Bon Jovi, Dire Straits şi Nina Simone, incluşi în Rock and Roll Hall of Fame
https://www.ziarulmetropolis.ro/bon-jovi-dire-straits-si-nina-simone-inclusi-in-rock-and-roll-hall-of-fame/

Bon Jovi, The Cars, Dire Straits, The Moody Blues şi Nina Simone sunt artiştii care vor fi incluşi în Rock and Roll Hall of Fame în 2018, iar Sister Rosetta Tharpe va primi Award for Early Influence, la gala care va avea loc anul viitor pe 14 aprilie.

Un articol de Petre Ivan|14 decembrie 2017

Cea de-a 33-a gală a Rock and Roll Hall of Fame va fi difuzată de HBO şi de postul de radio SiriusXM la o dată care va fi anunţată la începutul anului 2018.

Artiştii sunt eligibili pentru includerea în Rock & Roll Hall of Fame după 25 de ani de la lansarea primei înregistrări.

Pentru anul 2018, artiştii au fost aleşi în urma votului a peste 900 de juraţi şi de cel online al fanilor. Bon Jovi, The Cars, Dire Straits şi The Moody Blues au fost câştigătorii balotajului în urma votului fanilor.

O expoziţie specială dedicată celor şase artişti va fi deschisă la Rock & Roll Hall of Fame din Cleveland la începutul anului.

Foto: Bon Jovi, Dire Straits şi Nina Simone – facebook

30
/11
/21

Opera Națională București prezintă pe 1 decembrie, ora 18:30, în Foaierul Galben spectacolul dedicat Zilei Naționale a României. În programul serii se vor regăsi un recital de piese românești în interpretarea soliștilor acompaniați de pian și „Dixtuorul pentru suflători în re major op. 14” de George Enescu în interpretarea ansamblului de suflători al Operei Naționale București, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Conceptul regizoral poartă semnătura Claudiei Machedon.

29
/11
/21

„Muzică clasică așa cum nu ați mai ascultat până acum, dedicată sută la sută regelui instrumentelor: pianul, în toate ipostazele sale, de la clasic, la modern și jazz” – este invitația pe care Festivalul Hoinar 2021 o lansează publicului între 2 și 14 decembrie, la Brașov și la București.

23
/11
/21

Primul concert de jazz pe scena Sălii Radio în această stagiune (2021-2022) este un eveniment special, pe care nu îl puteți rata! Joi, 25 noiembrie, de la ora 19.00, LUIZA ZAN – una dintre cele mai apreciate voci feminine din jazz-ul românesc la ora actuală – va cânta alături de BIG BAND-UL RADIO, dirijat de IONEL TUDOR.

10
/11
/21

Cel de-al cincilea concert al „Serilor de chitară 2021” îl aduce în premieră la Bucureşti pe unul dintre cei mai interesanţi chitarişti ai tinerei generaţii, italianul Andrea de Vitis, muzician care impresionează prin forţa expresivă, dublată de o cunoaştere apropiată de perfecţiune a resurselor tehnice ale instrumentului.