Cartile Lucia Muntean. Câştigă 3 volume pentru copilul tău!
https://www.ziarulmetropolis.ro/cartile-lucia-muntean-castiga-3-volume-pentru-copilul-tau/

Ziarul Metropolis te invită la concurs. Poţi câştiga 3 volume din seria „Cartile Lucia Muntean“, cu titlul „Povestea prietenilor din pădure“.

Un articol de Corina Vladov|2 octombrie 2013

Ziarul Metropolis te invită la concurs. Poţi câştiga 3 volume din seria-fenomen „Cartile Lucia Muntean“, cu titlul „Povestea prietenilor din pădure“.

Lucia Muntean scrie literatură pentru copii de mai mult de 30 de ani. Pe lângă cele peste 24 de cărţi şi 50 de articole publicate, ea îşi găsește timp să fie o mamă atentă, o bunică plină de energie și o educatoare foarte pasionată de munca pe care o face.

Cel mai recent proiect al ei îl reprezintă publicarea „Cărților Lucia Muntean”, un concept editorial gândit să vină în sprijinul părinților cu poezii amuzante, jocuri instructive și povestiri antrenante pentru cei mici.

cartile lucia muntean

O pagină din „Povestea prietenilor din pădure“, din seria „Cartile Lucia Muntean“

Fiecare titlu se construiește în jurul unei activități specifice copilăriei sau al unui interes natural, caracteristic copiilor între doi şi şapte ani: descoperirea propriei identități și încrederea în forțele proprii, formarea primei prietenii, încercarea de a reda lumea din jur prin desen, comunicarea verbală și non-verbală, descoperirea lumii animalelor, articularea limbajului afectiv și, în general, punctele cheie ale experiențelor celor mici.

Citiţi şi: Lucia Muntean lansează două noi volume într-un turneu prin ţară

Tehnica din spatele proiectului Cartile Lucia Muntean este una cu un puternic caracter pedagogic, îmbinată cu pasiune într-o formă care devine spontan îndrăgită de către toți copiii.

Activitatea laborioasă a Luciei Muntean în domeniul educației preșcolare a fost recunoscută de către Ministerul Educației și Cercetării prin acordarea în anul 2007, a Distincției „Gheorghe Lazăr” clasa I.

Participă la concurs!

Ca să participi la concurs, trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să spui, într-un comentariu pe site, ce distincţie a primit Lucia Muntean în 2007.

Tragerea la sorți va avea loc luni seara, pe 7 octombrie, iar volumele pot fi ridicate începând de marţi, 8 octombrie la redacţia Ziarului Metropolis (Str. Mihai Eminescu, nr. 89, în clădirea în care se află Teatrul Metropolis).

Notă: pentru a participa la tragerea la sorţi trebuie să dai Like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis! Cei care nu au dat Like la această pagină nu vor fi incluşi în tragerea la sorţi! Cărţile apărute la Editura Genesis pot fi ridicate în decurs de două săptămâni de la anunţarea câştigătorului.

Participând la concurs, eşti de acord cu regulamentul Ziarului Metropolis!

Foto: coperta volumului „Povestea prietenilor din pădure“, din seria Cartile Lucia Muntean

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT. Iulia Maria Boiu, Mihaela Matei şi Iuliana Daniela Ioniche au câştigat fiecare câte un volum cu titlul „Povestea prietenilor din pădure“. Felicitări!

Volumele pot fi ridicate de luni până vineri, între orele 12.00 şi 17.00, la redacţia Ziarului Metropolis (Str. Mihai Eminescu, nr. 89, în clădirea în care se află Teatrul Metropolis).

 

15
/09
/18

Vă invităm în sufrageria tapetată cu cărți recent deschisă la demisolul La Petite Bouffe-Cotroceni (Strada Doctor Louis Pasteur, nr 38). Totul începe cu o atentă selecție de titluri românești și străine, pentru adulți și copii, animate de întâlniri cu personalități din lumea culturală, lecturi în avanpremieră, seri muzicale, un salon literar lunar în care sunt discutate aparițiile editoriale care ne-au impresionat sau ne-au pus pe gânduri, o cafenea filozofică, evenimente pentru copii și un pubquiz.

14
/09
/18

Cătălin Dorian Florescu este invitatul primului eveniment Humanitas din această toamnă de la Librăria Cișmigiu. Marți, 18 septembrie, de la ora 19, Cătălin Dorian Florescu, laureat al Premiului Literar Andreas Gryphius 2018 pentru întreaga operă, va purta un dialog cu publicistul Cristian Pătrășconiu despre cel mai recent roman al său, Bărbatul care aduce fericirea, apărut la Humanitas, în traducerea Marianei Bărbulescu.

12
/09
/18

Noua sufragerie-librărie din La Petite Bouffe-Cotroceni (zisă și „La Pisicul ghiftuit“) propune „o mică ghiftuială“ culturală lunară. Doritorii sunt invitați, așadar, în sufrageria tapetată cu cărți recent deschisă la demisolul La Petite Bouffe-Cotroceni (Strada Doctor Louis Pasteur, nr 38).

12
/09
/18

Dar să vedem ce cumpărături a mai făcut între timp scriitorul şi scenaristul Florin Lăzărescu, care, luna trecută, după cum aflam de pe pagina dumnealui de facebook, asista neputiincios la moartea propriului caucic. (www.ziarulmetropolis.ro/moartea-cauciucului-domnului-lazarescu/)

11
/09
/18

Cea mai nouă apariție în colecția CINEMAgrafia a editurii Noi Media Print, volumul „Mircea Veroiu. Poezia unei lumi tragice”, scris de Marian Sorin Rădulescu, poate readuce în atenție unul dintre cei mai importanți regizori ai cinematografiei române, ale cărui filme par să fie însă tot mai puțin descoperite sau revăzute.

04
/09
/18

George Bacovia, cel mai important poet simbolist român, a terminat liceul la 22 de ani, a publicat prima carte la 35 de ani, iar verbele sale favorite - conform frecvenței din poezii - erau „plânge” și „ninge". De asemenea, nu citea foarte mult, nu avea scriitori preferați și avea un talent deosebit la portrete și caricaturi...

03
/09
/18

Astăzi a avut loc conferința de lansare a celei de a VI-a ediții a Festivalului Internațional de Literatură și Traducere Iași – FILIT. Organizatorii au anunțat noutățile și numele invitaților care vor sosi la Iași, în perioada 3-7 octombrie 2018.

29
/08
/18

Cu aproape zece ani înainte să moară, când se afla deja de ceva vreme sub observaţie psihiatrică, Friedrich Nietzsche începea să alunece pe deplin în propria poveste şi să se identifice cu zeul Dionysos, semnându-şi scrisorile cu numele lui.

29
/08
/18

Fundația Calea Victoriei și editura Humanitas vă invită joi, 30 august, de la ora 19:00, la un eveniment dedicat memoriei lui Neagu Djuvara, istoric şi eseist, autor Humanitas, apreciată personalitate culturală și primul lector al Fundației Calea Victoriei.

26
/08
/18

CĂRȚI DE NEOCOLIT Florența a contribuit ca puține alte orașe la îmbogățirea patrimoniului cultural al lumii. Opera florentinului Dante Alighieri (1265-1321), poet, prozator, filosof, gânditor politic, stă mărturie în această privință.