VIDEO Vera Farmiga: În timpul filmărilor pentru „Trăind printre demoni“ am cedat nervos de mai multe ori
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-vera-farmiga-in-timpul-filmarilor-pentru-traind-printre-demoni-am-cedat-nervos-de-mai-multe-ori/

Actriţa americană Vera Farmiga, interpreta personajului Lorraine Warren din horrorul ,,Trăind printre demoni/ The Conjuring”, a povestit că, în timpul filmărilor, a cedat nervos şi ,,de multe ori s-a întâmplat ca imaginaţia să câştige asupra realităţii”.

Un articol de Andrada Văsii|15 august 2013

Actriţa americană Vera Farmiga, interpreta personajului Lorraine Warren din horrorul „Trăind printre demoni/ The Conjuring”, a povestit că, în timpul filmărilor, a cedat nervos şi „de multe ori s-a întâmplat ca imaginaţia să câştige asupra realităţii”.

Protagonista lungmetrajului horror a dezvăluit, într-un interviu acordat ProTV Magazin, că actorilor le place să joace roluri de supereroi, admiţând că şi pe ea a captivat-o acest lucru.

Vera Farmiga a precizat că, deşi a cunoscut-o pe Lorraine, care acum are 80 de ani, i-a fost foarte greu să îşi imagineze cum era aceasta la vârsta de 30 de ani, iar majoritatea întrebărilor ei pentru ea au fost legate de temerile, nesiguranţa şi dezamăgirile trăite.

Lorraine Warren este o eroină reală. În loc de costum impenetrabil, eu am onoarea de a intra în pielea unei femei adevărate, care a rezolvat cazuri supranaturale şi care acum va fi zdruncinată de puterea unui demon. Pentru cei mai religioşi, ea este o prezenţă surprinzătoare. Are o credinţă de neclintit. Crede că răbdarea, rugăciunea şi compasiunea pot învinge orice demon.

Vera Farmiga,
actriță

Pe de altă parte, actriţa l-a descris pe Patrick Wilson, partenerul său de viaţa pe platorile de filmare, ca fiind o persoană glumeaţă, cu mult calm şi entuziasm. Întrebată cum a colaborat cu acesta, Vera Farmiga a spus că mai mult decât Patrick, îi place soţia lui, Dagmara Dominczyk, cea care era liantul lor.

De asemenea, actriţa americană de origine ucraineană a precizat că procesul de documentare pentru lungmetrajul filmat nu a fost „deloc plăcut”, notează Mediafax.

În prima fază, m-am inspirat din cartea «The Demonologist», care, deşi foarte populară, este şi foarte greu de găsit. E o carte ciudată despre ritualuri mistice. De acolo afli cum şi de ce se întâmplă aceste fenomene paranormale. Am fost profund înfricoşată citind-o. Nu am putut-o deschide deloc în interiorul căminului. O citeam doar când mă aflam în avion. Aşa am simţit că voi fi în siguranţă.

Vera Farmiga,
actriță

Actrița a declarat că o singură dată s-a putut relaxa pe platouri, teroarea fiind un sentiment dominant timp de săptămâni la rând. Aceasta a cedat nervos şi de multe ori s-a întâmplat ca imaginaţia să câştige ]n lupta cu realitatea, majoritatea nopţilor trezindu-se la ora 3.07 dimineaţa, aşa cum se întâmplă în film.

Foto credit: Cinemagia

31
/07
/23

București, 27 iulie 2023 - Bucharest International Film Festival (BIFF) revine în capitala României pentru a XIX-a ediție care se va desfășura anul aceasta în perioada 15-22 septembrie, aducând în prim plan unele dintre cele mai captivante și inspirate filme din întreaga lume.

30
/07
/23

Asociația One World Romania şi centrul Mediawise Society duc educaţia media şi filmul documenar în mai multe biblioteci din România, activându-le ca hub-uri culturale și semnalând utilitatea lor ca noduri accesibile ale cunoașterii.

27
/07
/23

A 80-a ediţie a prestigiosului Festival de Film de la Veneţia se anunţă una promiţătoare, cel puţin pe hârtie: nume mari al cinematografiei mondiale concurează pentru Leul de Aur, iar secţiunile necompetiţionale includ la rândul lor cineaşti celebri.

27
/07
/23

August Film este o companie nouă de distribuție a cărei misiune este să aducă publicului din România filme care spun povești personale, filme care au curajul să vorbească despre subiecte incomode, păstrându-și în același timp abordarea umană, plină de emoții autentice, cu care te poți identifica ușor, filme care inspiră - pe scurt, filme pe care cineva le-ar recomanda oamenilor pe care-i iubește.

27
/07
/23

Festivalul Internațional de Film Independent ANONIMUL va fi deschis anul acesta de cel mai nou film al câștigătorului primului trofeu al său. În 2004, la prima ediție, filmul câștigător al competiției de lungmetraj era „Buongiorno, note” în regia lui Marco Bellocchio care revine pe marele ecran de la Sfântu Gheorghe, după douăzeci de ani, cu „Kidnapped” – povestea unui tânăr evreu răpit și convertit la catolicism în 1858.

25
/07
/23

De azi și până duminică, pe 30 iulie, poposește în Parcul Tăbăcăriei din Constanța, lângă Țara Piticilor, caravana Filme în aer liber și aduce publicului constănțean 6 proiecții în aer liber ale unor filme de Oscar, dar și spectacole de magie, percuție și pantomimă la care intrarea este liberă. Mai multe detalii se găsesc pe Facebook și pe https://filminaerliber.ro/.

25
/07
/23

Pe 19 iulie, sute de vedete din România au fost prezente la avanpremiera de gală a filmului Barbie distribuit la nivel național de Vertical Entertainment, producție care a pictat întreaga lume în roz. Evenimentul a avut loc la Cineplexx din Băneasa Shopping City și a adus o mică parte din Lumea Barbie, spre încântarea celor prezenți.

21
/07
/23

Creatrix Fama, organizatorul temerarului Film O’Clock International Festival desfășurat simultan în șapte țări aflate pe meridianul de 25 grade longitudine estică, anunță cu bucurie deschiderea înscrierilor pentru programul de mentorat "Her Story, Her Future". Acest program are ca scop sprijinirea și încurajarea femeilor din industria filmului, oferindu-le oportunitatea de a-și dezvolta abilitățile personale și profesionale într-un mediu sigur și susținător.

19
/07
/23

Festivalul Cinemascop vine agale cu a șasea ediție! Sunteți așteptați din nou în grădina de vară din Eforie Sud, între 1-6 august, cu filme, ateliere de creație pentru copii, dar și surprize, cum ar fi o petrecere silent disco. Ca de obicei, intrarea este liberă, iar grădina se deschide zilnic la ora 18:00.

19
/07
/23

Festivalul Ceau, Cinema! a sărbătorit zece ani alături de public şi invitaţi. Un cineconcert, cel puţin 30 de filme, întâlniri cu peste 20 de cineaşti din ţară şi străinătate, dezbateri, ateliere, o expoziţie aniversară şi o lansare de carte au făcut parte din programul ediţiei aniversare, care a avut loc între 12 şi 16 iulie la Timişoara.