Dragos Bucur şi Adina Şteţcu formează un cuplu în Alt Love Building
https://www.ziarulmetropolis.ro/dragos-bucur-si-adina-stetcu-formeaza-un-cuplu-in-alt-love-building/

Dacă până acum ,,Love Building” era tabăra de reparat relaţii, de această dată lucrurile se complică şi pentru terapeuţi, care în frunte cu personajul interpretat de Dragoş Bucur experimentează diverse probleme de cuplu, alături de actriţa Adina Şteţcu, cea care din 26 decembrie îi este parteneră pe marele ecran în Alt Love Building.

Un articol de Petre Ivan|18 noiembrie 2014

,,Adina Şteţcu este o adevărată actriță de film. Ne-am cunoscut acum 4 ani când lucra într-o bancă şi s-a înscris la cursurile noastre, iar de atunci a jucat în trei sau patru filme de lungmetraj, printre care şi o producţie internaţională, vreo 7 sau 8 scurt metraje şi a absolvit o facultate de profil. Toată această experienţă a transformat-o într-o actriță cu care a fost o mare plăcere să joc.”, a declarat actorul Dragos Bucur despre colaborarea cu partenera sa din acest film, Adina Şteţcu.

La rândul său, absolventa şcolii Actoriedefilm.ro şi interpreta personajului Adina din Alt Love Building, Adina Şteţcu, subliniază că: ,,Înainte de a fi colegi pe platoul de filmare, Dragoş a fost profesorul meu la cursurile scolii Actoriedefilm.ro, unul dintre oamenii alături de care am învăţat teoretic şi practic ce înseamnă să joci într-un film. A fost foarte plăcut şi uşor să lucrez cu Dragoş.

Dragoş Bucur şi Adina Şteţcu, în Alt Love Building

Dragoş Bucur şi Adina Şteţcu, în Alt Love Building

Pe alocuri intimidant. Fiind un profesionist şi o persoană atentă la detalii, te face să vrei să fii la nivelul lui, să ţii pasul, să încerci mai mult, mai bine şi pentru asta îi mulţumesc”, a concluzionat actriţa Adina Stetcu.

Cuplul pe care cei doi îl interpretează este pe departe unul lipsit de probleme, a cărui principală problemă pare să fie reprezentată de evoluţia personală diferită a fiecăruia. ,,Este puţin tristă relaţia dintre oamenii aceştia doi care deşi se iubesc, se pare că s-au cunoscut prea târziu şi nu reuşesc să se sincronizeze.”, este de părere Dragoş Bucur.

Continuarea comediei de succes ,,Love Building”, filmul Alt Love Building este regizat de Iulia Rugina şi îi aduce în rolurile principale pe Dragoş Bucur, Dorian Boguţă şi Alexandru Papadopol, alături de un nume de referinţă în cinematografia mondială, actorul Ben Cross.

Şi de această dată distribuţia filmului aduce pe marile ecrane 23 de absolvenţi ai şcolii Actoridefilm.ro, acţiunea din Alt Love Building desfăşurându-se acum în plină iarnă, cu câteva zile înainte de Revelion. La șase luni de la prima ediție a taberei de reparat relații, ,,Love Building”, întâlnim acum nouă cupluri cu probleme şi trei terapeuţi cu probleme şi mai mari, care atunci când nu se şicanează se luptă cu demonii interiori şi problemele trecutului. Acum nu mai e atât de simplu să alerge către mult râvnitul “și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”. Chiar dacă au ajuns din nou într-un ,,Love Building”, de data acesta va fi altfel.

Filmul Alt Love Building va avea premiera pe marile ecrane din 26 decembrie, urmând să fie distribuit în cinematografele din toată ţara de Freeman Entertainment.

Foto: Dragos Bucur, Adina Şteţcu, Alt Love Building – FREEMAN ENTERTAINMENT

20
/06
/22

Poate cel mai bun film nou văzut în primele trei zile de TIFF e "Rimini" (2022), realizat de austriacul Ulrich Seidl - portretul sarcastic al Europei prin povestea unui cântăreţ austriac eşuat care performează pentru pensionari în hoteluri semi-pustii din celebra staţiune italiană care dă titlul.

18
/06
/22

Cluj-Napoca e, zilele astea, orașul ideal. După cum ar spune un clasic în viață: „pentru că… din seria filmelor“. Pentru că… TIFF și pentru că… festival. Mare. Frumos. Prietenos. Aventuros. Și alte cuvinte care se termină la fel de spectaculos – spumos, delicios, tiffelicious.

10
/06
/22

Jocurile, atelierele și distracția în aer liber se întorc la cea de-a 21-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania, într-un program extins, dedicat copiilor și părinților prezenți la Cluj-Napoca între 18 și 26 iunie.

09
/06
/22

În lunile iunie și iulie, Institutul Cervantes din București și Happy Cinema propun publicului interesat de artă o serie de proiecții de filme documentare având ca subiect diverse figuri iconice ale artei spaniole contemporane: Salvador Dalí, Generația Buñuel, Dalí, Picasso, Muzeul Prado, Remedios Varo, Antonio López. Proiecțiile vor avea loc în Sala Auditorium a Institutului Cervantes (Bulevardul Regina Elisabeta 38), în fiecare zi de miercuri, de la ora 19.00.

09
/06
/22

Filmul “Metronom” (2022), premiat pentru regie în secţiunea Un Certain Regard a Festivalului de la Cannes, va deschide a noua ediţie a Festivalului Ceau, Cinema! de la Timişoara, care se va desfăşura în perioada 14-17 iulie. Proiecţia va avea loc în prezenţa regizorului Alexandru Belc şi a tinerei actriţe Mara Bugarin, originară din Timişoara.

08
/06
/22

Festivalul Internațional de Film Transilvania (17 – 26 iunie 2022) anunță un parteneriat cu platforma TikTok, prin care își propune să aducă în focus creatorii români de conținut pasionați de cinematografie și să îi invite să-și găsească inspirația la cel mai mare eveniment de film din țară. Parteneriatul include un hashtag challenge, care va culmina cu un eveniment de premiere special la Cluj-Napoca, și un Masterclass VFX pentru adolescenți susținut de Robert Tatoi, în cadrul EducaTIFF.

08
/06
/22

Aurel Marton și-a petrecut peste 20 de ani în detenție. Acum se străduiește să ducă o viață normală, alături de familie. Povestea vieții sale și, mai ales, iubirea față de animalele abandonate, i-au atras atenția regizorului Mihai Dragolea, care l-a distribuit în noul său scurtmetraj. „Aurică, viață de câine”, care spune povestea unui evadat ce trăiește într-un lan de porumb și care se împrietenește cu câinele unui sătean de la care fură mâncare, va avea premiera în competiția Zilele Filmului Românesc din cadrul Festivalului Internațional de Film Transilvania (TIFF), joi, 23 iunie, la Cinema Florin Piersic (Cluj Napoca).

08
/06
/22

BIDFF - Bucharest International Dance Film Festival, singura manifestare cinematografică din România dedicată filmelor de dans, anunță deschiderea sesiunii de înscrieri pentru secțiunile competiționale de scurtmetraje ale celei de-a opta ediții, care va avea loc între 8 -11 septembrie 2022, la București. Datele limită la care se pot trimite aplicațiile sunt: 24 iunie (normal) și 15 iulie (târziu).

07
/06
/22

10 pentru FILM, programul care intermediază întâlnirea între actori români de teatru și lumea cinematografiei, a ajuns la cea de-a 11 ediție. O rampă de lansare pentru peste 100 de artiști talentați de pe scenele teatrelor din România, 10 pentru FILM își continuă misiunea și în 2022, la Festivalul Internațional de Film Transilvania (17 - 26 iunie 2022). Astfel, alți 10 actori aflați la debut sau care au interpretat până acum roluri secundare în cinema vor veni la TIFF, unde vor intra într-un program de prezentare și formare, care include workshop-uri, dar și întâlniri esențiale cu profesioniști din industrie.

06
/06
/22

Chef-ul Adi Hădean vine la Festivalul Internațional de Film Transilvania 2022 pentru o zi specială: Ukrainian Street Food Day. Acesta va pregăti, alături de bucătari din Ucraina, preparate tradiționale din țara vecină, pe care clujenii sunt invitați să le încerce pe 20 iunie la un eveniment special, care va fi organizat pe strada Potaissa din centrul orașului. Toate fondurile strânse în urma acestui eveniment vor fi donate inițiativei #SolidarSocial, care livrează mese calde refugiaților.

02
/06
/22

Fidel misiunii sale de a cultiva pasiunea publicului tânăr și foarte tânăr pentru arta cinematografică, programul EducaTIFF continuă să se dezvolte la cea de-a 21-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (17 – 26 iunie). Calendarul evenimentelor include anul acesta o amplă selecție de filme dedicate copiilor și adolescenților, ateliere creative și cursuri de jurnalism de cinema, dar și o prezentare în premieră a opționalului de educație cinematografică, care va fi testat pe parcursul unui an școlar la Colegiul Național Gheorghe Șincai din Cluj-Napoca, la inițiativa Asociației Festivalului de Film Transilvania (AFFT).