The Big Short, cel mai bun film la gala premiilor Sindicatului producătorilor americani
https://www.ziarulmetropolis.ro/the-big-short-cel-mai-bun-film-la-gala-premiilor-sindicatului-producatorilor-americani/

The Big Short, cu Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling şi Brad Pitt în distribuţie, a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Sindicatului producătorilor americani. În ultimii opt ani, lungmetrajul premiat de Sindicatul producătorilor americani a primit şi premiul Oscar pentru cel mai bun film

Un articol de Petre Ivan|25 Ianuarie 2016

Astfel, în 2015 – “Birdman”, 2014 – “12 Years a Sla”, 2013- “Argo”, 2012 – “The Artist”, 2011- “The King’s Speech”, 2010 – “The Hurt Locker”, 2009 – “Slumdog Millionaire”, 2008 – “No Country for Old Men”.

În cadrul galei, Sindicatul producătorilor americani a ales cel mai bun film animat al anului – “Întors pe dos/ Inside Out, iar premiul PGA pentru cel mai bun documentar i-a revenit peliculei “Amy”, despre regretata artistă Amy Winehouse.

În ceea ce priveşte producţiile de televiziune, “Fargo” a primit premiul pentru cel mai bun serial TV, iar “Game of Thrones” şi “Transparent” au primit premiile pentru cel mai bun episod dintr-o dramă, respectiv o comedie.

Foto: The Big Short – cinemagia

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

Page 1 of 25012345...102030...Last »