Noul film Bond vine la Cineplexx cu premii ‘smart’ pentru cinefili
https://www.ziarulmetropolis.ro/noul-film-bond-vine-la-cineplexx-cu-premii-smart-pentru-cinefili/

Spectacolul continuă, acţiunea escaladează şi toată sala vibrează pentru cel mai aşteptat film din ultima perioadă, super producţia ‘Nu e vreme de murit’ ajunge în avanpremieră pe marile ecrane din 30 septembrie la Cineplexx Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare şi Târgu-Mureş.

Un articol de |30 septembrie 2021

Pentru că Cineplexx mizează pe divertismentul de calitate la cinema, această lansare va aduce o săptămână întreagă de momente memorabile, premii originale marca ‘No Time to Die’ și multe alte surprize dedicate celor mai curajoși și pasionați fani ai seriei Bond.

Frenezia Bond începe la Cineplexx de joi seara, 30 septembrie, ora 18:30, odată cu avanpremiera specială 007 Action Night care va avea loc, simultan, în toate cele cinci cinematografe din rețea: Băneasa, Titan, Sibiu, Satu-Mare și Târgu-Mureș. Surprizele nu vor lipsi, iar oaspeții vor putea să facă poze demne de un spion la panoul oficial green screen, se vor bucura de cadouri bahice marca Liliac, iar cei care vor intra în personaj ca niște angenți secreți adevărați vor fi răsplătiți cu premii originale de film.

Apoi, timp de o săptămână întreagă, cinefilii vor avea ocazia să își demonstreze creativitatea și să arate că poartă cel mai bine stilul Bond la cinema. Printr-un concurs original în social media numit #ActLikeBond, Cineplexx va oferi 2 ceasuri smart watch-uri performante acelor doi participanți care vor fi adunat cele mai multe reacții la postarea lor. Tot ce au de făcut concurenții este să vadă filmul la cinema, să își facă o poză cu atitudine de Bond, să o posteze pe Facebook sau Instagram cu tag la locația Cineplexx în care au văzut filmul și să adune cât mai multe reacții la poză. Atitudinea Bond poate include obiecte tip specific acțiunii din film ca: sacou, papion, cravată, ochelari de soare, gadget de spion și orice altceva poate inspira acțiune-spionaj.

05
/07
/22

Adaptarea lui Xavier Giannoli a romanului lui Honoré de Balzac despre ambiții literare și corupția din media în Parisul secolului XIX ajunge în cinema din 8 iulie, distribuit de Independența Film. Prezentat în premieră internațională la Festivalul de la Veneția și câștigător a șapte premii César, printre care și premiul pentru cel mai bun film, Iluzii pierdute reunește în distribuție nume cunoscute precum Cécile de France, Xavier Dolan sau Gérard Depardieu.

04
/07
/22

Festivalul Internațional de Film Transilvania (TIFF) revine la Sibiu, între 7 și 10 iulie. Este al 16-lea an în care TIFF aduce la Sibiu cele mai așteptate și premiate producții ale sezonului. Peste 25 de filme în premieră și cine-concerte vor avea loc în două spații outdoor, dar și în cinema. TIFF Sibiu se va desfășura în Piața Huet (toate evenimentele de aici vor avea intrare liberă), în Habermann Markt / Piața Habermann și la Cine Gold. Sloganul ediției este „Make Films, Not War”, un răspuns al organizatorilor față de războiul din Ucraina și un îndemn la creație, nu la distrugere.

04
/07
/22

Prezentarea filmului “R.M.N.” (2022) cu participarea regizorului Cristian Mungiu, proiecţia unei versiuni restaurate a capodoperei “Evanghelia după Matei” (1964), în anul centenarului Pier Paolo Pasolini, şi o dezbatere despre Václav Havel prilejuită de apariţia unui film biografic şi de traducerea în română a unei culegeri de discursuri şi texte ale fostului preşedinte ceh se numără printre evenimentele speciale de la a noua ediţie a Festivalului Ceau, Cinema!, care va avea loc în perioada 14-17 iulie la Timişoara.

30
/06
/22

Festivalul longeviv și cu tradiție din Piatra Neamț aduce, deja de 14 ani, în fața cinefililor, filme documentare și scurtmetraje create de regizoare și regizori aflați la începutul carierei lor în cinematografie.

24
/06
/22

În sala cinematografului Victoria din Cluj-Napoca, în cadrul secțiunii competiționale a Festivalului Internațional de Film Transilivania (TIFF, 17-26 iunie), este proiectat „The Last Execution“. În prima scenă a filmului, actorul Lars Eidinger, care joacă rolul medicului Werner Teske, se află pe bancheta din spate a unei dube a poliției politice din Germania de Est.

23
/06
/22

Sâmbătă, 25 iunie, Asociațiile Bloc Zero și MaiMultVerde organizează o seară de film pentru toate vârstele pe insula de pe Lacul Morii, dublată de un picnic comunitar și o discuție despre reamenajarea sustenabilă a spațiilor verzi din București.

22
/06
/22

„Elvis“, filmul lui Baz Luhrmann despre cel mai bine vândut cântăreț solo al tuturor timpurilor, e alegerea perfectă pentru entertainment de calitate, în această vară.

22
/06
/22

INTERVIU Prezent la Cluj-Napoca pentru TIFF, regizorul Eran Kolirin vorbeşte într-un interviu pentru Ziarul Metropolis despre ce înseamnă să faci, ca cineast israelian, un film bazat pe o carte a unui scriitor palestinian despre viaţa arabilor care sunt cetăţeni ai Israelului.

20
/06
/22

Poate cel mai bun film nou văzut în primele trei zile de TIFF e "Rimini" (2022), realizat de austriacul Ulrich Seidl - portretul sarcastic al Europei prin povestea unui cântăreţ austriac eşuat care performează pentru pensionari în hoteluri semi-pustii din celebra staţiune italiană care dă titlul.

18
/06
/22

Cluj-Napoca e, zilele astea, orașul ideal. După cum ar spune un clasic în viață: „pentru că… din seria filmelor“. Pentru că… TIFF și pentru că… festival. Mare. Frumos. Prietenos. Aventuros. Și alte cuvinte care se termină la fel de spectaculos – spumos, delicios, tiffelicious.