Liam Neeson, femeile şi florile proaspete
https://www.ziarulmetropolis.ro/liam-neeson-femeile-si-florile-proaspete/

Liam Neeson este implicat într-o relaţie cu o femeie “incredibil de celebră”, conform propriilor declaraţii făcute de actorul irlandez pentru publicaţia Irish Independent.

Un articol de Petre Ivan|10 februarie 2016

”Aș pune-o într-o situație jenantă dacă i-aș dezvălui numele. Este incredibil de celebră”, a spus Liam Neeson, adăugând că va face tot ce este mai bun pentru ea. ”Este extraordinar cât de mult înseamnă un buchet de flori proaspete în viața de zi cu zi a unei doamne”, a spus actorul.

Liam Neeson, 63 de ani, a fost căsătorit cu actrița britanică Natasha Richardson, care a murit în urma rănilor suferite la un accident de ski în 2009, la vârsta de 45 de ani.

Cei doi au fost căsătoriți timp de 15 ani. Au avut împreună doi băieți, Michael, 20 de ani, și Daniel, 19 ani.

Neeson este implicat în mai multe proiecte cinematografice: ”Silence”, regizat de Martin Scorsese, ”A Monster Calls”, regizat de Juan Antonio Bayoba, și ”Felt”, în regia lui Peter Landesman. Ayctorul irlandez va juca de asemenea în producția Studiocanal ”The Commuter” și în ”Operation Chromite”, în regia sud-coreeanului Lee Jae-han.

Foto: Liam Neeson – cinemagia

25
/09
/20

A XII-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie – 11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii.

25
/09
/20

Independența Film, casa de distribuţie care promovează în România de peste 20 de ani filme independente de referință, anunță datele de lansare pentru titlurile din portofoliu care vor intra în circuitul cinematografic până la finalul anului 2020.

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

Pagina 1 din 27112345...102030...Ultima »