Teatrul Mignon se mută la mare
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-mignon-se-muta-la-mare/

În luna august Teatrul Mignon se întâlneşte cu spectatorii la mare. În fiecare week-end găsiţi spectacole de teatru la ,,amfiTEATRU”, La Pescărie – Vama Veche.

Un articol de Andrada Văsii|2 August 2013

În luna august, Teatrul Mignon se întâlneşte cu spectatorii la mare. În fiecare week-end  găsiţi spectacole de teatru la „amfiTEATRU”, La Pescărie – Vama Veche.

Este al treilea sfârşit de săptămână în care Teatrul Mignon prezintă  spectacole în acest loc amenajat pentru teatru, în primele două săptămâni evenimentele având loc în paralel cu stagiunea bucureşteană. De acum însă, teatrul Mignon se mută la mare.

Astăzi şi sâmbătă, de la ora 21.00, Ionuţ Oprea şi Johnny Bădeliţă vor prezenta spectacolul „Pufuleţi şi pufarini”. Regia şi scenografia  sunt semnate de Marin Puşcaş. Spectatorii vor avea parte de teatru, pantomimă şi improvizaţie.

Sâmbătă, 3 august, de la ora 22.00, va avea loc spectacolul „Moftul român” după „Momente” de I. L. Caragiale, cu Lari Georgescu.

Amfiteatru

Foto credit: Teatrul Mignon, spectacolul „Poveste din Bucovina” (Facebook)

21
/02
/19

Muzeul Național de Istorie Naturală „Grigore Antipa” vă invită la vernisajul expoziției „UNArte la Antipa’’ care va avea loc vineri, 22 februarie de la ora 14.00, la sediul muzeului din Șoseaua Kiseleff nr. 1.

21
/02
/19

Violonistul LIVIU PRUNARU, concert-maestru al celei mai bine cotate orchestre simfonice din lume, Royal Concertgebouw Amsterdam, artistul care se bucură de dreptul de folosinţă asupra viorii de patrimoniu universal  Stradivarius „Pachoud” din 1694 – va putea fi aplaudat la Sala Radio, într-un concert extraordinar în care se va afla într-o dublă ipostază: de solist și... dirijor!

21
/02
/19

Apoi, lucrurile au luat o întorsătură nedorita. Tati a descoperit că durerile constante pe care le resimtise in ultimele zile in zona toracelui erau semnul unei boli grave, apărută pe fondul stresului și imunității scăzute.

21
/02
/19

De‑acum eram tot timpul împreună, titirelul, mama, tata şi cu mine, titirelul cu toanele lui, noi, ceilalţi trei, cu nelinistile și micile noastre bucurii.

19
/02
/19

SĂ NU UCIZI, filmul co-regizat de Gabi Virginia Șarga și Cătălin Rotaru și inspirat de scandalul media care a cutremurat sistemul sanitar din România acum câțiva ani, va avea pe 1 martie premiera în cinematografele din 29 de orașe din țară.

19
/02
/19

Se joacă la Green Hours spectacolul „Această Sonia” – un one-woman show cu Letiția Vlădescu, scris și regizat de Lia Bugnar.

18
/02
/19

Unul dintre cei mai mari dirijori români, CRISTIAN MANDEAL – care se bucură de peste 45 de ani de activitate, în care a dirijat sute de concerte pe 4 continente, în 35 de ţări – și tânărul violoncelist român ȘTEFAN CAZACU (25 de ani), care cântă pe un violoncel creat în urmă cu 101 ani, la Torino (Italia), de către lutierul Georg Ullman – își dau întâlnire pe scena Sălii Radio, într-un concert extraordinar prezentat vineri, 22 februarie (19.00), alături de ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO.

17
/02
/19

CRONICĂ DE FILM În „Marele Dictator” (1940), Chaplin îl parodia pe Hitler. Scena jocului macabru cu globul pământesc folosit ca balon a devenit cult. Un portret sarcastic al unui om diabolic care influenţează întreaga lume face şi regizorul Adam McKay în „Vice”, o satiră la adresa fostului vicepreşedinte american Dick Cheney.

Page 1 of 77712345...102030...Last »