Love Building lansează prima aplicație online de dating
https://www.ziarulmetropolis.ro/love-building-lanseaza-prima-aplicatie-online-de-dating/

Love Building îi face din 5 septembrie, pe Dragoş Bucur, Alexandru Papadopol şi Dorian Boguţă cupidoni virtuali pentru fanii lor.

Un articol de Andrada Văsii|5 septembrie 2013

Love Building îi face din 5 septembrie, pe Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță cupidoni virtuali pentru fanii lor.

Acest lucru va fi posibil odată cu lansarea aplicației Love Building, pe pagina oficială de Facebook a filmului, care va avea premiera în cinematografe din 13 septembrie.

Aplicația va fi una interactivă, care le va permite utilizatorilor săi să apeleze la ajutorul cupidonului preferat, pentru soluționarea problemelor amoroase. Astfel, Dragoș Bucur, Alexandru Papadopol și Dorian Boguță vor veni în ajutorul fanilor și vor lansa invitații la întâlniri în locul celor mai timizi.

Cupidoni miştocari şi plictisiţi

Pentru că cei trei cupidoni sunt inspirați de personajele din Love Building, fiecare invitație va consta într-un video care va reflecta personalitatea personajului ales.

Love Building

Astfel , cupidonul căruia îi va da viață Alexandru Papadopol este mai timid și fâstâcit, cel interpretat de Dorian Boguță este tranșant și plictisit, iar Dragoș Bucur va porteretiza un mesager al dragostei mai rațional și puțin miștocar. Aplicația poate fi accesată și prin intermediul site-ului oficial al filmului sau accesând linku-ul: invite.lovebuilding.ro .

O tabără a iubirii

Love Building este o tabără dedicată relațiilor destrămate. 14 cupluri din program au la dispoziție 7 zile pentru a-și repara poveștile de dragoste.

Dar cei trei traineri din Love Building meniți să îi asiste au propriile lor probleme, iar lucrurile scapă încet încet de sub control. Ca orice vindecare, şi repararea unei relaţii presupune parcurgerea anumitor etape. Asta este exact ceea ce vor şi face cuplurile pe parcursul a şapte zile, într-o tabără specială.

„Şi eu, ca orice om, am momente de depresie. Şi atunci am încercat să-i împrumut lui Vali stările mele. Câteodată simţeam că atunci când ne împrumutăm unul altuia stările noastre, îmi făcea mie bine. Era ca o şedinţă la psihoterapeut”, declară Dorian Boguţă.

Într-o cursă continuă către ,,și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți”, se ridică o singură întrebare: ,,Poți să repari dragostea în 7 zile?”

Info:

Filmul, distribuit de MediaPro Distribution, este produs de Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol și va avea premiera pe marile ecrane din România pe 13 septembrie 2013.

 

 

 

22
/12
/16

Cu siguranţă unul dintre cele mai aşteptate filme ale anului, care se bucură deja de şapte nominalizări la Globurile de Aur şi se poziţionează astfel ca unii dintre marii favoriţi la Oscaruri, ,,La La Land” va avea premiera în cinematografele din România pe 23 decembrie.

21
/12
/16

“Allied”, cu cu Marion Cotillard şi Brad Pitt în distribuție, “Collateral Beauty”, Will Smith, Keira Knightley, Edward Norton, Kate Winslet şi Helen Mirren, “Alice Through the Looking Glass”, cu Helena Bonham Carter si Johnny Depp și „Office Christmas Party”, cu Jennifer Aniston pe afiș, se numără printre cele mai proaste filme ale anului, în opinia celor de la faimoasa revistă Rolling Stone.

21
/12
/16

Născută într-o zi de 21 decembrie (1935), la Slobozia-Hodorogea, Orhei, în Basarabia, Stela Popescu a venit pe lume într-o familie de învățători, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă.

20
/12
/16

Primul spin-off al seriei "Star Wars", "Rogue One: A Star Wars story", a reușit cel de-al treilea cel mai bun start din acest an la box-office-ul nord-american, "pulverizându-și" concurenții. "Rogue One" a avut deja încasări de 300 de milioane de dolari la nivel mondial, deși nu a fost lansat încă în Coreea de Sud sau pe imensa piață chineză.

20
/12
/16

Regizorul și scenaristul Nae Caranfil este deopotrivă autorul textelor și compozitorul pieselor muzicale de pe coloana sonoră a celui mai recent film al său, 6,9 pe scara Richter, o comedie cu momente de musical puse în scenă de coregraful sârb Milan Gromilić. A avut premiera la ediţia TIFF de anul acesta, iar din 20 ianurie 2017 rulează pe marile ecran, inclusiv la Cluj.

19
/12
/16

Al Pacino va juca rolul lui Tennessee Williams în piesa "God Looked Away", prima producţie a Pasadena Playhouse, în programul PlayWorks. Spectacolul, care relatează o perioadă tulburată din viaţa dramaturgului, va avea premiera în primăvara lui 2017.

19
/12
/16

NOUA GENERAŢIE DE ARTIŞTI. Dorotheea Petre (aproape 36 de ani) este bine-cunoscută publicului cinefil din ţara noastră, din pelicula „Cum mi-am petrecut sfârşitul lumii” (2006).

19
/12
/16

“Când eram tânăr, viața mi se părea fără sfârșit...” - Marcello Mastroianni. Astăzi se împlinesc 20 de ani de la moartea celui considerat latin loverul și figura simbol a cinemaului italian.

18
/12
/16

Topul celor mai bune filme care au putut fi văzute în premieră în România în 2016 este împărţit în trei. Un clasament de 10 poziţii include cele mai îndrăzneţe filme distribuite în cinematografe. Apoi, un top cu câteva filme exclusiv din festivaluri şi trei recomandări de documentare.

16
/12
/16

Relansat pe platforma Cinepub, "Senatorul melcilor", filmul cu care Mircea Daneliuc participa în 1995 în Competiţia oficială a Festivalului de la Cannes, este o satiră politică în care grotescul este îmblânzit prin comic.

15
/12
/16

Cel mai aşteptat film românesc al anului 2017, ,,Ana, mon amour“, în regia lui Călin Peter Netzer, a fost selectat în competiţia oficială a celei de-a 67-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin (9-19 februarie) şi va putea fi vizionat în cinematografele din România din 3 martie, la scurt timp după premiera internaţională.

15
/12
/16

Tudor Aaron Istodor, actorul din „Fixeur” (regia: Adrian Sitaru), a fost selectat în programul Shooting Stars din cadrul celei de-a 67-a ediții a Festivalului Internațional de Film de la Berlin. Evenimentul va avea loc în perioada 9-19 februarie 2017, în capitala Germaniei.

12
/12
/16

O participare istorică la Cannes, prezenţe şi premii în alte festivaluri importante, o nouă reformă, dezorientarea sau manierizarea unor regizori consacraţi, încercări onorabile de film de gen, documentare îndrăzneţe, dar şi obişnuitele pocnitori: un an 2016 bogat pentru cinematografia română.