Teatrul Metropolis joacă pentru tine, în timp ce copilul tău se joacă la Pikaso Kids Fiesta
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-metropolis-joaca-pentru-tine-in-timp-ce-copilul-tau-se-joaca-la-pikaso-kids-fiesta/

Vrei să vezi un spectacol la Teatrul Metropolis?Ai un copil sub 12 ani şi nu îl poţi lăsa singur acasă?Noi avem soluţia! Teatrul Metropolis, prin partenerul său Pikaso Kids Fiesta, are grijă de copilul tău, cât timp tu eşti la spectacol. Această iniţiativă este în premieră în România.

Un articol de Ziarul Metropolis|26 februarie 2016

Pikaso Kids Fiesta este un loc de joacă pentru copii, cu personal profesionist şi cu multă experienţă, situat pe strada Mihai Eminescu, nr.188  la doar 100 m de Teatrul Metropolis.

Copiii se pot bucura de o zonă de escaladă cu pereţi de căţărat, 3 tobogane cu mingi pentru o aterizare colorată, leagăn şi ţarc pentru copii mici, coş de baschet, jucării şi câteva ateliere de creaţie zilnice.

Există zone special amenajate în funcţie de vârsta copiilor, începând cu 1 an.

Suplimentar, părinţii care vin cu maşina se pot bucura de un loc de parcare gratuit în Parcarea Pikaso.

Teatrul Metropolis este mereu atent la cerinţele publicului spectator, oferind astfel posibilitatea de programare la locul de joacă, cu minimum 48 de ore înainte, la numărul de telefon  0728 484 544 sau prin email la adresa:  [email protected]

Pentru mai multe detalii legate de Pikaso Kids Fiesta, accesaţi pagina de Facebook!

11143333_1562050774115373_3067039455675161644_o

 

18
/09
/14

În perioada 16 octombrie – 4 decembrie, poți afla mai multe despre mecanismele din spatele industriei de cinema și poți să înveți să scrii informat și competent despre ele. Asociația Culturală Control N lansează un nou atelier, de data aceasta dedicat jurnalismului de film. 

17
/09
/14

Juriul de specialitate a decis concurenţii calificaţi pentru Finala Concursului Enescu, Secțiunea Vioară: Roudine Fedor (Franța), Bae Wonhee (Coreea de Sud) și Ștefan Tarara (Germania). Ultimul dintre aceștia, Ștefan Tarara (28 de ani), este un violonist de origine română stabilit în Germania.

17
/09
/14

Scriitorul Matei Vişniec va fi prezent la Sibiu duminică, 21 septembrie pentru a asista la avanpremiera spectacolului „De ce Hecuba?!”, pus în scenă la Teatrul Naţional Radu Stanca pe un text care îi aparţine. La ora 18:30, cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului, va avea loc lansarea cărţii "Omul din care a fost extras rǎul", care cuprinde şi textul piesei „De ce Hecuba”.

17
/09
/14

Activă atât în teatrul de stat, cât și în cel independent, actrița Nicoleta Lefter vorbeşte despre cum se îmbogățește sufletește datorită meseriei sale și despre exigențele pe care trebuie să le aibă un regizor atunci când lucrează cu ea.

17
/09
/14

Dem Rădulescu, unul din cei mai mari comedianţi pe care i-a avut cinematografia românească, se stingea din viaţă în urma unui infarct, înainte de a împlini vârsta de 69 de ani. Și-a început cariera în 1959, fiind actor de teatru, film şi televiziune, dar şi profesor la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică “I.L. Caragiale”.

17
/09
/14

CRONICĂ DE FILM Comedia dezinvolt-naivă „America, venim!”, debutul lui Răzvan Săvescu, este un film de public croit după model american, la care se adaugă inspirate note românești. În schimb, „Cripta”, regizat de Corneliu Gheorghiță, testează timid un gen puțin căutat – filmul-parabolă (în registru lejer).

17
/09
/14

Un om de afaceri francez a rămas prizonier în curtea unui imobil din Băile Herculane ca urmare a descoperirii unei vechi fresce romane. Nu este o știre de tabloid, ci subiectul celui de-al doilea lungmetraj de ficțiune realizat de Cornel Gheorghiță, Cripta, a cărui premieră a avut loc vineri, 12 septembrie, la Cinema Studio, în prezența a numeroase personalităţi din lumea filmului.

16
/09
/14

Fundația Calea Victoriei vă invită sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 11:00, la evenimentul DIPLOMAȚIA – o artă? Va fi un dialog captivant între un istoric – doamna Georgeta Filitti – și un diplomat – domnul ambasador Sergiu Celac– care ne poate oferi o perspectivă complexă asupra artei diplomației, analizând momente importante și personalitati marcante din istorie.

16
/09
/14

Lungmetrajul "Is the Man Who Is Tall Happy? An Animated Conversation with Noam Chomsky", regizat de Michel Gondry, va fi proiectat în închiderea Festivalului Internaţional de Film de Animaţie Anim'est 2014. Cea de-a noua ediţie Anim'est va avea loc în perioada 3 - 12 octombrie

16
/09
/14

Sau... spune-ți brașoave? Din exces de zel sau neștiință, mulți adaugă greșit o cratimă atunci când conjugă verbe – lua-ți, lasă-ți, face-ți etc. Desigur, uneori trebuie folosită cratima. O singură întrebare ne desparte de răspunsul corect! Ce rol joacă „ți” în mesajul transmis?