Casting pentru un spectacol de Mick Davis, la Godot Cafe-Teatru
https://www.ziarulmetropolis.ro/casting-pentru-un-spectacol-de-mick-davis-la-godot-cafe-teatru/

Regizorul Mick Davis montează la Godot Cafe-Teatru „Cina cea de taină”, spectacol pentru care invită actorii la casting, începând de luni, 14 noiembrie.

Un articol de Liliana Matei|13 Noiembrie 2016

Ce se întâmplă când Marilyn Monroe, Freddie Mercury, Albert Enstein și Constantin Stanislavski își dau întâlnire la cină, în România, cu multe alte icon-uri? Vor dezbate subiectele zilei, în ciuda faptului că niciunul dintre ei nu mai e de mult în viață?

Începând de luni 14 noiembrie, echipa Godot Cafe – Teatru invită actorii interesați la casting, pentru spectacolul regizorului Mick Davis, Cina cea de taină (The Last Supper). Printre personaje, se numără: Marilyn Monroe, Oscar Wilde, Freddie Mercury, Amy Winehouse, Marlon Brando, Maria Tănase, Adolf Hitler (not an idol), Jim Morrison, Janis Joplin, Albert Einstein, Laurence Olivier, Greta Garbo, John Lennon, Michael Jackson, Audrey Hepburn, Constantin Stanislavski, Bette Davis, James Dean, Anton Chekhov, Elvis Presley.

Regizorul Mick Davis, cunoscut de publicul din România pentru filmul Modigliani (2004), și-a propus să monteze The last supper, un text – creație proprie, până la începutul anului viitor. Perioada de casting se va desfășura între 14 și 20 noiembrie, la Godot Cafe-Teatru. Înscrierile se fac printr-un e-mail la adresa casting@godotcafeteatru.ro.

20
/04
/19

Marți, 23 aprilie, de la ora 19.00, Galeria Estopia ne propune vernisajul expoziției „Dissection”, de Madár Réka. O expoziție ca o tăietură în biografia personală și în parcursul artistei.

20
/04
/19

Cea de-a VII-a ediție a SoNoRo Conac se lansează în cadrul Sezonului România-Franța și anunță un program „À la française”!

19
/04
/19

Realizarea unui film necesită timp și mulți bani. Doar o nevoie interioară de nestăpânit ar trebui să împingă pe cineva la un efort atât de mare. Însă două filme românești recente, lansate într-un trist anonimat, arată că nu trebuie să ai talent şi nici măcar meșteșug pentru a te pretinde cineast.

19
/04
/19

În Joia Mare (25 aprilie – 19.00), în așteptarea sărbătorii Paștelui, Orchestra Națională Radio vă propune unul dintre cele mai cunoscute recviemuri  - dintre cele peste 2000 compuse vreodată! - Recviemul German semnat de Brahms, lucrare a cărei premieră absolută a avut loc în 1868, în Vinerea Mare, la Catedrala din Bremen, cu Brahms însuși ca dirijor.

18
/04
/19

Cu o istorie de peste 50 de ani, Colecția de Artă Renault vine pentru prima dară în România, din 19 aprilie. Expoziția „RENAULT ȘI ARTA, O ISTORIE VIE, 1967-2019” face parte din noul sezon expozițional de la Muzeul Național de Artă Contemporană.

18
/04
/19

Lungmetraje regizate de cineaşti precum Jim Jarmusch, Pedro Almodóvar, Ken Loach şi fraţii Dardenne au fost selectate în competiţia oficială a celei de-a 72-a ediţii a Festivalului de Film de la Cannes. România este reprezentată în cursa pentru Palme d'Or de „La Gomera”, de Corneliu Porumboiu, ]n timp ce Alain Delon va primi un Palme d'Or onorific.

18
/04
/19

Unsprezece orașe din România vor organiza concerte în cadrul Festivalului Internațional George Enescu din acest an, față de șapte orașe în ediția anterioară. Publicul va avea ocazia să participe, sub egida festivalului, la concerte susținute de artiști internaționali împreună cu ansambluri și orchestre locale la Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Sibiu, Târgu Mureș, Bacău, Bârlad, Târgoviște, Satu-Mare și Piatra Neamț, pe lângă evenimentele care se desfășoară timp de 23 de zile la București.

18
/04
/19

„La Gomera / The Whistlers”, cel mai recent lungmetraj semnat de regizorul Corneliu Porumboiu, va avea premiera mondială în cadrul celei de-a 72-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Filmul a fost inclus în competiția oficială a prestigiosului eveniment care se va desfășura luna viitoare, în perioada 14-25 mai 2019.

18
/04
/19

Plasat în Mexic, la sfârșitul anilor '60, „Sălbaticul” lui Guillermo Arriaga este un roman pe viață și pe moarte, în care scriitorul își arată din plin măiestria, în 725 de pagini de literatură la cel mai înalt nivel.

Page 1 of 79112345...102030...Last »