Program UnTeatru (2-11 octombrie)
https://www.ziarulmetropolis.ro/program-unteatru-2-11-octombrie/

              Marti 2 octombrie, orele 19.00 TREI FEMEI INALTE după Edward Albee (Producţie ArCuB şi UnTeatru) cu: Cristina Casian, Florina Gleznea şi Nicoleta Lefter Muzica: Nicu Alifantis şi Sofia Vicoveanca scenografia: Vladimir Turturica regia: Andrei şi Andreea Grosu Duminica 7 octombrie, orele 19.00 ZORBA dupa N.Kazantzakis cu: Silvian Valcu, […]

Un articol de |3 octombrie 2012

 
 
 
 
 
 
 
Marti 2 octombrie, orele 19.00

TREI FEMEI INALTE după Edward Albee (Producție ArCuB și UnTeatru)
cu: Cristina Casian, Florina Gleznea și Nicoleta Lefter
Muzica: Nicu Alifantis și Sofia Vicoveanca
scenografia: Vladimir Turturica
regia: Andrei și Andreea Grosu

Duminica 7 octombrie, orele 19.00

ZORBA dupa N.Kazantzakis
cu: Silvian Valcu, Ioan Mihai Cortea
un spectacol de Ioan-Mihai Cortea

Joi 11 octombrie, orele 19.00
TREI FEMEI INALTE după Edward Albee
(Producție ArCuB și UnTeatru)
cu: Cristina Casian, Florina Gleznea și Nicoleta Lefter
Muzica: Nicu Alifantis și Sofia Vicoveanca
scenografia: Vladimir Turturica
regia: Andrei și Andreea Grosu

Spectacolele se joacă în cadrul programului „Un teatru pentru o lume” – proiect finanţat de AFCN.

Rezervări bilete se pot face pe adresa [email protected]

01
/05
/14

CRONICĂ DE FILM Cel mai recent film al lui John Turturro în calitate de regizor și de actor în rol principal, „Fading Gigolo“/„Gigolo de ocazie“, este asemeni stilului de interpretare al realizatorului său: combinație în doze mici de umor, gravitate și o stranie buimăceală.

01
/05
/14

Formaţii de muzică din state precum Olanda, Franţa, Italia, Marea Britanie şi Turcia vor cânta, pe 9 şi 10 mai, în Capitală, alături de fanfara militară română, reprezentată de Muzica Reprezentativă a Armatei, Fanfara Pompierilor ISUMB, de Ziua Europei, la Festivalul Muzicilor de Fanfară.

01
/05
/14

Pe 27 aprilie a jucat în „Lecţia de violoncel“ la Caracal, cu ocazia celei de-a patra ediţii a festivalului de teatru din oraş. Pe 28 aprilie a prezentat la Ploieşti „Confesiuni despre viaţă şi artă“. S-a întors pe 29 aprilie la Caracal, pentru a urca pe scenă în „Egoistul“, producţia TNB. Iar săptămâna aceasta, pe 3, 4 şi 5 mai, va reveni la Teatrul Metropolis, pentru a juca în „Lecţia de violoncel“.

01
/05
/14

Zoli TÓTH, promotorul muzicii neconvenţionale de percuţie din România, incepe turneul “Bach in ShowBiz” pe 30 aprilie. Artistul pregăteşte un spectacol extraordinar cu muzică de Adrian Enescu (pe teme de Johann Sebastian Bach), completată cu un show unic de proiecţii 3D marca “Les Ateliers Nomad”.

01
/05
/14

ŞTIAŢI CĂ... într-o zi de 1 mai (1962), la Bucureşti, într-o familie evreiască, s-a născut actriţa Maia Morgenstern? Maia a studiat la Academia de Teatru și Film între 1981 și 1985, iar apoi a jucat la Teatrul Tineretului din Piatra Neamț până în 1988. Numele ei, Morgenstern, înseamnă în limba germană „Luceafărul de dimineață”.

30
/04
/14

În perioada 30 aprilie-18 mai 2014, Norman Manea, unul dintre cei mai apreciaţi prozatori şi eseişti români şi cel mai tradus autor de limbă română, se va afla în România pentru mai multe întîlniri cu cititorii.

30
/04
/14

Telespectatorii TVR 2 vor putea urmări vineri, 2 mai, o piesă din Arhiva de Aur a Televiziunii Române, în amintirea regizorului Peter Bokor, care a încetat din viaţă la vârsta de 73 de ani

30
/04
/14

Actorul, regizorul și profesorul Mihai Mălaimare a primit din partea Academiei de Teatru și Arte Plastice din Chișinău titlul onorific de Doctor Honoris Causa în cadrul Festivalului Class Fest.

30
/04
/14

Email sau e-mail? „Care e diferența?”, ar întreba unii. Ei bine, există o diferență în limba română.

30
/04
/14

Admit: doar v-am ademenit cu acest titlu. Nu e ca și cum aș ști. Altfel, vă trimiteam ilustrate din Lanzarote sau ceva. Nu e cazul.

30
/04
/14

ŞTIAŢI CĂ... într-o zi de 30 aprilie s-a stins din viaţă cineastul italian Sergio Leone? A fost părintele westernului spaghetti - Pentru un pumn de dolari (1964), Pentru câțiva dolari în plus (1965), Bunul, răul și urâtul, Undeva, cândva în Vest (1968), dar şi autorul memorabilului A fost odată în America (1984), ultimul său film.