The Big Short, cel mai bun film la gala premiilor Sindicatului producătorilor americani
https://www.ziarulmetropolis.ro/the-big-short-cel-mai-bun-film-la-gala-premiilor-sindicatului-producatorilor-americani/

The Big Short, cu Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling şi Brad Pitt în distribuţie, a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Sindicatului producătorilor americani. În ultimii opt ani, lungmetrajul premiat de Sindicatul producătorilor americani a primit şi premiul Oscar pentru cel mai bun film

Un articol de Petre Ivan|25 ianuarie 2016

Astfel, în 2015 – „Birdman”, 2014 – „12 Years a Sla”, 2013- „Argo”, 2012 – „The Artist”, 2011- „The King’s Speech”, 2010 – „The Hurt Locker”, 2009 – „Slumdog Millionaire”, 2008 – „No Country for Old Men”.

În cadrul galei, Sindicatul producătorilor americani a ales cel mai bun film animat al anului – „Întors pe dos/ Inside Out, iar premiul PGA pentru cel mai bun documentar i-a revenit peliculei „Amy”, despre regretata artistă Amy Winehouse.

În ceea ce priveşte producţiile de televiziune, „Fargo” a primit premiul pentru cel mai bun serial TV, iar „Game of Thrones” şi „Transparent” au primit premiile pentru cel mai bun episod dintr-o dramă, respectiv o comedie.

Foto: The Big Short – cinemagia

26
/02
/20

Dinamica actriță Diana Cavallioti este o jurnalistă incomodă în noul film scris și regizat de Dan Chișu. „5 minute” e inspirat din fapte reale, și îi are în distribuție și pe Adrian Titieni, Mihai Călin, Elvira Deatcu și Emanuel Pârvu.

18
/02
/20

CRONICĂ DE FILM Chiar dacă titlul său trimite, în primul rând, la teribilul incendiu din 2015, documentarul „colectiv” (2019), regizat de Alexander Nanau, urmărește mai degrabă efectele tragediei asupra societății. Este o alegere ambițioasă, dar nu lipsită nici de riscuri.

17
/02
/20

„Călătoria fantastică a Maronei” (r. Anca Damian), „La Gomera” (r. Corneliu Porumboiu), „Monștri.” (r. Marius Olteanu), „Parking” (r. Tudor Giurgiu) și „Touch Me Not” (r. Adina Pintilie) intră oficial în cursa pentru trofeul Gopo la categoria Cel mai bun film de lungmetraj. Câștigătorii vor fi anunțați în cadrul Galei Premiilor Gopo, care va avea loc marți, 24 martie, la Teatrul Național I.L. Caragiale din București.

17
/02
/20

Timp de două săptămâni, realizatorii și protagoniștii filmului ”colectiv” se vor întâlni cu publicul din Cluj, Sibiu, Timișoara, Craiova, Sfântu Gheorghe, Brașov, București, Iași, Galați, Constanța, Piatra Neamț și Bacău

13
/02
/20

CRONICĂ DE FILM La aproape 90 de ani, Clint Eastwood nu se lasă: propune un nou film ca regizor, „Richard Jewell” (2019), ajuns acum şi în cinematografele din România. O altă poveste inspirată din realitate despre un erou apărător al Americii, regizată cu aparentă simplitate, dar şi cu obişnuitul patos.

13
/02
/20

Cea de-a 5-a ediție Alpin Film Festival este un tribut adus alpinistului Zsolt Török, pornit în 2019 într-o ultimă expediție, în munții Făgăraș. Sâmbătă, pe 28 februarie, un eveniment special în memoria celui care a dus numele României pe cele mai înalte culmi va avea loc la Castelul Cantacuzino din Bușteni.

12
/02
/20

Asociația Cinemascop cu sprijinul HBO Europe lansează cea de-a 2-a ediție a concursului de scenarii: WRITE A SCREENPLAY FOR…/ SCRIE UN SCENARIU PENTRU…, organizat cu ocazia ediției a patra a American Independent Film Festival, care va avea loc în București, în perioada 24-30 aprilie 2020.

Page 1 of 25812345...102030...Last »