„Doctor Sleep”, sequel-ul filmului THE SHINING. Iată TRAILER-ul!
https://www.ziarulmetropolis.ro/doctor-sleep-sequel-ul-filmului-the-shining-iata-trailer-ul/

Filmul, regizat de cineastul american Mike Flanagan, este adaptarea pentru marile ecrane a cărţii „Doctor Sleep” (publicată de Stephen King în 2013), continuarea „THE SHINING” (regia Stanley Kubrick, 1980, considerat unul dintre cele mai bune filme din istoria genului horror).

Un articol de Petre Ivan|14 iunie 2019

Actorul britanic Ewan McGregor îl interpretează pe Danny Torrance, băieţelul din filmul original, devenit acum adult.În „Doctor Sleep„, care va avea premiera mondială de Halloween, pe 31 octombrie 2019,

Torrance se confruntă cu probleme ca alcoolismul şi traumele din copilărie în timp ce încearcă să o ajute pe o tânără care are puteri telepatice.

–––––––––-

Cinesseur:

Cui pe cui se scoate da’ cui prodest?Adică, serios George (#reallyGeorge?), de ce era nevoie de un sequel la THE SHINING???Ok, Flanagan are ceva stofă de horrorist, dar THE SHINING nu e chiar genul ăla de horror.

Foto: Doctor Sleep – facebook

24
/09
/13

CRONICĂ DE FILM Pornit de la un scenariu original de Corneliu Porumboiu, pe care cineastul Igor Cobileanski l-a rescris şi adaptat contextului din Republica Moldova, „La limita de jos a cerului“ este un film revigorant, realizat în cea mai pură tradiţie neorealistă.

24
/09
/13

Geo Saizescu, unul dintre cei mai importanţi regizori români de film, a încetat din viaţă, luni, la vârsta de 80 de ani, la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta" din Bucureşti. Regizorul avusese o boală la plămâni.

23
/09
/13

Les Films de Cannes a Bucarest a pus în vânzare primele bilete. Grație cererii din anii trecuți și interesului stârnit deja de ediția de anul acesta, care adună cele mai provocatoare titluri din selecția Festivalului de la Cannes, o a treia sală a fost inclusă în program. Astfel, pe lângă cinematografele Studio și Elvira Popescu, vor […]

18
/09
/13

CRONICĂ DE FILM „Când se lasă seara peste Bucureşti sau Metabolism“ duce la un nou nivel stilistica minimalistă şi tentativa de conceptualizare a realităţii pe care Corneliu Porumboiu le-a început în „A fost sau n-a fost?“ (2006) şi pe care le-a continuat în „Poliţist, adjectiv” (2009).