VIDEO Relaţia secretă cu un medic a Prinţesei Diana va fi subiectul noului film despre viaţa ei
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-relatia-secreta-cu-un-medic-a-printesei-diana-va-fi-subiectul-noului-film-despre-viata-ei/

Cel mai recent trailer pentru viitorul film biografic despre Prinţesa Diana oferă o privire mai atentă în cotloanele mai puţin cunoscute din viaţa acesteia, unul dintre ele fiind relaţia secretă dintre prinţesă şi un doctor pakistanez.

Un articol de Andrada Văsii|8 august 2013

Cel mai recent trailer pentru viitorul film biografic despre Prinţesa Diana oferă o privire mai atentă în cotloanele mai puţin cunoscute din viaţa acesteia, unul dintre ele fiind relaţia secretă dintre prinţesă şi un doctor pakistanez.

Alături de actriţa australiană Naomi Watts, care o interpretează pe „Prinţesa inimilor”, în noile imagini apare şi Naveen Andrews în rolul lui Hasnat Khan, ultimul bărbat pe care aceasta l-a iubit.

Filmul reproduce imagini clasice ale Dianei rămase în memoria societăţii, concentrându-se pe ultimii doi ani din viaţa prinţesei de Wales, perioadă în care şi-a continuat munca de caritate, susţinând victimele SIDA şi activând alături de Crucea Roşie în campanii împotriva minelor antipersonal.

Mai puţin faimoasă este relaţia ei cu un doctor cardiolog, poveste pe care noul trailer o aduce în atenţia publicului.

O viaţă fără paparazzi

La început, atracţia pe care Diana o simte faţă de acesta provine din felul lui de a o trata ca pe o persoană normală. „Nu mă tratează ca pe o prinţesă, de parcă nici nu ar şti cine sunt“, o putem vedea confesându-se unei prietene.

Totuşi, faptul că prinţesa se afla constant în centrul atenţiei din partea presei reprezenta, se pare, o presiune prea mare pentru medicul Hasnat.

„Dacă mă căsătoresc cu tine, trebuie să mă căsătoresc şi cu toată lumea“, îi spune acesta Dianei, în timp ce clipul scoate în evidenţă invazia paparazzilor în viaţa ei privată, prin imagini cu aceasta fugind de cameramani şi cu ziare care vorbesc pe prima pagină despre povestea lor.

Un nou capitol

Sfârşitul relaţiei cu medicul cardiolog este urmat de aventura cu Dodi Fayed, prezentată mai degrabă ca o încercare de a trece de sentimentele pentru Hasnat decât ca o relaţie serioasă.

Potrivit datelor istorice, Dodi, interpretat de Cas Anvar, a fost ultimul bărbat pe care Diana l-a întâlnit înaintea accidentului din 1997 în urma căreia aceasta şi-a pierdut viaţa, notează Mediafax.

Regizat de Oliver Hirschbiegel, cel care a semnat şi regia peliculei „Downfall“, o portretizare a ultimelor zile din viaţa lui Adolf Hitler, şi cu un scenariu de dramaturgul Stephen Jeffreys, filmul este programat să intre în cinematografele din Marea Britanie pe 20 septembrie, pe 10 octombrie ajungând pe marile ecrane din Statele Unite ale Americii.

Foto credit: Cinemagia

25
/04
/24

Asociația Culturală Control N dă startul înscrierilor la a treia ediție a New Draft. Rezidența de dezvoltare de scenarii dedicată proiectelor din România și Republica Moldova se adresează regizorilor și scenariștilor, proaspeților absolvenți de facultăți de profil și autorilor din medii conexe, cu proiecte în faza de început.

12
/04
/24

„Guvernul Copiilor 2”, filmul vizionar regizat de Ioana Mischie, vine în cinematografe din 26 aprilie și prezintă publicului o lume imaginată de copiii români, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, din diverse categorii sociale, care au fost intervievați cu privire la societatea ideală pe care ar clădi-o dacă ar deveni lideri.

05
/04
/24

Festivalul Filmului Palestinian, organizat de Centrul Cultural Mahmoud Darwish sub patronajul Ministerului Culturii din Palestina și al Ambasadei Statului Palestina în România, va avea loc între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie în Cluj-Napoca iar programul detaliat și biletele sunt acum disponibile.

21
/03
/24

Cele mai noi filme cu Mads Mikkelsen și Sir Anthony Hopkins în rolurile principale și multipremiatul „All of Us Strangers” (foto) (r. Andrew Haigh) sunt doar câteva dintre titlurile incluse în programul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care va avea loc la Cluj-Napoca între 14 și 24 iunie.

12
/03
/24

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) anunță prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.

01
/03
/24

Happy Cinema redifuzează filmul Oppenheimer, favorit la Oscar, în perioada 7-10 martie, în toate cinematografele din țară. Oppenheimer este un thriller epic filmat în IMAX® care aruncă publicul în paradoxul palpitant al omului enigmatic care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva. Pelicula spune povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.