Renee Zellweger, de nerecunoscut
https://www.ziarulmetropolis.ro/renee-zellweger-de-nerecunoscut/

Actriţa Renee Zellweger, îndrăgită pentru rolurile din „Jerry Maguire” şi „Jurnalul lui Bridget Jones”, a apărut complet schimbată la un eveniment dedicat femeilor din cinematografie, fiind greu de recunoscut chiar şi de către fanii săi…

Un articol de Petre Ivan|22 octombrie 2014

Renee Zellweger, 45 de ani, a atras atenţia tuturor când a apărut la un eveniment dedicat femeilor de la Hollywood premiate pentru cinematografie, desfăşurat luni în California.

Cu o frunte lipsită de riduri şi o expresie a feţei per total schimbată, Zellweger a stârnit din nou zvonuri cu privire la o eventuală intervenţie chirugicală, pe care însă actriţa nu a recunoscut-o niciodată, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.Renee Zellweger

„Îmi păstrez sănătatea psihică mergând la sală”, a spus ea anul trecut pentru The Express.

Un chirurg estetic de la o clinică din Londra a explicat pentru Daily Mail că e posibil ca actriţa să-şi fi făcut un lifting în zona ochilor pentru că distanţa dintre sprâncene şi ochi este mult mai mică decât înainte.

Nici un implant de botox nu este exclus, judecând după fruntea fără riduri: „Fruntea este fină – te-ai aştepta la mai multe riduri de expresie când zâmbeşte, ceea ce indică o posibilă mică doză de Botox între pleoapă şi ochi”, a explicat chirurgul Alex Karidis.

Renee a fost însoţită de iubitul ei, muzicianul Doyle Bramhall II, cei doi având o relaţie de aproximativ doi ani.

Foto: Renee Zellweger – cinemagia

13
/03
/23

„Cock” de Mike Bartlett, spectacol al Teatrului „Stela Popescu” în regia lui Tony Adam şi scenografia Mădălinei Mihai, avându-i în distribuţie pe Tudor Cucu Dumitrescu, Cristian Neacșu, Ioana Niculae, Cătălin Frăsinescu, se joacă pe 21 martie, ora 19:00 la Teatrul Excelsior în cadrul campaniei UNITER “Artiştii pentru artişti”.

13
/03
/23

Participantă la cele mai importante competiții europene și mondiale, precum și la două ediții ale Jocurilor Olimpice, în 2008, la Beijing, și în 2012, la Londra, unde a scris unele dintre cele mai frumoase pagini din istoria gimnasticii românești și de unde s-a întors cu două medalii de aur, la sol, respectiv la sărituri, Sandra […]

13
/03
/23

Studenți ai Universității Naționale de Arte George Enescu din Iași alături de studenți ai Conservatoarelor Cesare Pollini din Padova și Alessandro Scarlatti din Palermo, vor susține un concert în cadrul primei ediții a turneului Youth International Musical Performance Meeting.

12
/03
/23

Luna martie a fost scrisă în destinul ei. S-a născut pe 8 martie 1936 și a murit pe 18 martie 1994. Nici șaizeci de ani n-a petrecut pe acest pământ, dar în acest timp a devenit una dintre cele mai mari actrițe ale teatrului românesc. Gina Patrichi.

10
/03
/23

Muzeului Național de Artă Contemporană celebrează joi, 16 martie, începând cu ora 17:00, fenomenul culturii vizuale contemporane din România prin „decontul vizual” al celor 192 de noutăți din colecția muzeului, dar și printr-o dezbatere cu invitați internaționali, care deschide seria de conferințe publice MNAC International Academy.

09
/03
/23

Teatrul Coquette vă invită, sâmbătă 11 martie, de la ora 11.00, la cea mai nouă producție pentru copii, „Legenda lui Martie”, și de la ora 19.00 la spectacolul „Doamne, ce zile minunate!” după Samuel Beckett. Duminică, tot de la ora 11.00, copiii sunt așteptați din nou la „Legenda lui Martie”.

09
/03
/23

Mai mult de un deceniu, scriitorul american David Fideler, originar din Michigan și stabilit la Sarajevo, și-a însoțit cafeaua de dimineață cu lectura câte unei epistole de-a lui Seneca (cca. 4 î.Hr. - 65 d.Hr.), „cel mai convingător și mai elegant dintre scriitorii stoici”, „conștiința Imperiului Roman”. Astfel a apărut volumul „Mic dejun cu Seneca” (Editura Trei).