Furia, cu Nicolas Cage. Câştigă două invitaţii duble
https://www.ziarulmetropolis.ro/furia-cu-nicholas-cage-castiga-doua-invitatii-duble/

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Furia“ („Tokarev“), cu Nicolas Cage, valabile doar în weekendul 1-2 februarie, la Movieplex Plaza România.

Un articol de Ziarul Metropolis|30 ianuarie 2014

Ziarul Metropolis şi distribuitorul Ro Image îţi oferă două invitaţii duble la filmul „Furia“ („Tokarev“), cu Nicolas Cage, valabile doar în weekendul 1-2 februarie, la Movieplex Plaza România.

Când un mafiot rus îi răpeşte fiica unui interlop care acum a renunţat la viaţa de infractor, acesta se vede nevoit să-i cheme la ordin foştii parteneri ca să-şi facă singur dreptate.

Paul Maguire (Nicolas Cage) duce o viaţă de infractor alături de tovarăşii săi, Kane (Max Ryan) şi Doherty (Michael McGrady), până într-o noapte când fură banii unui mafiot rus care-i iese în cale tocmai când se ducea la şeful lui să-i ducă nişte bani.

Captura e mult prea mare ca să-l lase indiferent, aşa că alege să fugă cu banii. Maguire pleacă cu o geantă în care se află banii, dar şi un pistol Tokarev. Însă gestul lui declanşează un război în toată regula între familia lor de infractori irlandezi şi mafia rusă.

Paul îi instruieşte pe cei doi amici să stea ascunşi până se calmează lucurile, urmând ca apoi să împartă banii frăţeşte. Şaptesprezece ani mai târziu, Paul are o afacere legală în construcţii, este însurat cu o femeie ambiţioasă, Vanessa (Rachel Nichols), şi este un tată devotat fiicei sale adolescente, Caitlin (Aubrey Peeples).

Într-o seară, când Paul e ieşit cu Vanessa, detectivul care odată îl hărţuia vine să-i dea o veste cumplită: Caitlin a fost răpită.
Paul îşi adună prietenii şi porneşte într-o căutare pe cont propriu, fiind convins că cel care a răpit-o pe Caitlin este mafiotul rus căruia îi furase banii cu ani în urmă.

Vanessa, care la început îl sprijină, începe să se teamă că Paul va deveni din nou ucigaşul cu sânge rece care fusese odată. Sau poate că Paul a fost mereu un om violent care nu şi-a lăsat niciodată cu adevărat în urmă viaţa criminală…

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la „Furia“!

Până vineri, 31 ianuarie, la ora 10.00, taguiește-l, într-un comentariu pe site, pe prietenul cu care ai vrea să mergi la acest film (acest lucru se face tastând caracterul @, urmat de numele prietenului de pe Facebook), apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis și ești automat înscris în tragerea la sorți pentru o invitaţie dublă.

Pentru a tagui corect prietenii, tastati caracterul @, urmat de numele prietenului, publicaţi comentariul, apoi reveniţi asupra comentariului prin butonul de editare, din dreapta postării. Apoi taguiţi din nou numele prietenului, în aşa fel încât numele acestuia să capete link activ!

Cei doi câştigători, aleşi prin tragere la sorţi vineri, 31 ianuarie, în jurul orei 10.30, vor primi câte o invitaţie pentru două persoane la filmul „Furia“, programat la Movieplex Plaza România în weekend-ul 1-2 ianuarie.

Invitaţia va putea fi ridicată de la casa de bilete a Teatrului Metropolis, doar vineri, 31 ianuarie, până la ora 18.00, iar locurile le veţi primi în momentul în care veţi prezenta invitaţiile la cinematograful Movieplex Plaza România.

Foto din filmul „Furia“ – capturi film

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: FLORIN IONUT SERBAN și VICTOR ZAHARIEA. Felicitări!

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.