Teatrul Mic prezintă Stagiunea estivală 2020
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-mic-prezinta-stagiunea-estivala-2020/

Teatrul Mic anunţă programarea primelor spectacole în aer liber, în cadrul unei stagiuni estivale ce se va desfăşura pe scena Teatrului de Vară Herăstrău, începând cu luna august, bineînţeles, respectând măsurile şi regulile pentru prevenirea răspândirii COVID-19.

Un articol de Petre Ivan|11 august 2020

Astfel, după lunga și nefericita perioadă de așteptare, publicul se va putea bucura, din nou, live, de basmul contemporan „Apa Vie” după Frații Grimm, regizat de Ștefan Lupu, în data de 14 august, ora 20:00. O nouă reprezentație a spectacolului va mai avea loc în data de 22 august 2020, ora 20:00, pe o scenă special amenajată din Parcul Cișmigiu.

Spectacolul de comedie „Pensiune Completă” în regia lui Gelu Colceag, va avea două reprezentații în zilele de 15 și 29 august, tot de la ora 20:00. 

Următoarea comedie programată pe scena amfiteatru a Teatrului de Vară Herăstrău, în data de 16 august, de la ora 20:00, va fi spectacolul „Angajat la doi patroni” de Richard Bean, după ”Slugă la doi stăpâni” de Carlo Goldoni, regizat de Vlad Corbeanu. De asemenea, spectacolul va mai avea programată o reprezentație și în data de 12 septembrie, ora 20:00, pe scena din Parcul Cișmigiu.

Biletele Stagiunii Estivale 2020 vor putea fi achiziționate în pachete de câte 1 – 2 locuri, online de pe platforma www.bilet.ro, de la casa de bilete a Teatrului de Revistã “Constantin TãnaseBucurești, casa de bilete a Teatrului de Vară (în intervalul orar 17:00 – 20:00, doar în ziua spectacolului), sau începând cu data de 10 august, direct de la casele de bilete ale Teatrului Mic.

Mai multe detalii despre spectacole: https://www.teatrulmic.ro/spectacole/.

Pentru că suntem, în continuare, într-o situație complicată, pe care o vom putea depăși doar împreună, spectatorii vor fi rugați să respecte normele și cerintele impuse de autorități.

26
/04
/24

Centrul Național al Dansului București (CNDB) anunță programul de spectacole pentru luna mai. Unul dintre evenimentele importante ale lunii este premiera spectacolului de dans contemporan Memetics, în coregrafia lui Sergiu Diță, urmată de trei producții CNDB – BLOT, Bodies on The Line, Patosfera și de Miercurea Lejeră, un proiect care prezintă pe scenă idei unice și irepetabile într-o formă performativă.

25
/04
/24

Asociația Culturală Control N dă startul înscrierilor la a treia ediție a New Draft. Rezidența de dezvoltare de scenarii dedicată proiectelor din România și Republica Moldova se adresează regizorilor și scenariștilor, proaspeților absolvenți de facultăți de profil și autorilor din medii conexe, cu proiecte în faza de început.

25
/04
/24

Cea de-a treia ediție din România a competiției de pictură live Art Battle va avea loc pe 27 aprilie, la Palatul Bragadiru din București (Calea Rahovei nr. 147-153) aducând în fața publicului atât concursul contra cronometru care aduce publicul în fața procesului de creație, alături de re-LEAF, o ediție de "interior" a târgului de artă contemporană LEAF (Limited Edition Art Fair) eveniment organizat de Galeria Celula de Artă în parteneriat cu Săfițicuminți. Biletele pentru public sunt disponibile pe LiveTickets.

24
/04
/24

O nouă traducere din opera lui Paul Auster, unul dintre cei mai spectaculoși și inventivi scriitori ai Americii, a cărui operă a fost publicată în mai mult de patruzeci de limbi, a ajuns de curând în librăriile fizice și online din întreaga țară.

22
/04
/24

6 manageri și 30 de ghizi și muzeografi din toată țara au participat la Râșnov la două sesiuni de training pentru dezvoltarea abilităților de gestionare și management strategic al obiectivelor de patrimoniu istoric, documentarea istorică, interpretarea informațiilor, comunicarea și interacțiunea directă cu publicul vizitator.

22
/04
/24

460 de ani se împlinesc pe 23 aprilie de la nașterea celui considerat cel mai mare dramaturg al tuturor timpurilor. Multe povești și multe legende au circulat despre el în tot acest timp.