Placido Domingo: Nu știu cât timp voi mai cânta
https://www.ziarulmetropolis.ro/placido-domingo-nu-stiu-cat-timp-voi-mai-canta/

În vârstă de 74 de ani, tenorul spaniol Placido Domingo va oferi, în încheierea stagiunii de la Teatro Real din Madrid, un mic concert în locul reprezentaţiei prevăzute cu opera Gianni Schicchi, de Giacomo Puccini. Domingo a mărturisit că este extrem de marcat de moartea surorii sale şi nu este în stare că joace în acest spectacol.

Un articol de Petre Ivan|29 Iunie 2015

Placido Domingo: Nu știu cât timp voi mai cânta / „Când sunt în vacanță, rareori trec două sau trei zile fără să cânt”, a spus tenorul spaniol, care a menţionat că îi este greu să-și reia activitatea după o întrerupere atât de lungă.

Cum se spune în lumea spectacolului, the show must go on. Îmi va fi greu să urc din nou pe scenă, mai mult din cauza stării mele sufletești, decât din motive de voce. Dar surorii mele i-ar fi plăcut. Mă rog pentru ea, ca să ne ajute să mergem înainte și, cel mai bun lucru este să am mintea ocupată. – Placido Domingo

Domingo are multe proiecte, dar nu vrea să vorbească despre viitor. “Nu știu cât timp voi mai cânta”, spune faimosul tenor spaniol care nu a mai cântat de cinci săptămâni, anulându-și mai multe angajamente pentru a fi alături de sora sa, care urma un tratament contra cancerului în SUA.

Foto: Placido Domingo – wikipedia

07
/12
/18

Zece variațiuni pe teme de colinde româneşti compuse de zece tineri compozitori români pot fi ascultate în premieră absolută în data de 12 decembrie, în Sala “George Enescu” a Universității Naționale de Muzică din Bucureşti, ora 19:00. Concertul “Dincolo de colind” va fi interpretat de ansamblul de muzică nouă SonoMania, sub bagheta Simonei Strungaru. Accesul la eveniment este gratuit.

04
/12
/18

Opera Națională București prezintă vineri, 7 decembrie 2018, începând cu ora 18:30 „Don Carlo”, operă în patru acte de Giuseppe Verdi.  Regia, decorul, costumele și luminile spectacolului poartă semnătura lui Mario De Carlo. La pupitrul dirijoral se va afla maestrul Tiberiu Soare. Corul Operei Naționale București va fi pregătit de către Daniel Jinga.

04
/12
/18

Joi, 6 și vineri, 7 decembrie 2018, Filarmonica „George Enescu” celebrează legăturile cultural-istorice cu Franța printr-un „Omagiu francofoniei”, un concert Berlioz, Debussy, Ravel, Lalo, la care solistul invitat va fi celebrul violonist David Grimal, fondator al ansamblului francez „Les Dissonances“.

30
/11
/18

Târgul ,,Poveste de Crăciun”, organizat de Primăria Capitalei, prin Opera Comică pentru Copii, și-a deschis porțile în curtea instituției din Calea Giulești nr. 16, cu o mulțime de puncte de atracție, ateliere și locuri de distracție pentru cei mici. Felicia Filip, managerul Operei Comice pentru Copii, a prezentat obiectivele de atracție ale Târgului, precum și spectacolele și surprizele pe care instituția le pregătește în luna decembrie.

28
/11
/18

"Cade zăpada, / Tu nu vei veni în seara asta / Cade zăpada / Şi inima mea se îmbracă în negru, / Acest cortegiu mătăsos, / Cu totul în lacrimi albe / Pasărea pe creangă / Jeleşte farmecul. (...)". "Tombe la neige", unul din marile succese ale lui Salvatore Adamo, a fost un mare hit în Franța anului 1963.

26
/11
/18

„Asta vreau în rai... cuvintele să devină note muzicale şi conversaţiile să fie simfonii.” – Tina Turner. Legendara cântăreaţă a împlinit, astăzi, 79 de ani. În cei 50 de ani de activitate „regina rock and roll-ului“, considerată  una dintre cele mai bune cântăreţe din istorie, a vândut peste 200 de milioane de albume și a fost recompensată cu opt premii Grammy.

Page 1 of 12512345...102030...Last »