Liam Neeson, femeile şi florile proaspete
https://www.ziarulmetropolis.ro/liam-neeson-femeile-si-florile-proaspete/

Liam Neeson este implicat într-o relaţie cu o femeie “incredibil de celebră”, conform propriilor declaraţii făcute de actorul irlandez pentru publicaţia Irish Independent.

Un articol de Petre Ivan|10 Februarie 2016

”Aș pune-o într-o situație jenantă dacă i-aș dezvălui numele. Este incredibil de celebră”, a spus Liam Neeson, adăugând că va face tot ce este mai bun pentru ea. ”Este extraordinar cât de mult înseamnă un buchet de flori proaspete în viața de zi cu zi a unei doamne”, a spus actorul.

Liam Neeson, 63 de ani, a fost căsătorit cu actrița britanică Natasha Richardson, care a murit în urma rănilor suferite la un accident de ski în 2009, la vârsta de 45 de ani.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani. Au avut împreună doi băieți, Michael, 20 de ani, și Daniel, 19 ani.

Neeson este implicat în mai multe proiecte cinematografice: ”Silence”, regizat de Martin Scorsese, ”A Monster Calls”, regizat de Juan Antonio Bayoba, și ”Felt”, în regia lui Peter Landesman. Ayctorul irlandez va juca de asemenea în producția Studiocanal ”The Commuter” și în ”Operation Chromite”, în regia sud-coreeanului Lee Jae-han.

Foto: Liam Neeson – cinemagia

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

Page 1 of 25012345...102030...Last »