Teatrul Metropolis – 6 ani de existenţă. 6 invitaţii duble la spectacolul „Sex“, cu Emilia Popescu!
https://www.ziarulmetropolis.ro/teatrul-metropolis-6-ani-de-existenta-6-invitatii-duble-la-spectacolul-sex-cu-emilia-popescu/

Intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis, răspundeţi la o întrebare şi puteţi câştiga 6 invitaţii duble la spectacolul „Sex“, cu Emilia Popescu, programat miercuri, 13 noiembrie, de la ora 19.00.

Un articol de Ziarul Metropolis|11 noiembrie 2013

Teatrul Metropolis din Bucureşti, condus de George Ivaşcu, a împlinit pe 1 noiembrie şase ani de existenţă. Pentru a marca sărbătoarea pe care o traversează, Teatrul Metropolis îi va premia pe spectatorii săi cu 6 invitaţii duble, la mai multe spectacole din repertoriul curent, pe tot parcursul lunii noiembrie.

Săptămâna trecută, 12 spectatori au putut vedea gratuit spectacolul „Fantoma, dragostea mea!“, la Teatrul Metropolis. Săptămâna aceasta vă vom oferi câte şase invitaţii duble la spectacolele „Sex“ (13 noiembrie) şi „Tom şi Jerry“ (16 noiembrie).

Primul spectacol la care puteţi câştiga cele şase invitaţii duble este „Sex“, cu Emilia Popescu, programat miercuri, 13 noiembrie, de la ora 19.00.

„Publicul teatrului este potrivit pentru piesa noastră, care nu este o producţie pentru săli mari. «Sex» este o mărturisire. Ca spectator, ţi se pare că te uiți pe gaura cheii, în sufrageria unor oameni. Iar ca actor ai nevoie de un spațiu mic şi de un pic de intimitate pe scenă. Am avut în public de la adolescenți de 17-18 ani, până la oameni în toată firea, care au reacționat extraordinar de bine. I-a atins ce s-a întâmplat pe scenă“, a declarat Emilia Popescu, într-un interviu pentru Ziarul Metropolis.

Teatrul Metropolis

Mircea Rusu şi Emilia Popescu, în spectacolul „Sex“, de la Teatrul Metropolis

Intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis şi participaţi la concurs!

Pentru a câştiga una dintre cele 6 invitaţii duble la spectacolul „Sex“ de miercuri, 13 noiembrie, de la ora 19.00, trebuie să daţi like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi apoi să intraţi pe site-ul Teatrului Metropolis, unde veţi găsi răspunsul la următoarea întrebare:

„Care este adresa Teatrului Metropolis din Bucureşti?“

Aşteptăm răspunsurile dumneavoastră, la finalul acestui articol, până marţi, 12 noiembrie, la ora 16.00. Numele câştigătorilor vor fi publicate pe site-ul Ziarului Metropolis şi pe pagina de Facebook a ziarului, pe 12 noiembrie, în jurul orei 16.30.

Notă: pe câştigători îi rugăm să comunice printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului numele complet, pentru a anunţa teatrul.

CONCURSUL S-A ÎNCHEIAT Câştigătorii celor 6 invitaţii duble sunt: Liliana Andreiu, Valeriu Pisica, Moise Viorel, Lazar Dora, Corina Ioana şi Era Venus. Invitaţiile vor fi ridicate de la intrarea în sala de spectacol, cu 15 minute înainte de începerea reprezentaţiei de miercuri, 13 noiembrie, de la ora 19.00. Felicitări!

INFO

Teatrul Metropolis, Bucureşti
Sex, de Rob de Graaf
Regia: Claudiu Goga
Cu: Emilia Popescu, Mircea Rusu, Gelu Niţu, Mihai Calotă

Foto credit: Teatrul Metropolis / Maria Ştefănescu

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.