VIDEO Hugh Jackman ar putea primi 100 de milioane de dolari pentru alte patru filme din seria „Wolverine“
https://www.ziarulmetropolis.ro/video-hugh-jackman-ar-putea-primi-100-de-milioane-de-dolari-pentru-alte-patru-filme-din-seria-wolverine/

Actorul australian Hugh Jackman ar putea încasa un onorariu de 100 de milioane de dolari dacă va accepta propunerea de a juca în alte patru filme din seria ,,Wolverine”.

Un articol de Andrada Văsii|15 august 2013

Actorul australian Hugh Jackman ar putea încasa un onorariu de 100 de milioane de dolari dacă va accepta propunerea de a juca în alte patru filme din seria „Wolverine”.

Starul australian a interpretat acest personaj în şase filme, inclusiv în pelicula „The Wolverine”, lansată la sfârşitul lunii iulie, iar directorii studiourilor 20th Century Fox sunt nerăbdători să îl convingă pe actor să semneze contractul pentru a juca în alte patru filme din această franciză, relatează tabloidul National Enquirer.

Potrivit presei internaţionale, actorul australian în vârstă de 44 de ani ezită să accepte această ofertă, întrucât nu doreşte să se simtă „închistat” din cauza unui acord care generează obligaţii contractuale pe mai mulţi ani.

 „Hugh trebuie să ia o decizie foarte importantă. Nu în fiecare zi un actor primeşte un astfel de cec, însă Hugh a jurat că nu se va lega niciodată printr-un contract multianual după ce a filmat franciza «X-Men»”, a declarat o sursă.

O istorie cu X-Men

Hugh Jackman a interpretat pentru prima dată rolul super-eroului mutant în filmul „X-Men” din 2000 şi a apărut în cele două continuări ale acestei pelicule, în 2003 şi în 2006, înainte de a juca rolul principal în lungmetrajul inspirat din aceeaşi serie, „X-Men Origins: Wolverine”, în 2009.

După o scurtă apariţie în „X-Men: First Class” din 2011, actorul a jucat din nou acest rol, în această vară, în pelicula „The Wolverine”, care a fost bine primită de criticii de specialitate, dar şi de public, notează Mediafax.

Actorul australian se va reuni cu colegii săi din distribuţia francizei „X-Men” încă o dată, cu ocazia filmărilor de la încă un film cu super-eroi, „X-Men: Days of Future Past”, care va avea premiera în 2014.

Foto credit: Cinemagia

25
/04
/24

Asociația Culturală Control N dă startul înscrierilor la a treia ediție a New Draft. Rezidența de dezvoltare de scenarii dedicată proiectelor din România și Republica Moldova se adresează regizorilor și scenariștilor, proaspeților absolvenți de facultăți de profil și autorilor din medii conexe, cu proiecte în faza de început.

12
/04
/24

„Guvernul Copiilor 2”, filmul vizionar regizat de Ioana Mischie, vine în cinematografe din 26 aprilie și prezintă publicului o lume imaginată de copiii români, cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani, din diverse categorii sociale, care au fost intervievați cu privire la societatea ideală pe care ar clădi-o dacă ar deveni lideri.

05
/04
/24

Festivalul Filmului Palestinian, organizat de Centrul Cultural Mahmoud Darwish sub patronajul Ministerului Culturii din Palestina și al Ambasadei Statului Palestina în România, va avea loc între 18 și 21 aprilie la București și pe 28 aprilie în Cluj-Napoca iar programul detaliat și biletele sunt acum disponibile.

21
/03
/24

Cele mai noi filme cu Mads Mikkelsen și Sir Anthony Hopkins în rolurile principale și multipremiatul „All of Us Strangers” (foto) (r. Andrew Haigh) sunt doar câteva dintre titlurile incluse în programul celei de-a 23-a ediții a Festivalului Internațional de Film Transilvania, care va avea loc la Cluj-Napoca între 14 și 24 iunie.

12
/03
/24

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) anunță prelungirea perioadei de desfășurare a ediției din 2024 cu o zi față de datele comunicate inițial.

01
/03
/24

Happy Cinema redifuzează filmul Oppenheimer, favorit la Oscar, în perioada 7-10 martie, în toate cinematografele din țară. Oppenheimer este un thriller epic filmat în IMAX® care aruncă publicul în paradoxul palpitant al omului enigmatic care trebuie să riște să distrugă lumea pentru a o salva. Pelicula spune povestea fizicianului J. Robert Oppenheimer și a rolului pe care l-a avut în dezvoltarea bombei atomice.