Fiul lui Michael Douglas îşi publică memoriile
https://www.ziarulmetropolis.ro/fiul-lui-michael-douglas-isi-publica-memoriile/

Cameron Douglas, fiul cel mare al actorului Michael Douglas, a ieşit zilele trecute din închisoare unde a ispăşit o condamnare de aproape şapte ani pentru trafic de droguri şi intenţionează să-şi publice memoriile.

Un articol de Petre Ivan|3 august 2016

Cameron Douglas, 37 de ani, a părăsit recent centrul corecțional din Cumberland, Maryland (SUA), iar restul de pedeapsă îl va ispăși într-un centru de reintegrare.

Fiul cel mai al actorului, care a fost condamnat în 2010 pentru posesie de heroină și vânzare de amfetamine, vrea să profite de această „nouă oportunitate a vieții” pentru a petrece mai mult timp alături de tatăl și de mama sa și să scrie o carte despre experiența lui în spatele gratiilor.

Cameron Douglas a fost condamnat inițial la cinci ani de închisoare, dar sentința i-a fost prelungită cu încă patru ani după ce a mărturisit că a introdus droguri în închisoare, motiv pentru care ultimii doi ani i-a petrecut în regim de izolare.

Fiul lui Michael Douglas și al primei sale soții, Diandra Luker, a fost prins în 2009 într-un hotel din New York cu 500 de grame de ‘cristal’, cea mai pură formă de metamfetamină pe care plănuia să o distribuie și după ce vânduse deja droguri în valoare de 15.000 de dolari.

Foto: Michael Douglas & Cameron Douglas – facebook

17
/05
/21

Așteptarea ia sfârșit! Filmele revin pe marile ecrane de la Cineplexx începând de vineri, 28 mai, în toate cele cinci cinematografe: Băneasa, Titan, Satu-Mare, Sibiu și Târgu-Mureș. Locațiile vor fi pregătite să găzduiască din nou spectatorii și fascinantul univers cinematografic, cu cele mai avansate tehnologii de imagine și sunet.

14
/05
/21

Până la 25 mai, cinci dintre documentarele de scurtmetraj din anii `30-`40 ale lui Jean Mihail, unul din pionierii cinematografiei române, pot fi vizionate gratuit pe platforma Cineclub Sahia Vintage, în cadrul Cineclubului One World Romania.

13
/05
/21

„Acasă” (r. Radu Ciorniciuc), „colectiv” (r. Alexander Nanau), „Ivana cea groaznică” (r. Ivana Mladenovic) și „Tipografic majuscul” (r. Radu Jude) sunt filmele care intră oficial în cursa pentru trofeul Gopo la categoria Cel mai bun film de lungmetraj.

06
/05
/21

Dintre zecile de filme româneşti disponibile Netflix, vă recomandăm trei documentare – poate mai puţin cunoscute, dar extrem de ofertante. Există mai multe filme de non-ficţiune româneşti pe platformă, însă cele trei propuneri sunt de neocolit.

22
/04
/21

CARTEA DE CINEMA A apărut recent, la Editura Universităţii din Bucureşti, o substanţială şi pasionantă carte: „Umorul între divertisment şi ideologie. O istorie culturală a filmelor de comedie din România comunistă (1948-1965)”. Volumul - lectură obligatorie - este teza de doctorat a tânărului istoric Eugen Ignat.