Patru noi reprezentații cu spectacolul „Un tramvai numit Popescu”
https://www.ziarulmetropolis.ro/patru-noi-reprezentatii-cu-spectacolul-un-tramvai-numit-popescu/

La cererea publicului, după ce toate celelalte reprezentaţii programate iniţial în perioada iulie – septembrie au fost vândute integral, Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu a programat în luna septembrie patru spectacole suplimentare cu piesa „Un tramvai numit Popescu”.

Un articol de Petre Ivan|22 Iulie 2018

Cele patru noi spectacole cu piesa un „Un tramvai numit Popescu” vor avea loc în datele de 1, 4, 22 și 23 septembrie, de la ora 13:00.

Biletele pentru aceste reprezentații pot fi cumpărate începând de astăzi, 18 iulie, de la Agenția Teatrală (str. Nicolae Bălcescu, nr. 17), online, de pe site-ul oficial al TNRS, fără niciun cost suplimentar, sau de pe site-ul entertix.ro.

Prima reprezentație din acest an a spectaculului „Un tramvai numit Popescu” a avut loc în data de 12 iulie, fiind totodată și prima întâlnire a “familiei Popescu” cu publicul, după o pauză de cinci ani, în care spectacolul nu s-a putut juca.

 

Spectacolul „Un tramvai numit Popescu” este realizat în parteneriat cu Primăria comunei Rășinari.

Foto: Un tramvai numit Popescu – TNRS, Cristi Cojocariu

19
/02
/19

SĂ NU UCIZI, filmul co-regizat de Gabi Virginia Șarga și Cătălin Rotaru și inspirat de scandalul media care a cutremurat sistemul sanitar din România acum câțiva ani, va avea pe 1 martie premiera în cinematografele din 29 de orașe din țară.

19
/02
/19

Se joacă la Green Hours spectacolul „Această Sonia” – un one-woman show cu Letiția Vlădescu, scris și regizat de Lia Bugnar.

18
/02
/19

Unul dintre cei mai mari dirijori români, CRISTIAN MANDEAL – care se bucură de peste 45 de ani de activitate, în care a dirijat sute de concerte pe 4 continente, în 35 de ţări – și tânărul violoncelist român ȘTEFAN CAZACU (25 de ani), care cântă pe un violoncel creat în urmă cu 101 ani, la Torino (Italia), de către lutierul Georg Ullman – își dau întâlnire pe scena Sălii Radio, într-un concert extraordinar prezentat vineri, 22 februarie (19.00), alături de ORCHESTRA NAŢIONALĂ RADIO.

17
/02
/19

CRONICĂ DE FILM În „Marele Dictator” (1940), Chaplin îl parodia pe Hitler. Scena jocului macabru cu globul pământesc folosit ca balon a devenit cult. Un portret sarcastic al unui om diabolic care influenţează întreaga lume face şi regizorul Adam McKay în „Vice”, o satiră la adresa fostului vicepreşedinte american Dick Cheney.

14
/02
/19

Actorul George Ivașcu, directorul Teatrului Metropolis din București, împlinește 51 de ani, pe 15 februarie. Șase artiști care au un impact uriaș asupra repertoriului teatrului: directorul de scenă Victor Ioan Frunză, scenografa Adriana Grand, regizoarea Chris Simion-Mercurian, actrița, regizoarea și dramaturgul Lia Bugnar, actorul și regizorul Emanuel Pârvu și dramaturgul și regizorul Mimi Brănescu, povestesc câteva întâmplări cu George Ivașcu.

Page 1 of 77712345...102030...Last »