Sala Palatului a devenit Marca Inregistrata
https://www.ziarulmetropolis.ro/sala-palatului-a-devenit-marca-inregistrata/

Centrul pentru Artele Spectacolului Sala Palatului a devenit marcã înregistratã la OSIM. Marcã înregistratã de cultura, Sala Palatului devine din ce în ce mai mult o expresie echivalentã pentru programul promovat de cãtre Ministerul Culturii. Practic, analizând  proiectele promovate în incinta Sãlii Palatului putem afirma cã aceasta s-a transformat intr-un veritabil centru de cultura. Manageriatã […]

Un articol de |5 octombrie 2012

Centrul pentru Artele Spectacolului Sala Palatului a devenit marcã înregistratã la OSIM. Marcã înregistratã de cultura, Sala Palatului devine din ce în ce mai mult o expresie echivalentã pentru programul promovat de cãtre Ministerul Culturii. Practic, analizând  proiectele promovate în incinta Sãlii Palatului putem afirma cã aceasta s-a transformat intr-un veritabil centru de cultura.

Manageriatã de cãtre Lucian Iliescu, Sala Palatului a fost gazda a numeroase evenimente importante menite sã traseze tuşele grele ale culturii. La fel cum şi-a programat şi Ministerul Culturii; în linii mari, ambele luptã pe douã fronturi pentru acelaşi ideal : promovarea culturii

Lucian Iliescu a supervizat cu succes desfãşurarea a numeroase proiecte precum Livresque- Salonul Cãrṭii- eveniment în cadrul cãruia s-a sãrbãtorit ziua mondialã a cãrṭii, dar i s-a adus şi un omagiu marelui William Shakespeare. În plus,  s-a ocupat atât de susṭinerea artiştilor şi a întreprinzãtorilor culturali, cât şi de atragerea a cât mai multor vizitatori. Dând dovadã de pricepere, Lucian Iliescu a reuşit sã facã din Sala Palatului un loc în care orice vizitator este sigur cã îşi poate satisface toate curiozitãṭile culturale şi poate lua parte, la faṭa locului, la actul cultural.

Puteti gasi programul evenimentelor ce sunt organizate la Sala Palatului aici

22
/04
/24

6 manageri și 30 de ghizi și muzeografi din toată țara au participat la Râșnov la două sesiuni de training pentru dezvoltarea abilităților de gestionare și management strategic al obiectivelor de patrimoniu istoric, documentarea istorică, interpretarea informațiilor, comunicarea și interacțiunea directă cu publicul vizitator.

22
/04
/24

460 de ani se împlinesc pe 23 aprilie de la nașterea celui considerat cel mai mare dramaturg al tuturor timpurilor. Multe povești și multe legende au circulat despre el în tot acest timp.

18
/04
/24

Astăzi, la Sibiu, a avut loc conferința de presă care prezintă programul spectacolelor celei de-a 31-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu. În cadrul conferinței, Constantin Chiriac, președintele FITS şi directorul TNRS, a anunțat publicarea programului spectacolelor ediției din acest an și punerea în vânzare a biletelor, începând de mâine, 19 aprilie.

18
/04
/24

Cea de-a XII-a ediție a Săptămânii Haferland, cel mai îndrăgit festival cultural și etnologic al sașilor din Transilvania și din diaspora, va avea loc în perioada 8-11 august 2024 sub înaltul patronaj al Alteței Sale Serenissime Prințul Philipp von und zu Liechtenstein și sub auspiciile Familiei Regale a României. Este pentru prima oară când Familia Regală a României acordă în mod oficial susținere organizării acestui eveniment cultural.

17
/04
/24

După succesul recitalurilor din Iaşi, Suceava, Botoşani şi Neamţ, elevii bucureșteni vor avea ocazia întâlnirii directe cu muzica clasică interpretată de violonistul de talie internaţională Răzvan Stoica. Împreună cu vioara Stradivarius ex-Ernst din 1729 și acompaniat de pianista Andreea Stoica, Răzvan va fi prezent la Colegiul Sfântul Sava pe 22 aprilie şi la la Colegiul Național Gheorghe Lazăr, pe 25 aprilie, în cadrul programului „Muzica Inspiră”, inițiat de Fundația Culturală Gaudium Animae.