“Balade pour elle” – Richard Clayderman, în premieră mondială la Bucureşti
https://www.ziarulmetropolis.ro/balade-pour-elle-richard-clayderman-in-premiera-mondiala-la-bucuresti/

Richard Clayderman prezintă “Balade pour elle”, o producţie dedicată Zilei Internaţionale a Femeii, pe 9 martie 2016, la Sala Palatului din Bucureşti. Invitatul special al evenimentului va fi Gheorghe Zamfir, “maestrul naiului”.

Un articol de Petre Ivan|16 decembrie 2015

“Balade pour elle” este o producţie grandioasă completată de decoruri impresionante şi efecte de lumini. Richard Clayderman a pregătit pentru publicul român în premieră mondială spectacolul “Balade pour elle”, conceput într-o atmosferă emoţională şi romantică, anunţă organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

Clayderman este unul din cei mai iubiţi artişti contemporani. A înregistrat peste 1.300 de melodii, are peste 150 de milioane de albume vândute, 267 de discuri de aur şi 70 de platină.

Invitatul său special, Gheorghe Zamfir, este recunoscut ca “maestrul naiului”, fiind unul dintre cei mai cunoscuţi artişti români contemporani pe plan internaţional.

Acesta a avut numeroase turnee internaţionale şi a contribuit la realizarea unor coloane sonore din filme prestigioase de la Hollywood.

Biletele pentru acest spectacol sunt disponibile la preţuri cuprinse între 99 de lei şi 350 de lei, în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Cărtureşti şi Humanitas, dar şi online pe eventim.ro

Foto: Richard Clayderman – facebook

22
/04
/21

În martie 2020, CORUL ACADEMIC RADIO, unul dintre cele mai prestigioase ansambluri de acest gen din România, urma să prezinte un concert aniversar extraordinar: 80 de ani de activitate artistică. Din motive pandemice, evenimentul a fost anulat. Vineri, pe 23 aprilie (de la 19.00), după peste un an de pauză concertistică, ansamblul Radio România revine pe scenă!

22
/04
/21

Opera Națională București propune publicului la sfârșit de săptămână un program cu două spectacole, „Gala Extraordinară de Balet” și „Bărbierul din Sevilla” de Gioachino Rossini - operă în concert, ce vor fi transmise online în serile de sâmbătă și duminică. Eleganța coregrafiilor clasice și farmecul aparte al partiturii celebrului bărbier Figaro sunt propunerile noastre pentru două seri de poveste.

21
/04
/21

Vineri, 23 aprilie 2021, de la ora 19.00, Filarmonica „George Enescu” va transmite, pe canalele online, înregistrarea unui concert condus de Horia Andreescu în luna februarie 2020, cu un program integral Ludwig van Beethoven. Marea pianistă Elisabeth Leonskaja a fost solista invitată să interpreteze, în seria „Beethoven 250“, Concertul nr. 2, în si bemol major, pentru pian şi orchestră, op. 19 al marelui compozitor german.

19
/04
/21

Care este sensul existenței tale sau care este ikigai-ul tău? Trei artiști îndrăgiți provoacă publicul la o importantă temă de gândire prin concertul-concept „Ikigai. Lebensgrund”, avându-i ca protagoniști pe violonista Rafaela Fernandez Samodaiev, violoncelistul Makcim Fernandez Samodaiev și pianista Monica Florescu, care vor interpreta lucrări de Franz Schubert. Concertul înregistrat în Sala Oglinzilor a Forumului German Sibiu va fi difuzat duminică, 25 aprilie, de la ora 17:00, pe pagina de Facebook „Florescu-Fernandez & Friends”.

19
/04
/21

După „Iubita mea doarme” și ”Fata cu ochii verzi”, Toulouse Lautrec continuă să lucreze la material nou și revin acum cu o nouă piesă – „Revin in 5 minute”! Pentru acest cântec actorul Victor Rebengiuc a tras vocea de pe intro, iar pentru filmul de fundal trupa a folosit "found footage" cu fete din anii 60 care dansează la bustul gol - inspiraţia şi nebunia tinereţii actualilor noştri bunici.