Matei Vișniec, Carlo Goldoni și Neil Simon pe scena constănțeană
https://www.ziarulmetropolis.ro/matei-visniec-carlo-goldoni-si-neil-simon-pe-scena-constanteana/

Vineri, 12 aprilie 2019, de la ora 19:00, după o pauză de aproape 2 ani, se va relua spectacolul Şobolanul rege – text montat în premieră pe ţară la Teatrul de Stat din Constanţa. Textul aparţine reputatului dramaturg român de talie internaţională – Matei Vişniec, iar spectacolul este montat de regizorul Radu Dinulescu. Un spectacol în care scena va deveni locul în care lumea nebună a jurnalismului senzaţionalist se va dezlănţui în faţa publicului.

Un articol de Petre Ivan|11 aprilie 2019

Sâmbătă, 13 aprilie 2019, de la ora 19:00, vă invităm la spectacolul Gâlcevile din Chioggia de Carlo Goldoni, o poveste veselă şi plină de culoare, în lumea căreia ne putem lăsa purtaţi fără nicio grijă. Un antidot pentru tristețe.

Duminică, 14 aprilie 2019, de la ora 19:00, încheiem weekendul cu celebra comedie Desculţ în parc de Neil Simon, celebrând astfel dragostea şi toate valenţele ei pozitive care ne umplu sufletele de fericire.

Vineri, 12 aprilie 2019, de la ora 19:00 – Şobolanul Rege

un spectacol după un text al lui Matei Vişniec

Regia: Radu Dinulescu

Cu: Iulian Enache, Remus Archip, Maria Lupu, Marian Adochitei, Mihai Sorin Vasilescu, Andrei Cantaragiu, Adi Dumitrescu, Mirela Pana, Georgiana Mazilescu, Ana-Maria Ştefan.

Durata spectacolului: 120 minute

Sâmbătă, 13 aprilie 2019; ora 19:00 – Gâlcevile din Chioggia

de Carlo Goldoni

Regia: Dana Dumitrescu

Cu: Andu Axente, Laura Iordan Adrian, Ana-Maria Ştefan, Andrei Cantaragiu, Marian Adochitei, Adrian Dumitrescu, Luiza Martinescu, Georgiana Mazilescu, Florina Stănculeţ, Florentin Roman, Cosmin Mihale, Remus Archip, Cristina Oprean.

Durata spectacolului: 90 minute

Duminică, 14 aprilie 2019; de la ora 19:00 – Desculţ în parc

de Neil Simon

Regia: Liviu Manolache

Scenografia: Eugenia Jianu
Cu: Liviu Manolache, Nina Udrescu, Tani Ştefu,

Florina Stănculeţ, Gelu Ciobanu

Durata spectacolului: 105 minute

 Biletele se pot achiziționa de la casa de bilete a teatrului la următoarele prețuri:

40 lei (lojă), 30 lei (stal), 7,5 lei (bilete pentru elevi, studenți, pensionari)

*

Pentru mai multe detalii și rezervări: 0241.488.247. / 0371.442.592.

Programul agenției de bilete: luni: 09:00 – 17:00; joi – duminică: 11:00 – 19:00

Foto: Șobolanul rege de Matei Vișniec – Marian Adochitei

 

 

03
/09
/15

Teatrul Excelsior organizează, în perioada 25 septembrie – 2 octombrie, prima ediţie a Festivalului de Teatru EXCELSIOR TEEN-FEST. În peisajul cultural bucureştean, adolescenţii nu au avut până în acest moment un festival profesionist care să îi privească direct.

02
/09
/15

Studenții și masteranzii interesați de o carieră în domeniul editorial se pot înscrie, începând cu 1 septembrie, în proiectul cu fonduri europene DIGIPUB. Proiectul oferă un program integrat de stagii de practică plătite în cele mai importante edituri din România și de orientare și consiliere în carieră.

02
/09
/15

„E ușor să înveți un rol și apoi să-l interpretezi, dar noi vom inventa pe scenă un minut de dans, de fiecare dată altul. E multă nebunie în spatele unui minut de dans. Va fi un spectacol foarte personal și foarte greu pentru mine!”, a declarat Gigi Căciuleanu despre noua sa creație coregrafică, „UN MINUT DE DANS sau UF !!!”.

02
/09
/15

 Așa cum și-a obișnuit spectatorii la început de toamnă, Teatrul În Culise lansează un nou spectacol, cu aromă tragicomică, despre dragostea dulce-amară. Sâmbătă, 5 septembrie, de la ora 20:00, mansarda din Calea Călărași nr. 55 este deschisă pentru toți cei care își doresc sa vadă un spectacol în stilul celebrelor show-uri de pe Broadway: „Black Friday Love”.

02
/09
/15

„Magia există...”, aşa cum spune sloganul, dar magia se propagă, contaminează şi se transmite! O dată la doi ani avem privilegiul să ascultăm în Bucureşti unele dintre cele mai importante orchestre ale lumii, alături de faimoşi dirijori şi interpreţi de seamă.

01
/09
/15

Povestea celei mai lungi domnii din istoria Franței începe în 1643, când micul Ludovic a trebuit să lase jucăriile deoparte ca să fie uns rege, la doar 5 ani. Va conduce destinele țării abia din 1661. Ludovic al XIV-lea a murit pe 1 septembrie, acum 300 de ani.

01
/09
/15

Orchestra Naţională Radio deschide seria evenimentelor în aer liber găzduite de Piaţa „George Enescu” (în lateralul Ateneului Român), prezentate în cadrul Festivalului Internaţional „George Enescu” şi organizate de ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului Bucureşti. Accesul publicului la aceste concerte şi recitaluri este liber, în limita locurilor disponibile.

01
/09
/15

Între 10 şi 27 septembrie, ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București în parteneriat cu Institutul Polonez din Bucureşti invită bucureștenii să facă un altfel de tur vizual prin Bucureşti, cu ocazia celui mai nou eveniment de la Hanul Gabroveni: expoziția foto NU PARCAȚI! semnată de artista poloneză Maja Demska.