Teatru pentru liceeni – Săptămâna ALTFEL În Culise
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatru-pentru-liceeni-saptamana-altfel-in-culise/

Între 7 şi 11 Aprilie, Teatrul În Culise îi aşteaptă pe liceenii bucureşteni să îşi petreacă săptămâna ALTFEL la teatru.

Un articol de Petre Ivan|2 aprilie 2014

”Nu am știut că teatrul este atât de amuzant!” au spus elevii când au ieșit de la unul dintre spectacolele În Culise, în 2013. Anul acesta ne dorim să le arătăm cât mai multor tineri că teatrul independent este un loc în care se pot regăsi, cu spectacole actuale și inovative.

Teatrul În Culise prezintă o gamă variată de spectacole (comedii și tragicomedii) printre care: Imaginează-ți că ești Dumnezeu, Frumoasa călătorie a urșilor panda, Conversatii cu Mafia, Proștii sub clar de lună, Spectatorul condamnat la moarte, Așa se întâmplă cu toți oamenii obișnuiți, Trei piese scurte fără sex.

Teatru

O parte dintre aceste spectacole sunt programate în intervalul 7-11 Aprilie, de la ora 19:00 sau 20:00, însă, în funcție de opțiunile liceenilor, le putem programa și în timpul zilei.

Pentru grupuri de 50 de elevi, vom aplica și o reducere de 25% din prețul biletului. Vă așteptăm, dragi tineri, să descoperiți un teatru așa cum nu vă așteptați să fie: viu, proaspăt, distractiv și foarte aproape de voi.

Foto: Teatru pentru liceeni – In Culise

06
/12
/13

MEMORIA CULTURALĂ Pe 12 decembrie se împlinesc 30 de ani de la moartea lui Amza Pellea. Sanda Toma, partenera sa de scenă, scria în decembrie 1983, în revista Teatrul, un text prin care-și lua adio (nu „adio”, ci numai „la revedere”) de la actorul care a fost „întotdeauna egal cu el însuși, prietenos și cald ca o zi luminoasă de vară”.

05
/12
/13

CRONICĂ DE FILM „Majordomul”, în regia lui Lee Daniels, este un film croit pe placul Academiei Americane, dar şi al unui public dornic de poveşti motivaţionale. Transpunerea vizuală a scenariului este, însă, cât se poate de convenţională.

04
/12
/13

În 1983, cu doi ani înainte de moartea lui Octavian Cotescu, Fănuş Neagu îi descria viaţa într-un adevărat poem în proză în care amintea despre marile lui roluri, despre pasiunea pentru teatru şi despre actorii pe care i-a format.