A doua sâmbătă de „Cofetărie teatrală“ la Green Hours debutează cu un spectacol de teatru
https://www.ziarulmetropolis.ro/a-doua-sambata-de-cofetarie-teatrala-la-green-hours-debuteaza-cu-un-spectacol-de-teatru/

Astăzi, la ora 10.30, Teatrul LUNI şi Compania Pelerin invită copiii şi bunicii (şi părinţii, desigur) la spectacolul de teatru de păpuşi „Bălăioara“, adaptare după Charles Perrault, în regia lui Bogdan Tudor Pelerin.

Un articol de Andrada Văsii|11 mai 2013

Astăzi, la ora 10.30, Teatrul LUNI  şi Compania Pelerin invită copiii şi bunicii (şi părinţii, desigur) la spectacolul de teatru de păpuși  ,,Bălăioara“, adaptare după Charles Perrault, în regia lui Bogdan Tudor Pelerin.

În 27 aprilie a debutat  seria de spectacole de păpuși marca PELERIN, ce au loc la Green Hours 2 (bazinul Dinamo, în incinta Complexului Sportiv din  Șos. Ștefan cel Mare).

„Bălăioara“ este un spectacol muzical cu păpuşi, pentru copii între 4 şi 8 ani, inspirat de basmul cunoscutului autor Charles Perrault.  Tânăra Bălăioara, harnică şi bună la suflet,  e răsplătită de zâna protectoare a pădurii cu un dar deosebit: fiecare cuvânt al ei este însoţit de un mic diamant. Mama ei vitregă o alungă însă în pădure. Acolo fata întâlneşte un prinţ căruia îi redă, prin bunătatea ei, destinul furat de vrăjitoarea cea rea…

Info: 

„Cofetăria Teatrală“ Green Hours este deschisă publicului Mic şi Mare în fiecare sâmbătă între orele 10.30 și 13.00. Reprezentaţia propriu-zisă începe la ora 11.00.

30
/10
/23

Tech Rider's Dilemma, un proiect de cercetare care investighează necesitatea unor noi abordări în producția, expunerea, arhivarea și conservarea lucrărilor new media (și nu numai), prezintă din 1 noiembrie în cadrul Rezidența9 (Str. Ion Luca Caragiale 32), de la ora 19:00, o expoziție new media care ilustrează și aduce în discuție fragilitatea lucrărilor bazate pe tehnologie și nevoia unor metodologii de planificare, arhivare și conservare în acest domeniu.

30
/10
/23

Grupul de rock alternativ Heartbreak Cinema a lansat o piesă cu un mesaj puternic, care nu poate trece pe lângă urechile ascultătorilor. Punk-ul nu a fost creat pentru a fi confortabil, iar „Fuckaholic” demonstrează rădăcinile genului, prin expunerea experiențelor negative ale Mariei Teodora și a colaboratoarei Iris Danciu