Ce înseamnă Hașteg pentru Hașteg?
https://www.ziarulmetropolis.ro/ce-inseamna-hasteg-pentru-hasteg/

Ultimele reprezentaţii din această stagiune se joacă pe 6 şi 13 iunie, la Cercul Militar Naţional, Sala Eusebiu Ștefănescu, pe 10 iunie, la Palatul Lyra din Brăila, iar pe 11 iunie la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi.

Un articol de Petre Ivan|31 mai 2019

Echipa Hașteg a răspuns întrebărilor publicului. Azi aflăm „Ce înseamnă Hașteg pentru Hașteg”:

Hașteg este povestea cuplurilor contemporane, într-o eră în care monogamia a devenit o utopie și interacțiunea reală a fost înlocuită cu dragostea tip fast food, într-o „piațetă” vastă pe care cu toții o avem la îndemână, imediat, doar la un click distanță.

Hașteg este o producție românească 100% independentă, o comedie neagră care promite să vă tină departe de telefon!

Montaj și sunet: Petre Osman

Hașteg – INFO

De Elena Voineag și Dana Rotaru

Cu: Ana Odagiu, Denis Ștefan, Elena Voineag, Ionuț Ionescu, Dana Rotaru, Răzvan Nicolae Răduță, Ana Pasti

Regia: Dana Rotaru
Muzică originală: Tică Alexe
Decoruri: Valentina Voineag
Costume: Liana Obancea
Sunet și lumini: Cristi Călinescu și Petre Osman
Proiecție: Andreea Bițulescu
Afiș: Carmen Grădinaru

Foto: Hașteg – facebook

11
/11
/13

Cea mai nouă producție a companiei independente de teatru și film Create.Act.Enjoy, din Cluj-Napoca, este un spectacol de teatru-dans, creat pentru spații alternative. ,,Lost in Transition” pornește de la ideea că societatea de astăzi se află într-un moment de răscruce: între comoditate și acțiune, între stagnare și reacție, între rutină și inovație.

11
/11
/13

Marți, 12 noiembrie, de la ora 19.00, la Institutul Francez, Sala Elvire Popesco, are loc lansarea albumului Sonoro Conac, care cuprinde lucrările fotografului Șerban Mestecăneanu și texte scrise de Luiza Zamora, cu un concept grafic semnat de Corina Duma.

11
/11
/13

CRONICĂ DE CONCERT „Un artist îşi asumă riscuri”, aşa s-ar putea sintetiza ceea ce pianista Valentina Lisitsa a împărtăşit cu jurnaliştii şi publicul bucureştean pe parcursul zilei de 5 noiembrie 2013, la Ateneul Român.

11
/11
/13

Timp de trei zile, între 14 și 16 noiembrie, la Sala Union („Paul Călinescu”) a Cinematecii Române, vor putea fi vizionate cele mai interesante și expresive scurtmetraje și mediu metraje ale studenților și absolvenților școlilor de film din București (promoțiile 2012, 2013).

11
/11
/13

CRONICĂ DE FILM Inspirat din nuvela cu acelaşi titlu a lui Mircea Eliade şi promovat ca primul horror românesc, „Domnişoara Christina”, în regia lui Alexandru Maftei, este un film de o platitudine regretabilă, care nu doar că nu produce fiorii scontaţi, dar frizează uneori şi ridicolul.