Patru noi reprezentații cu spectacolul „Un tramvai numit Popescu”
https://www.ziarulmetropolis.ro/patru-noi-reprezentatii-cu-spectacolul-un-tramvai-numit-popescu/

La cererea publicului, după ce toate celelalte reprezentaţii programate iniţial în perioada iulie – septembrie au fost vândute integral, Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu a programat în luna septembrie patru spectacole suplimentare cu piesa „Un tramvai numit Popescu”.

Un articol de Petre Ivan|22 Iulie 2018

Cele patru noi spectacole cu piesa un „Un tramvai numit Popescu” vor avea loc în datele de 1, 4, 22 și 23 septembrie, de la ora 13:00.

Biletele pentru aceste reprezentații pot fi cumpărate începând de astăzi, 18 iulie, de la Agenția Teatrală (str. Nicolae Bălcescu, nr. 17), online, de pe site-ul oficial al TNRS, fără niciun cost suplimentar, sau de pe site-ul entertix.ro.

Prima reprezentație din acest an a spectaculului „Un tramvai numit Popescu” a avut loc în data de 12 iulie, fiind totodată și prima întâlnire a “familiei Popescu” cu publicul, după o pauză de cinci ani, în care spectacolul nu s-a putut juca.

 

Spectacolul „Un tramvai numit Popescu” este realizat în parteneriat cu Primăria comunei Rășinari.

Foto: Un tramvai numit Popescu – TNRS, Cristi Cojocariu

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

14
/10
/19

INTERVIU Pe Teodora Velescu, Simona Dabija și Georgeta Corca le vedem, la Centrul Național al Dansului, în „Daughters”, spectacol semnat de coregrafa Simona Deaconescu și inspirat de motivațiile și modalitățile de expresie ale fiicelor generației hippie, copilele teribile ale post-punkului.

12
/10
/19

Editura Litera anunță evenimentele literare și aparițiile editoriale ale toamnei 2019. Printre acestea, una dintre cele mai dezbătute cărți de acum: „Trei femei” de Lisa Taddeo.

Page 1 of 83212345...102030...Last »