Mickey Mouse şi prietenii săi au sosit la Bucureşti
https://www.ziarulmetropolis.ro/mickey-mouse-si-prietenii-sai-au-sosit-la-bucuresti/

Mickey Mouse şi gaşca sa de prieteni au sosit la Bucureşti pentru a pregăti Disney Live! Mickey’s Music Festival, un spectacol muzical pentru întreaga familie, care se va desfăşura între 22 şi 26 aprilie, la Sala Palatului.

Un articol de Petre Ivan|16 aprilie 2015

Mickey Mouse şi Minnie Mouse şi-au făcut apariţia la o conferinţă de presă, care a avut loc miercuri după-amiază. Cele două vedete Disney au interpretat o parte din numărul pe care îl vor prezenta în deschiderea show-ului interactiv.

Produs de Feld Entertainment şi organizat de Amphitrion, Disney Live! Mickey’s Music Festival se va desfăşura în perioada 22 – 26 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, şi îşi propune să fie una dintre cele mai intense experienţe de concert pentru întreaga familie.

Mickey’s Music Festival aduce în prim-plan peste 25 de personaje, vedete ale mult îndrăgitelor superproducţii Disney.

Spectacolul debutează cu o proiecţie care prezintă agitaţia din culise, care va fi prezentată pe scenă în timp ce Mickey Mouse îşi întâmpină oaspeţii la concertul său.

În scurt timp, participanţii vor fi transportaţi spre o lume nouă care va abunda în ritmuri antrenante de hip-hop, acrobaţii spectaculoase, covoare zburătoare şi transformări magice alături de Aladdin, Jasmine şi Genie.Mickey Mouse

Sub apă, publicul se va întâlni cu Ariel, Sebastian şi prietenii lor pentru o serie de mişcări pe ritmuri reggae. Familia şi prietenii vor ţine pasul de dans alături de Woody, Buzz şi Jessie, care le vor arăta cele mai amuzante ritmuri boggie în stil rodeo.

Fiecare spectator poate deveni membru al trupei în timpul scenelor interactive din care nu vor lipsi baloane uriaşe, dar şi personajele Disney care vor dansa prin public alături de cei prezenţi, într-un concert al celor mai iubite staruri Disney.

Spectacolele vor avea loc între 22 şi 26 aprilie, la Sala Palatului, show-urile fiind programate pe 22 aprilie, de la ora 19.00, 23 aprilie, ora 19.00, 24 aprilie, ora 19.00, 25 aprilie, de la ora 11.00 şi de la ora 15.00 şi 26 aprilie, ora 11.00.

Preţul biletelor încep de la 75 de lei.

Foto: Mickey Mouse, Disney Live! Mickey’s Music Festival –

15
/01
/21

OAMENII MUZICII Joannes Chrysostomus Wolfgangus Theophilus MOZART. Sau Wolfgang Amadé, cum s-a semnat mai apoi (Amadeus i s-a spus doar postum). 27 ian. 1756 – 5 dec. 1791. Uitaţi tot comerţul din jurul „brandului” Mozart. Ignoraţi tot ce aţi auzit din zbor despre el. Pur şi simplu descoperiţi-l. Și îndrăgostiţi-vă.

29
/12
/20

Pe 31 decembrie, ora 19.30 a României, la Centrul de Artă și Cultură din Lugano, Elveția, maestrul Ion Marin va dirija Concertul Extraordinar de Anul Nou al Orchestrei Elveției Italiene - OSI. Evenimentul o va avea ca solistă pe marea pianistă Martha Argerich, iar programul va cuprinde Concertul nr. 2 pentru pian și orchestră de Ludwig van Beethoven și Simfonia nr. 5 de Franz Schubert.

28
/12
/20

OAMENII MUZICII Antipaticul 2020, anul pandemiei, a fost și cel al unei aniversări splendide: 250 de ani de la nașterea celui care, alături de Mozart și Bach, rămâne unul dintre cele mai frumoase și copleșitoare evenimente din istoria muzici, unul extrem de relevant și astăzi: Ludwig van Beethoven.

28
/12
/20

Pe 23 decembrie, Corul Național de Cameră „Madrigal-Marin Constantin” a primit DISCUL DE AUR din partea Casei de producție Roton Music pentru noua serie de albume dedicate sărbătorilor, lansată pe 16 noiembrie 2020. Distincția a fost acordată pentru performanțe remarcabile în vânzări.

Pagina 1 din 15412345...102030...Ultima »