Patru noi reprezentații cu spectacolul „Un tramvai numit Popescu”
https://www.ziarulmetropolis.ro/patru-noi-reprezentatii-cu-spectacolul-un-tramvai-numit-popescu/

La cererea publicului, după ce toate celelalte reprezentaţii programate iniţial în perioada iulie – septembrie au fost vândute integral, Teatrul Naţional „Radu Stanca” Sibiu a programat în luna septembrie patru spectacole suplimentare cu piesa „Un tramvai numit Popescu”.

Un articol de Petre Ivan|22 iulie 2018

Cele patru noi spectacole cu piesa un „Un tramvai numit Popescu” vor avea loc în datele de 1, 4, 22 și 23 septembrie, de la ora 13:00.

Biletele pentru aceste reprezentații pot fi cumpărate începând de astăzi, 18 iulie, de la Agenția Teatrală (str. Nicolae Bălcescu, nr. 17), online, de pe site-ul oficial al TNRS, fără niciun cost suplimentar, sau de pe site-ul entertix.ro.

Prima reprezentație din acest an a spectaculului „Un tramvai numit Popescu” a avut loc în data de 12 iulie, fiind totodată și prima întâlnire a “familiei Popescu” cu publicul, după o pauză de cinci ani, în care spectacolul nu s-a putut juca.

 

Spectacolul „Un tramvai numit Popescu” este realizat în parteneriat cu Primăria comunei Rășinari.

Foto: Un tramvai numit Popescu – TNRS, Cristi Cojocariu

07
/08
/20

În dimineața zilei de 2 martie 1998, Natascha Kampusch, o fetiță de zece ani, este urcată cu forța într-o furgonetă albă. Câteva ore mai târziu, zace înfășurată într-o pătură pe podeaua rece a unei pivnițe. În jur e beznă, iar aerul are un iz stătut. Povestea ei este disponibilă acum și în limba română, la Editura Humanitas, în traducerea Cristinei Cioabă.

07
/08
/20

TVR 1 difuzează sâmbătă, 8 august, de la ora 21.10, filmul „Grăbeşte-te încet“, în regia lui Geo Saizescu. Regăsiţi mai jos un interviu cu actorul Radu Gheorghe, care interpretează în film rolul globe-trotter-ului Bebe Ciupercuţă. Actorul povesteşte cu multă bucurie despre întâlnirea cu marii actori din distribuţia filmului, despre rolul său, dar şi multe lucruri amuzante (cum s-a ales cu o poreclă după acest film, ce dificultăţi i-a creat scena sărutului etc.).

06
/08
/20

Festivalul SoNoRo Musikland continua în Brașov până pe 9 august. Mari nume ale scenei internaționale concertează la Bastionul Țesătorilor și la Colegiul Național „Andrei Șaguna” din Brașov, la Măgura și la Râșnov.

05
/08
/20

CRONICĂ DE FILM Proiectat în premieră la TIFF, „Casa cu păpuşi” (2020), documentarul de debut ca regizor al directorului de imagine Tudor Platon, este portretul tandru al unor femei în vârstă, dar pline de viaţă, care îşi deschid sufletul în faţa aparatului de filmat al tânărului cineast.

05
/08
/20

Pe 5 august 2019, murea prozatoarea americană Toni Morrison, prima scriitoare de culoare care obținea, în 1993, Premiul Nobel pentru Literatură. Cartea pe care v-o propunem astăzi este „Cântecul lui Solomon” (Editura Art, colecția „Cărți cult”, 2019), roman publicat în original în 1977.

05
/08
/20

Între 31 iulie și 2 august, NO.MAD Talks a organizat în satul Ciocanu din județul Argeș primul eveniment offline de după ieșirea din starea de urgență – NO.MAD Outdoor Camp, o tabără de trei zile dedicată atât freelancerilor, cât și antreprenorilor, soloprenorilor și, în general, celor care își doresc să fie creativi și eficienți.

Pagina 1 din 90512345...102030...Ultima »