Noul logo Google – imaginea de dupa petrecerea de Revelion
https://www.ziarulmetropolis.ro/noul-logo-google-imaginea-de-dupa-petrecerea-de-revelion/

Motorul de căutare Google a revenit în această imagine cu logo-ul care marchează trecerea în noul an şi care este o reluare a celui de pe 31 decembrie, numai că, de această dată, încăperea arată ca la finalul unei petreceri.   Dacă în Google doodle-ul din prag de An Nou personaje principale erau aniversaţii anului […]

Un articol de Andrada Văsii|2 ianuarie 2013

Motorul de căutare Google a revenit în această imagine cu logo-ul care marchează trecerea în noul an şi care este o reluare a celui de pe 31 decembrie, numai că, de această dată, încăperea arată ca la finalul unei petreceri.

 

Dacă în Google doodle-ul din prag de An Nou personaje principale erau aniversaţii anului 2012, în logo-ul din prima zi a anului 2013 singurii au rămas doar literele care formează numele motorului de căutare şi care fac curăţenie după petrecere. În imagine mai pot fi văzute panglica pe care este scris anul 2013 şi masa pe care au rămas doar resturi ale petrecerii de Revelion.

Astfel, din imagine lipsesc de această dată logo-urile folosite în timpul Jocurilor Olimpice de la Londra, dar a rămas fermoarul interactiv prin care au fost marcaţi cei 132 de ani de la naşterea lui Gideon Sundback, precum şi celelalte imagini din „ferestrele” camerei Google, acum luminate.

Printre evenimentele sau personalităţile pe care Google le-a celebrat prin logo-uri speciale în 2012 se află: 161 de ani de la prima publicare a romanului „Moby Dick”, 165 de ani de la naşterea lui Bram Stoker, creatorulul romanului „Dracula”, 115 ani de la naşterea aviatoarei Amelia Earhart, a 14-a aniversare a Google, 200 de ani de la naşterea scriitorului Charles Dickens, 172 de la naşterea pictorului Auguste Rodin, Ziua Pământului şi 46 de ani de la prima difuzare a seriei „Star Trek”.

 

 

Sursa: Mediafax

30
/01
/14

Mihai Kogălniceanu, directorul general al Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC), a declarat că nu va exista "cenzură" în timpul mandatului său, precizând că filmul "Nymphomaniac 2" a primit clasificarea "I.M.- 18" (interzis minorilor) din partea Comisiei de specialitate a CNC.

30
/01
/14

Daniela Nane joacă în două spectacole, la Grand Cinema&More din Băneasa Shopping City, Bucureşti: „O noapte furtunoasă“ (premiera sâmbătă, 1 februarie, de la ora 19.00) şi „Black & White” (pe 8 februarie, de la ora 19.00).

30
/01
/14

Acesta nu este o cronică de teatru pentru că nu există nicio piesă. Actorii au decis să părăsească scena, iar regizorul a rămas singur să anunțe spectatorii, cu părere de rău, că au dat banii degeaba. Evenimentul s-a anulat. Motivul? Nu mai are cu cine lucra, prea multe fițe.

30
/01
/14

În noua montare Hamlet care va avea avanpremiera la începutul lunii februarie, Laura Cosoi va fi un personaj cheie al intrigii din binecunoscuta poveste: Rosencrantz.

30
/01
/14

Pe 1 si 2 februarie, Noul Cinematograf Al Regizorului Român vă oferă un Preview al Premiilor Gopo, unde publicul va putea viziona o selecție cu cele mai bune filme românești din 2013. Printre acestea, va fi proiectat şi Roxanne, de Valentin Hotea.

30
/01
/14

Tinereţile lui Daniel Abagiu, de Cezar Paul-Badescu, un roman al formării cu un personaj unic în literatura română – un fel de Holden Caulfield al lui Salinger, va apărea în cursul lunii februarie în Italia, în traducerea Irinei Turcanu, la Ciesse Edizioni, cu titlul Le giovinezze di Daniel Abagiu.

30
/01
/14

Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale” (U.N.A.T.C.) îşi sărbătoreşte astăzi, 30 ianuarie, ziua maestrului spiritual I.L. Caragiale (30 ianuarie 1852). Şi tot acum aniversează 60 de ani de la reunirea din 1954 a celor 2 școli, de teatru și de film, sub titulatura Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale”.

30
/01
/14

Sâmbătă și duminică, ShortsUP propune terapia prin umor de calitate, care promite să descrețească frunțile celor mai îngândurați spectatori.

30
/01
/14

Parlamentarii din Comisiile pentru cultură au păreri împărţite în privinţa interzicerii în cinematografe a filmului "Nymphomaniac. Vol. II", unii demnitari afirmând fie că prima parte a peliculei are "o abordare îndrăzneaţă", fie că sunt "prea sensibili" pentru "astfel de hidoşenii".

29
/01
/14

CRONICĂ DE FILM Problema volumului doi din „Nymphomaniac“ nu o reprezintă scenele explicite de (falsă) pornografie şi sado-masochism ce au determinat CNC-ul să-l interzică, ci aparenta uzură a lui Lars von Trier, care oferă un film puţin stimulativ cinematografic pentru un autor de calibrul său.

29
/01
/14

Pentru cea de-a treia lui colaborare cu Teatrul Naţional din Bucureşti, regizorul Radu Afrim a ales piesa Hoţi, aparţinând scriitoarei Dea Loher, unul dintre cele mai în vogă nume din dramaturgia europeană actuală. Este cea de-a treia întâlnire a incitantului regizor cu dramaturgia lui Dea Loher, după „Adam Geist” și „Piaţa Roosevelt”.

29
/01
/14

Teatrul Evreiesc de Stat din Capitală a fost afectat de viscolul care s-a abătut în ultimele zile peste Bucureşti, o bucată de 80 de metri pătraţi din acoperiş desprinzându-se de la locul ei. Maia Morgenstern, directorul instituţiei, numeşte incidentul de sâmbătă "Cronica unei prăbuşiri anunţate".

29
/01
/14

„Filarmonica de comedie” reunește - și nu exagerez - mici bijuterii de umor, de pe vremea, din epoca, dinainte de vulgarizarea irecuperabilă a divertismentului televizat. E un umor cerebral, rezistent. Radu Gabriel pune oglinda în fața realităților noastre cele de toate zilele, și o face cu un talent de „Momente și schițe”.