Mickey Mouse şi prietenii săi au sosit la Bucureşti
https://www.ziarulmetropolis.ro/mickey-mouse-si-prietenii-sai-au-sosit-la-bucuresti/

Mickey Mouse şi gaşca sa de prieteni au sosit la Bucureşti pentru a pregăti Disney Live! Mickey’s Music Festival, un spectacol muzical pentru întreaga familie, care se va desfăşura între 22 şi 26 aprilie, la Sala Palatului.

Un articol de Petre Ivan|16 Aprilie 2015

Mickey Mouse şi Minnie Mouse şi-au făcut apariţia la o conferinţă de presă, care a avut loc miercuri după-amiază. Cele două vedete Disney au interpretat o parte din numărul pe care îl vor prezenta în deschiderea show-ului interactiv.

Produs de Feld Entertainment şi organizat de Amphitrion, Disney Live! Mickey’s Music Festival se va desfăşura în perioada 22 – 26 aprilie, la Sala Palatului din Bucureşti, şi îşi propune să fie una dintre cele mai intense experienţe de concert pentru întreaga familie.

Mickey’s Music Festival aduce în prim-plan peste 25 de personaje, vedete ale mult îndrăgitelor superproducţii Disney.

Spectacolul debutează cu o proiecţie care prezintă agitaţia din culise, care va fi prezentată pe scenă în timp ce Mickey Mouse îşi întâmpină oaspeţii la concertul său.

În scurt timp, participanţii vor fi transportaţi spre o lume nouă care va abunda în ritmuri antrenante de hip-hop, acrobaţii spectaculoase, covoare zburătoare şi transformări magice alături de Aladdin, Jasmine şi Genie.Mickey Mouse

Sub apă, publicul se va întâlni cu Ariel, Sebastian şi prietenii lor pentru o serie de mişcări pe ritmuri reggae. Familia şi prietenii vor ţine pasul de dans alături de Woody, Buzz şi Jessie, care le vor arăta cele mai amuzante ritmuri boggie în stil rodeo.

Fiecare spectator poate deveni membru al trupei în timpul scenelor interactive din care nu vor lipsi baloane uriaşe, dar şi personajele Disney care vor dansa prin public alături de cei prezenţi, într-un concert al celor mai iubite staruri Disney.

Spectacolele vor avea loc între 22 şi 26 aprilie, la Sala Palatului, show-urile fiind programate pe 22 aprilie, de la ora 19.00, 23 aprilie, ora 19.00, 24 aprilie, ora 19.00, 25 aprilie, de la ora 11.00 şi de la ora 15.00 şi 26 aprilie, ora 11.00.

Preţul biletelor încep de la 75 de lei.

Foto: Mickey Mouse, Disney Live! Mickey’s Music Festival –

23
/12
/19

Piesa „Dor de casă” interpretată de Cuza de la „Noaptea Târziu”, George Hora, Irina Rimes și actrița Carmen Tănase, și care a fost lansată pe 17 decembrie, a devenit în câteva zile imnul nostalgic al tuturor românilor plecați la muncă în străinătate, și care și-ar dori mai mult decât orice pe lume să ajungă acasă de Sărbători.

17
/12
/19

Hiturile anilor ’80-’90 vor fi live la cea mai mare petrecere dintre ani din București – „Revelion 2020. Disco Night Fever” – organizată de Primăria Capitalei prin ARCUB. Printre artiștii care vor urca marți, 31 decembrie, de la ora 18, pe scena din Piața Constituției se numără O-Zone, Haddaway și Milli Vanilli.

15
/12
/19

Vineri, 20 decembrie 2019, artistul Alexandru Andrieș va urca pe scena Unteatru pentru deja tradiționalul concert de Crăciun „Andrieș la Unteatru”.

10
/12
/19

Vineri, 13 decembrie, la Sala Radio, violonistul ALEXANDRU TOMESCU, care se bucură de privilegiul de a cânta pe celebra vioară STRADIVARIUS Elder-Voicu, va interpreta, alături de ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO, Concertul nr. 1 pentru vioară şi orchestră creat în 1957 de compozitorul român Dumitru Capoianu (1929-2012).

Page 1 of 14212345...102030...Last »