Acting in English, ediţia a 7-a
https://www.ziarulmetropolis.ro/acting-in-english-editia-a-7-a/

Acting in English by James Longshore, Academia americană de Actorie, înfiinţată acum 2 ani în Bucureşti de actorul american James Longshore şi de producătorul Bianca Mina, anunţă cea de-a 7-a ediţie, Acting in English INTENSIVE.

Un articol de Petre Ivan|22 aprilie 2014

Acting in English a pornit din dorinţa de a oferi o educaţie cât mai completă într-o industrie în constantă schimbare, prin aprofundarea unor metode puţin predate în Bucureşti.

Cursul oferă dicţie şi neutralizarea accentului în limba engleză, analiză de scenariu, tehnici de film şi comedie şi o sesiune specială în construirea unei cariere. Actorii au şansa de a aplica toate aceste tehnici în spectacolul de absolvire unde interpretează scene din filme clasice americane.

Studenţii învaţă metodele de actorie Lee Strasberg, Stela Adler şi Sanford Meisner, sau “Sfânta Treime” a actoriei, aşa cum lui Coach James îi place să spună.

James Longshore şi Bianca Mina s-au cunoscut în industria de film din Los Angeles. Acum trei ani au decis să se mute în România şi împreună au pus bazele casei de producţie Vigilante Films, cu misiunea de a crea proiecte independente pentru piaţa internaţională.

JAMES_LONGSHORE

James este actor/scenarist/regizor precum şi acting coach şi dialogue coach. În cei trei ani în România a lucrat cu mulţi actori români în calitate de dialogue şi acting coach pe platourile producţiilor americane care se filmează în România. A pregătit actori romani pentru audiţii în Los Angeles şi pentru şcoli prestigioase din Londra.

De curând, Bianca Mina a devenit impresarul celor mai buni actori din toate ediţiile de Acting in English. Împreună speră să construiască o piaţă de film independent viabilă.

40 de ore de curs la Acting in English

Pentru mai multe informaţii despre cursuri, absolventi şi misiunea şcolii, intraţi aici şi aici.

WORKSHOPUL începe pe 28 aprilie într-un nou loc: Galeriile pictorului Bogdan Mihai Radu de pe Strada Semicercului nr. 10.

Acting in English INTENSIVE cumulează 40 de ore de curs împărţite astfel: Luni, Marţi de la 19.00 la 23.00, timp de 5 săptămâni. După terminarea cursurilor, studenţii beneficiază de o săptămână de repetiţii şi spectacolul de sfârşit – un showcase la care sunt invitaţi directori de casting şi profesionişti din lumea filmului.

Preţul workshopului este de 350 de euro. Cursurile sunt formate din maximum 6 studenţi iar admiterea se face în urma unei aplicaţii şi apoi un interviu. Pentru a primi o aplicaţie, sunaţi la 0737 343 429 sau pe e-mail la [email protected]

Foto cu Acting in English – Facebook oficial

22
/12
/16

Cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, care se bucură deja de şapte nominalizări la Globurile de Aur şi se poziţionează astfel ca unii dintre marii favoriţi la Oscaruri, ,,La La Land” va avea premiera în cinematografele din România pe 23 decembrie.

21
/12
/16

“Allied”, cu cu Marion Cotillard şi Brad Pitt în distribuție, “Collateral Beauty”, Will Smith, Keira Knightley, Edward Norton, Kate Winslet şi Helen Mirren, “Alice Through the Looking Glass”, cu Helena Bonham Carter si Johnny Depp și „Office Christmas Party”, cu Jennifer Aniston pe afiș, se numără printre cele mai proaste filme ale anului, în opinia celor de la faimoasa revistă Rolling Stone.

21
/12
/16

Născută într-o zi de 21 decembrie (1935), la Slobozia-Hodorogea, Orhei, în Basarabia, Stela Popescu a venit pe lume într-o familie de învățători, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă.

20
/12
/16

Primul spin-off al seriei "Star Wars", "Rogue One: A Star Wars story", a reușit cel de-al treilea cel mai bun start din acest an la box-office-ul nord-american, "pulverizându-și" concurenții. "Rogue One" a avut deja încasări de 300 de milioane de dolari la nivel mondial, deși nu a fost lansat încă în Coreea de Sud sau pe imensa piață chineză.

20
/12
/16

Regizorul și scenaristul Nae Caranfil este deopotrivă autorul textelor și compozitorul pieselor muzicale de pe coloana sonoră a celui mai recent film al său, 6,9 pe scara Richter, o comedie cu momente de musical puse în scenă de coregraful sârb Milan Gromilić. A avut premiera la ediţia TIFF de anul acesta, iar din 20 ianurie 2017 rulează pe marile ecran, inclusiv la Cluj.

19
/12
/16

Al Pacino va juca rolul lui Tennessee Williams în piesa "God Looked Away", prima producţie a Pasadena Playhouse, în programul PlayWorks. Spectacolul, care relatează o perioadă tulburată din viaţa dramaturgului, va avea premiera în primăvara lui 2017.

19
/12
/16

NOUA GENERAŢIE DE ARTIŞTI. Dorotheea Petre (aproape 36 de ani) este bine-cunoscută publicului cinefil din ţara noastră, din pelicula „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” (2006).

19
/12
/16

“Când eram tânăr, viața mi se părea fără sfârșit...” - Marcello Mastroianni. Astăzi se împlinesc 20 de ani de la moartea celui considerat latin loverul și figura simbol a cinemaului italian.

18
/12
/16

Topul celor mai bune filme care au putut fi văzute în premieră în România în 2016 este împărţit în trei. Un clasament de 10 poziţii include cele mai îndrăzneţe filme distribuite în cinematografe. Apoi, un top cu câteva filme exclusiv din festivaluri şi trei recomandări de documentare.

16
/12
/16

Relansat pe platforma Cinepub, "Senatorul melcilor", filmul cu care Mircea Daneliuc participa în 1995 în Competiţia oficială a Festivalului de la Cannes, este o satiră politică în care grotescul este îmblânzit prin comic.

15
/12
/16

Cel mai aşteptat film românesc al anului 2017, ,,Ana, mon amour“, în regia lui Călin Peter Netzer, a fost selectat în competiţia oficială a celei de-a 67-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin (9-19 februarie) şi va putea fi vizionat în cinematografele din România din 3 martie, la scurt timp după premiera internaţională.

15
/12
/16

Tudor Aaron Istodor, actorul din „Fixeur” (regia: Adrian Sitaru), a fost selectat în programul Shooting Stars din cadrul celei de-a 67-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin. Evenimentul va avea loc în perioada 9-19 februarie 2017, în capitala Germaniei.

12
/12
/16

O participare istorică la Cannes, prezenţe şi premii în alte festivaluri importante, o nouă reformă, dezorientarea sau manierizarea unor regizori consacraţi, încercări onorabile de film de gen, documentare îndrăzneţe, dar şi obişnuitele pocnitori: un an 2016 bogat pentru cinematografia română.