O seară cu Marcel Iureș
https://www.ziarulmetropolis.ro/o-seara-cu-marcel-iures/

„O seară cu Marcel Iureş”este un eveniment live – prezentat în Premieră la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City în Bucureşti, în data de 16 septembrie 2017, ora 18.00 – care oferă publicului român ocazia de a-l cunoaşte mai bine pe marele nostru actor.

Un articol de Petre Ivan|24 august 2017

Marcel Iureș îi va dezvălui Irinei Margareta Nistor, moderatorul acestui eveniment, secretele carierei sale, însa cei doi vor vorbi și despre viață, arta și frumos.

Iar la final, va exista o sesiunea de Întrebări și Răspunsuri cu publicul prezent. Evenimentul „O seară cu Marcel Iureș”, de sâmbătă 16 septembrie, reprezintă o ocazie unică pentru fani de a-l cunoaște mai bine pe marele actor.

Biletele pot fi cumpărate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City sau online pe site-ul Grand Cinema & More.

Pretul biletelor pentru evenimentul „O seara cu Marcel Iures” :

Bilet Standard: 60 lei (achiziționate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) și respectiv 59 lei (achiziționate online pe site-ul Grand Cinema & More)

Bilet Premium*: 120 lei (achiziționate direct de la casa de bilete din incinta Grand Cinema & More) și respectiv 119 lei (achiziționate online pe site-ul Grand Cinema & More).

(*Prețul Biletului Premium include accesul la cocktailul din seara evenimentului, la care va participa actorul Marcel Iureș.)

Foto: O seară cu Marcel Iureș – facebook

Citiţi şi:
02
/11
/14

INTERVIU Adolf Hitler și Joseph Goebbels erau fani ai filmului de animație, ai lui Walt Disney și ai lui Mickey Mouse, afirmă, într-un interviu pentru Ziarul Metropolis, Ulrich Wegenast, director artistic şi programator al Festivalului de Film de Animaţie de la Stuttgart și invitat special al celei de-a patra ediții a Anim’est Chișinău.

31
/10
/14

Puține filme ar fi fost mai potrivite pentru a deschide noua ediție Anim’est Chișinău decât simpaticul „Minuscule - La Vallée des fourmis perdues” („Minuscule: Valea furnicilor pierdute”), o producție franceză din 2013 realizată de Thomas Szabo și Hélène Giraud.

30
/10
/14

Invitatul emisiunii Nocturne de vineri, 31 octombrie, este regizorul de film şi scenaristul Radu Mihăileanu. Discuţia dintre Marina Constantinescu şi Radu Mihăileanu este un regal de spiritualitate, filosofie şi umanitate, chiar la ore târzii, emisiunea fiind programată la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la ora 24.00.

30
/10
/14

Câteva din cele mai apreciate lungmetraje de animație recente, o retrospectivă a unui animator celebru, scurtmetraje și o conferință despre animație și propagandă sunt câteva din atracțiile celei de-a patra ediții a Festivalului Anim’est Chișinău, care are loc de joi până duminică la Cinema Odeon și Re:Animation Hub – Tipografia 5.

29
/10
/14

După ce a debutat ca lider în box office-ul american, Furia: Eroi anonimi conduce detaşat şi clasamentul încasărilor din România, unde a generat venituri de 557.000 RON, fiind vizionat în weekendul de lansare de aproximativ 30.000 de spectatori.

29
/10
/14

CRONICĂ DE FILM. „Maidan”, cel mai nou film de non-ficțiune al regizorului ucrainean Serghei Loznița, despre recentele revolte istorice de la Kiev, este o operă puternică, solicitantă, extrem de fin lucrată la nivelul imaginii și, mai ales, al sunetului.

27
/10
/14

Săli arhipline, întâlniri cu nume mari din lumea filmului și peste 8000 de bilete vândute deja la proiecțiile din festival – acesta este bilanțul primelor zile la Les Films de Cannes à Bucarest. Datorită cererii mari de bilete, au fost programate două proiecții suplimentare pentru filmele Leviathan și The Tribe

27
/10
/14

Câștigătorul Ursului de Argint pentru cel mai bun scenariu și al Premiului Juriului Ecumenic din cadrul Festivalului Internațional de la Berlin 2014, “Patimile Mariei / Stations of the Cross / Kreuzweg” în regia lui Dietrich Brüggemann are avanpremiera în cadrul Zilelor Filmului German, organizate de Goethe-Institut la București.

27
/10
/14

CRONICĂ DE FILM Inspirat de povestiri ale lui Cehov, „Winter Sleep” (Palme d`Or la Cannes) este, probabil, filmul lui Nuri Bilge Ceylan în care se vorbeşte cel mai mult. Este o uşoară schimbare de accent, pentru că precedentele sale şase opere privilegiau tăcerile, cadrele lungi şi contemplative, imaginile poetice, natura.

27
/10
/14

"Kowalski", de Andrei Creţulescu, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Zagreb, care a avut loc în perioada 19 - 26 octombrie. Potrivit juriului regizorul român a câştigat premiul Căruciorul de Aur pentru "15 minute de plăcere pură a unui superb dialog, a unei interpretări şi regii mari. Şi pentru demonstrarea faptului că cinema-ul românesc este încă viu şi la înălţime".