Non-Stop: câștigă invitații la film!
https://www.ziarulmetropolis.ro/non-stop-castiga-invitatii-la-film/

La peste 10.000 de metri altitudine, Liam Neeson sfidează pericolul şi intră din nou în acţiune, în Non-Stop, un thriller plin de suspans şi situaţii la limita imposibilului.

Un articol de Ziarul Metropolis|3 martie 2014

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „Non-Stop”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.

La peste 10.000 de metri altitudine, Liam Neeson sfidează pericolul şi intră din nou în acţiune, în Non-Stop, un thriller plin de suspans şi situaţii la limita imposibilului.

În timpul unui zbor transatlantic, Bill Marks (Neeson) primeşte mai multe mesaje halucinante: un pasager din avion va fi ucis la fiecare 20 de minute dacă nu se vor vira 150 de milioane de dolari într-un cont secret. Cum poți ucide pe cineva într-un avion aglomerat fără să fii prins?

Participă la concurs şi câştigă invitaţii la filmul „Non-Stop”!

Răspunde, printr-un comentariu pe site, până pe 4 martie, ora 24.00, la întrebarea de mai jos, apoi dă like la pagina de Facebook a Ziarului Metropolis şi ai şansa să câştigi una dintre cele trei invitaţii duble la filmul Non-Stop, valabile la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti timp de 2 săptămâni.

Câștigătorii afișați pe  5 martie pot beneficia de invitație numai pe baza buletinului, pe care trebuie să-l arate la casa de bilete a cinematografului. De aceea îi rugăm să ne trimită într-un mesaj, pe contul de Facebook al Ziarului Metropolis, seria și numărul de buletin, pentru a anunţa cinematograful.

Întrebarea este:

Ce action thriller cu Liam Neeson în rolul principal a mai regizat Jaume Collet-Serra, regizorul filmului Non-Stop?

1. Taken

2. Unknown

3. The Grey

Notă: Câștigătorii sunt rugați să confirme, într-un mesaj privat pe pagina de Facebook a Ziarului Metropolis, că doresc să beneficieze de invitație. Cei care nu confirmă, într-un interval de 24h de la anunțarea rezultatelor tragerii la sorți, vor pierde dreptul de a utiliza invitația.

Foto: captură Non-Stop

Concursul s-a încheiat. Câștigătorii sunt: VICTOR DASCĂLU, OLIVIA PRUNESCU și ALEXANDRA-OTILIA LUNGU. Felicitări! 

25
/01
/14

Ziarul Metropolis şi MediaPro Distribution te trimit la film! Participă la concurs şi poţi câştiga 3 invitaţii duble pentru filmul „The Nut Job: Goana după alune”, la Cinema City Sun Plaza din Bucureşti.