Bon Jovi, Dire Straits şi Nina Simone, incluşi în Rock and Roll Hall of Fame
https://www.ziarulmetropolis.ro/bon-jovi-dire-straits-si-nina-simone-inclusi-in-rock-and-roll-hall-of-fame/

Bon Jovi, The Cars, Dire Straits, The Moody Blues şi Nina Simone sunt artiştii care vor fi incluşi în Rock and Roll Hall of Fame în 2018, iar Sister Rosetta Tharpe va primi Award for Early Influence, la gala care va avea loc anul viitor pe 14 aprilie.

Un articol de Petre Ivan|14 Decembrie 2017

Cea de-a 33-a gală a Rock and Roll Hall of Fame va fi difuzată de HBO şi de postul de radio SiriusXM la o dată care va fi anunţată la începutul anului 2018.

Artiştii sunt eligibili pentru includerea în Rock & Roll Hall of Fame după 25 de ani de la lansarea primei înregistrări.

Pentru anul 2018, artiştii au fost aleşi în urma votului a peste 900 de juraţi şi de cel online al fanilor. Bon Jovi, The Cars, Dire Straits şi The Moody Blues au fost câştigătorii balotajului în urma votului fanilor.

O expoziţie specială dedicată celor şase artişti va fi deschisă la Rock & Roll Hall of Fame din Cleveland la începutul anului.

Foto: Bon Jovi, Dire Straits şi Nina Simone – facebook

07
/12
/18

Zece variațiuni pe teme de colinde româneşti compuse de zece tineri compozitori români pot fi ascultate în premieră absolută în data de 12 decembrie, în Sala “George Enescu” a Universității Naționale de Muzică din Bucureşti, ora 19:00. Concertul “Dincolo de colind” va fi interpretat de ansamblul de muzică nouă SonoMania, sub bagheta Simonei Strungaru. Accesul la eveniment este gratuit.

04
/12
/18

Opera Națională București prezintă vineri, 7 decembrie 2018, începând cu ora 18:30 „Don Carlo”, operă în patru acte de Giuseppe Verdi.  Regia, decorul, costumele și luminile spectacolului poartă semnătura lui Mario De Carlo. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Tiberiu Soare. Corul Operei Naționale București va fi pregătit de către Daniel Jinga.

04
/12
/18

Joi, 6 și vineri, 7 decembrie 2018, Filarmonica „George Enescu” celebrează legăturile cultural-istorice cu Franța printr-un „Omagiu francofoniei”, un concert Berlioz, Debussy, Ravel, Lalo, la care solistul invitat va fi celebrul violonist David Grimal, fondator al ansamblului francez „Les Dissonances“.

30
/11
/18

Târgul ,,Poveste de Crăciun”, organizat de Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii, și-a deschis porțile în curtea instituției din Calea Giulești nr. 16, cu o mulțime de puncte de atracție, ateliere și locuri de distracție pentru cei mici. Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii, a prezentat obiectivele de atracție ale Târgului, precum și spectacolele și surprizele pe care instituția le pregătește în luna decembrie.

28
/11
/18

"Cade zăpada, / Tu nu vei veni în seara asta / Cade zăpada / Şi inima mea se îmbracă în negru, / Acest cortegiu mătăsos, / Cu totul în lacrimi albe / Pasărea pe creangă / Jeleşte farmecul. (...)". "Tombe la neige", unul din marile succese ale lui Salvatore Adamo, a fost un mare hit în Franța anului 1963.

26
/11
/18

„Asta vreau în rai... cuvintele să devină note muzicale şi conversaţiile să fie simfonii.” – Tina Turner. Legendara cântăreaţă a împlinit, astăzi, 79 de ani. În cei 50 de ani de activitate „regina rock and roll-ului“, considerată  una dintre cele mai bune cântăreţe din istorie, a vândut peste 200 de milioane de albume și a fost recompensată cu opt premii Grammy.

Page 1 of 12512345...102030...Last »