Atelier de flori textile la Caffé D`Arthé
https://www.ziarulmetropolis.ro/atelier-de-flori-textile-la-caffe-darthe/

Duminică, 31 martie, începând cu ora 13, la Caffé D`Arthé (Str. Popa Nan, nr. 7) poţi participa la un atelier de flori textile. Bucăţile de material se vor transforma în accesorii spectaculoase, ce vor da oricărei ţinute o notă de unicitate.

Un articol de Judy Florescu|29 martie 2013

Duminică, 31 martie, începând cu ora 13, la Caffé D`Arthé (Str. Popa Nan, nr. 7) poți participa la un atelier de flori textile. Bucățile de material se vor transforma în accesorii spectaculoase, ce vor da oricărei ținute o notă de unicitate.

Folosindu-ți creativitatea, vei transforma resturi și petice în broșe, clame și accesorii care vor schimba aspectul oricărei rochii, cămăși, haine sau pălării. Fiecare participant la curs va avea la dispoziţie materialele necesare (bucăți de material textile, ace de broșă, cleștișori de păr, accesorii decorative) pentru realizarea a cinci flori textile. Iar, la finalul atelierului, toată lumea își va lua acasă creațiile.

Atelierul este susţinut de Anca Spiridon, trainer de accesorii și accesorizare în cadrul Creative Arts, stilist de accesorii și designerul In a State.

Workshop-ul organizat de Creative Arts se va desfăşura în atmosfera boemă, specifică ceainăriei Caffé D`Arthé. Toţi participanţii se vor delecta cu ceaiuri, cocktail-uri nonalcoolice, sortimente variate de ciocolată caldă, dulciuri și dulceţuri homemade.

„In Bloom” reprezintă cel de-al nouălea atelier din platforma de creativitate numită Proiect13, care cuprinde 13 ateliere pe teme legate de modă şi stil de viaţă, organizate în perioada toamnă 2012-primăvară 2013.

Cursul costă 40 de lei și durează 2 ore. 10 lei din costul atelierului vor fi donați campaniei ‘Din inimă pentru o inimă – Cezar Iulian Marin’, campanie desfășurată pe toată durata lunii martie la Caffé D`Arthé.

Înscrierea se poate face prin e-mail ([email protected]) sau la telefon:0721.321.890 (între orele 10 și 20). Data limită: duminică, ora 10.

04
/01
/21

Albumul bilingv „Azur de Lisabona”/ „Azul de Lisboa”, realizat de Ambasada României în Republica Portugheză și Institutul Cultural Român de la Lisabona, cu sprijinul Fundației Bonte, a avut prezentarea oficială în ultima lună a anului.

18
/12
/20

Muzeul Național Cotroceni lansează joi, 17 decembrie 2020, Portret de artist, un proiect de anvergură care îi are în prim plan pe unii dintre cei mai importanți artiști plastici ai momentului. Artiștii se destăinuie în fața publicului într-o suită de interviuri care reflectă emoțiile și părerile lor despre situația generată de pandemie, despre parcursul creațiilor și al artei în general, despre propria evoluție în domeniul artei și în situația actuală.

14
/12
/20

Până pe 28 martie 2021, Muzeul Național de Artă al României prezintă expoziția temporară Piranesi. Arhitecturi și fantasme, deschisă din 5 decembrie 2020. Expoziția aniversează 300 de ani de la nașterea artistului Giovanni Battista Piranesi (1720 – 1778) și este realizată de curatorul Cosmin Ungureanu, din cadrul Secției de Artă Europeană a MNAR, anunță organizatorii.

12
/12
/20

Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” organizează în perioada 12-20 decembrie 2020, în zilele de weekend – 12, 13, 19 și 20 decembrie – evenimentul Am venit să colindăm „Florile Dalbe”.

04
/12
/20

Pe 8 decembrie 2020, începând cu ora 13:00, în foaierul Sălii Mari a Teatrului Național „I.L.Caragiale” din București, va avea loc primul eveniment de promovare din cadrul Proiectului „Expoziție inovativă cu bunuri restaurate din colecția Muzeului Teatrului Național București”, proiect finanțat prin Granturile SEE 2014-2021 în cadrul Programului RO-CULTURA.

03
/12
/20

Muzeul Național de Artă Contemporană al României se alătură colegilor din Rețeaua Națională a Muzeelor din România, instituțiilor culturale non-guvernamentale și creatorilor independenți, manifestându-și dezacordul cu strategiile promovate de Visarta pentru a consolida cadrul a ceea ce se urmărește în mod implicit a deveni un monopol asupra gestionării drepturilor percepture din comunicarea publică a operelor de artă vizuală.

27
/11
/20

Galeria Estopia București deschide astăzi expoziția „Not Natural”, de Andrada Feșnic. La aproape doi ani de la prima expoziție solo a artistei la Estopia – care a coincis atunci chiar cu deschiderea galeriei – Andrada Feșnic revine la București cu o nouă serie de lucrări realizate integral pe durata ultimului an.

27
/11
/20

Libertatea, egalitatea și democrația sunt printre cele mai puternice valori ale lumii contemporane. Însă lucrurile nu au stat întotdeauna așa și, din păcate, istoria ne demonstrează că, timp de sute de ani, omenirea a reprimat potențialul intelectual a jumătate din populație prin constrângerea femeilor.