The Big Short, cel mai bun film la gala premiilor Sindicatului producătorilor americani
https://www.ziarulmetropolis.ro/the-big-short-cel-mai-bun-film-la-gala-premiilor-sindicatului-producatorilor-americani/

The Big Short, cu Christian Bale, Steve Carell, Ryan Gosling şi Brad Pitt în distribuţie, a primit premiul pentru cel mai bun film din partea Sindicatului producătorilor americani. În ultimii opt ani, lungmetrajul premiat de Sindicatul producătorilor americani a primit şi premiul Oscar pentru cel mai bun film

Un articol de Petre Ivan|25 ianuarie 2016

Astfel, în 2015 – „Birdman”, 2014 – „12 Years a Sla”, 2013- „Argo”, 2012 – „The Artist”, 2011- „The King’s Speech”, 2010 – „The Hurt Locker”, 2009 – „Slumdog Millionaire”, 2008 – „No Country for Old Men”.

În cadrul galei, Sindicatul producătorilor americani a ales cel mai bun film animat al anului – „Întors pe dos/ Inside Out, iar premiul PGA pentru cel mai bun documentar i-a revenit peliculei „Amy”, despre regretata artistă Amy Winehouse.

În ceea ce priveşte producţiile de televiziune, „Fargo” a primit premiul pentru cel mai bun serial TV, iar „Game of Thrones” şi „Transparent” au primit premiile pentru cel mai bun episod dintr-o dramă, respectiv o comedie.

Foto: The Big Short – cinemagia

21
/03
/24

Cele mai noi filme cu Mads Mikkelsen și Sir Anthony Hopkins în rolurile principale și multipremiatul „All of Us Strangers” (foto) (r. Andrew Haigh) sunt doar câteva dintre titlurile incluse în programul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care va avea loc la Cluj-Napoca între 14 și 24 iunie.

12
/03
/24

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) anunță prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.

01
/03
/24

Happy Cinema redifuzează filmul Oppenheimer, favorit la Oscar, în perioada 7-10 martie, în toate cinematografele din țară. Oppenheimer este un thriller epic filmat în IMAX® care aruncă publicul în paradoxul palpitant al omului enigmatic care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva. Pelicula spune povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.

28
/02
/24

Filmul documentar AMAR, regizat de Diana Gavra, va avea putea fi văzut în premieră în cinematografe din 8 martie, iar până atunci spectatorii se vor putea întâlni cu regizoarea și parte din echipa filmului în două evenimente speciale: