Rebengiuc, Vasluianu și Pavlu, poveşti cu tâlc la „Cafea de Weekend”
https://www.ziarulmetropolis.ro/rebengiuc-vasluianu-si-pavlu-povesti-cu-talc-la-cafea-de-weekend/

Actorii Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu şi Şerban Pavlu vor fi prezenţi, în luna ianuarie şi februarie, la o serie de întâlniri şi poveşti cu tâlc în mansarda Control N din Bucureşti, la evenimentul „Cafeaua de Weekend”.

Un articol de Petre Ivan|10 ianuarie 2014

Actorii Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu şi Şerban Pavlu vor fi prezenţi, în luna ianuarie şi februarie, la o serie de întâlniri şi poveşti cu tâlc în mansarda Control N din Bucureşti, la evenimentul „Cafeaua de Weekend”.

Începând din luna ianuarie a noului an, uşile Asociaţiei Culturale Control N (Str. Transilvaniei nr. 10, etaj 2, apartament 3, sector 1, Bucureşti) se deschid pentru o serie de întâlniri şi discuţii cu personalităţi pe cât de diverse, pe atât de pasionante.

„Cafeaua de Weekend” va fi momentul de răsplată la finalul unei săptămâni intense, momentul în care, alături de o persoană fascinantă din film, teatru, muzică, dans, arte plastice, literatură, fotografie, cinefilii se vor putea relaxa, ascultând şi fiind parte din poveşti spuse la o cafea.

Rebengiuc

„Cafeaua de Weekend” debutează cu o temă extrem de dezbătută: actoria între teatru şi film. Trei actori cheie ai filmului şi teatrului românesc vin să îi întâlnească pe toţi cei care doresc să îi cunoască, să îi asculte, să discute pe îndelete despre drumul dus-întors între scenă şi marele ecran, notează Mediafax.

Rebengiuc

Cafeaua de Weekend: Andi Vasluianu – 25 ianuarie, Şerban Pavlu – 1 februarie, Victor Rebengiuc – 8 februarie.

Taxa de participare este de 100 de lei (pentru o întâlnire), 200 de lei (pentru două întâlniri) şi 270 de lei (pentru trei întâlniri). Taxa se achită până cel târziu în joia premergătoare primei întâlniri.

Foto: Victor Rebengiuc, Andi Vasluianu şi Şerban Pavlu – Cinemagia

12
/05
/22

“Unde este Anne Frank?, în regia israelianului Ari Folman, este o modalitate inedită prin care publicul poate aprofunda istoria dincolo de manualele școlare sau cărțile de istorie, un promotor al memoriei și al cultivării valorilor democratice, un instrument al educației despre Holocaust, despre importanța combaterii discriminării, rasismului și a atitudinilor extremiste”, declară reprezentanții Institutului Național pentru Studierea Holocaustului în Romania “Elie Wiesel”, în contextul lansării filmului în cinematografele din țară începnd cu 20 mai.

12
/05
/22

În paralel cu cea de-a 15-a ediție a festivalului One World Romania, în luna mai se vor desfășura mai multe evenimente KineDok, inclusiv în cadrul festivalului. Programul promovează filmul documentar în spații neconvenționale din șase țări partenere: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Croația, Georgia și România.

10
/05
/22

Cel mai complex proiect documentar dedicat naturii din România vine la HBO Max. „România sălbatică”, realizat de Dan Dinu și Cosmin Dumitrache, va putea fi vizionat de abonații platformei de streaming din 12 mai, pe parcursul a trei episoade. În iulie, miniseria va fi difuzată și pe HBO.

09
/05
/22

Walter Robinson, jurnalistul care a condus echipa Spotlight din cadrul publicației Boston Globe în investigația care a primit în 2003 premiul Pulitzer pentru Public Service vine la București, pentru cea de-a 11-a ediție Superscrieri.

29
/04
/22

CRONICĂ DE FILM "Spioni de ocazie" (2021), noul documentar al Oanei Giurgiu, disponibil în cinematografe, aduce în atenţie o poveste fascinantă de spionaj din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, care a vizat şi România. Formal, însă, filmul nu se ridică la înălţimea subiectului său.

18
/04
/22

Selecția de filme OWR#15 surprinde la scară mică complexitatea mediului natural și este gândită ca un ecosistem în sine, secțiunile dezvoltându-se ca niște ramuri care cresc din același trunchi și care doar împreună formează un întreg.