demonstraţie de virtuozitate tehnică. Un film care trivializează tragedia teribilă a războiului şi o transformă într-o cursă contracronometru cu obstacole, ca un joc pe calculator. Spectaculos, dar sărac în idei.

21
/01
/20

În marginea filmului de cinema "Dolor y gloria" (nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin, și în care Antonio Banderas face un rol pentru care e, de asemenea, nominalizat).

20
/01
/20

Filmele „Tipografic” și „Ieșirea trenurilor din gară”, regizate de Radu Jude (cel de-al doilea în colaborare cu Adrian Cioflâncă, istoric de profesie, care debutează astfel ca regizor) vor avea premiera internațională în secțiunea FORUM a Festivalului de Film de la Berlin.

18
/01
/20

Într-o localitate de pescari din nordul Danemarcei se întâmplă un lucru neobișnuit, sunt tot mai mulți bărbați danezi căsătoriți cu femei tailandeze. Documentarul danez „Unde te poartă inima” (regia: Sine Plambech, Janus Metzva) fi proiectat joi, 23 ianuarie, de la ora 19, la Astra Film Cinema.

17
/01
/20

Primul episod al noii producții HBO, „Avenue 5”, realizată de Armando Ianucci, cu Hugh Laurie în rolul principal, va avea premiera la HBO și pe HBO GO pe 20 ianuarie.

16
/01
/20

Proaspăt apărută la Editura Uniunii Cineștilor din România, „Sora mea din Australia. Trecute întâlniri cu Irina Petrescu”, este o elegantă carte-album în care criticul de film Magda Mihăilescu îi aduce un omagiu distinsei actrițe printr-un portret mozaicat în care sunt puse laolaltă convorbiri, confesiuni, mărturii și o bogată colecție de fotografii.

10
/01
/20

Oscar Weekend aduce anul acesta șase din cele 10 filme rămase pe lista scurtă pentru Oscarul la categoria “Cel mai bun film într-o limbă străină”, care va fi acordat în cadrul celei de-a 92-a ediții a Premiilor Academiei Americane de Film. În weekendul 17-19 ianuarie, la Cinema Elvire Popesco, propunerile Ungariei și Senegalului vor fi prezentate în premieră pe marele ecran în România, alături de avanpremiere ale reprezentantelor Franței și Rusiei și proiecții ale filmelor din Coreea de Sud și Spania.

Page 1 of 25612345...102030...Last »