Hans Zimmer a dus intro-ul audio de la Netflix la un alt nivel, într-o versiune pentru cinema
https://www.ziarulmetropolis.ro/hans-zimmer-a-dus-intro-ul-audio-de-la-netflix-la-un-alt-nivel-intr-o-versiune-pentru-cinema/

Hanz Zimmer, compozitorul multipremiat cu Oscar, cunoscut pentru coloanele sonore ale unor filme precum „Gladiatorul“ sau „Interstellar“, a fost angajat de Netflix să extindă celebrul intro al platformei, într-o versiune pentru cinema. Ce a creat Zimmer s-a viralizat instantaneu pe reţelele sociale.

Un articol de Petre Ivan|13 august 2020

„Ta-dam“ – este sunetul pe care îl aud în fiecare zi zeci de milioane de cinefili din întreaga lume atunci când se conectează pe Netflix să vadă cele mai noi filme. Oriunde ai auzi acest sunet îți dai seama că este vorba despre Netflix. Dar pentru că intro-ul era de doar două secunde, și nu putea fi preluat pentru filmele Netflix proiectate în cinema, cei de la platforma de streaming au apelat la legendarul Hanz Zimmer, încercând să obțină o versiune mai complexă, mai intensă, dar care să păstreze nota originală a intro-ului inițial.

Hanz Zimmer a venit cu asta:

Foto

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

09
/09
/20

Pentru a sărbători cea de-a 5-a ediție, organizatorii festivalului Película au pregătit o călătorie cinematografică specială: 21 de producții din 8 țări din America Latină (Argentina, Brazilia, Bolivia, Chile, Columbia, Mexic, Peru și Uruguay), cărora li se alătură 2 titluri din Spania.

08
/09
/20

CRONICĂ DE FILM În al treilea său documentar, „Holy Father” (2020), câştigător al Premiului Special al Juriului la Sarajevo şi prezentat în premieră în România la Astra, regizorul Andrei Dăscălescu are curajul de a explora relaţia cu tatăl său, călugăr la Athos, şi cu iubita sa, cu care urmează să aibă un copil.

08
/09
/20

Emoție și participare cu toate simțurile la proiecția eveniment a filmului „Transalpina, Drumul Regilor”, de Dumitru Budrala, vizionată din bărci, în cadrul Astra Film Festival 2020. Cele peste 30 de bărci și hidrobiciclete care au plutit duminică seara pe lacul din Muzeul Astra Sibiu s-au legănat în aplauzele îndelungate ale spectatorilor, care au mulțumit astfel pentru experiența splendidă de care au avut parte, într-un cadru feeric, înconjurați de mori de vânt și stuf, având deasupra cerul înstelat.

08
/09
/20

Marele ecran, ambianța din sală, noi premiere, meniurile cu popcorn și întreaga experiență cinematografică incomparabilă revin cu intensitate și în deplină siguranță din 15 septembrie în cele patru locații Cineplexx – Băneasa (Băneasa Shopping City), Titan (Auchan Titan), Satu-Mare (Shopping City Satu-Mare ) și Sibiu (Shopping City Sibiu), iar din 16 septembrie în cea de-a cincea, odată cu inaugurarea noului multiplex din Shopping City Târgu-Mureș.

Pagina 1 din 27012345...102030...Ultima »