„Angel City Chorale”, corul care aduce ploaia și tunetele
https://www.ziarulmetropolis.ro/angel-city-chorale-corul-care-aduce-ploaia-si-tunetele/

Format din 160 de cântăreţi, „Angel City Chorale” este un cor din Los Angeles, condus de fondatorul şi regizorul artistic Sue Fink, recunoscut pentru melanjul ingenios de ritmuri si stiluri muzicale. La începutul lunii iulie, Angel City Chorale a concurat la emisiunea de televiziune America’s Got Talent, cu “Africa”, o piesă în cadrul căreia membrii corului au impresionat prin crearea unor zgomote asemănătoare ploii si tunetelor cu ajutorul degetelor şi propriilor corpuri.

Un articol de Petre Ivan|3 august 2018

După preambulul entuziasmant, vocile membrilor acestui cor fantastic au dat viaţă unei melodii compuse de David Paich şi Jeff Porcaro.

Finalul reprezentației i-a regăsit pe artiştii Angel City Chorale pocnind (din nou) din degete, în apaluzele frenetice ale spectatorilor.

În runda următoare a emisiunii concurs, consumată chiar zilele trecute, membrii „Angel City Chorale” au fost răsplătiți cu un Golden Buzzer din partea Oliviei Munn.

Foto: Angel City Chorale – facebook

 

03
/04
/20

Despre povești, copilărie, literatură, femei, război, amintiri din kibbutz și alte întâmplări, în 25 de destăinuiri ale scriitorului israelian Amos Oz, consemnate de Shira Hadad în volumul de convorbiri „Din ce este făcut un măr?” (Editura Humanitas Fiction, 2020).

23
/12
/19

Piesa „Dor de casă” interpretată de Cuza de la „Noaptea Târziu”, George Hora, Irina Rimes și actrița Carmen Tănase, și care a fost lansată pe 17 decembrie, a devenit în câteva zile imnul nostalgic al tuturor românilor plecați la muncă în străinătate, și care și-ar dori mai mult decât orice pe lume să ajungă acasă de Sărbători.

17
/09
/19

Actrița Oana Pellea a descoperit astăzi, prin intermediul facebook, un filmuleț emoționant din urmă cu jumătate de veac. L-a postat pa pagina sa de facebook, alături de un mesaj tulburător, care se încheie cu aceste cuvinte: "Mulțumesc, tată, pentru tot! Te iubesc!"

Pagina 1 din 512345