Prietenii TVR2 văd primii spectacolul „Fantoma, dragostea mea!”
https://www.ziarulmetropolis.ro/prietenii-tvr2-vad-primii-spectacolul-fantoma-dragostea-mea/

Pe 15 noiembrie, prietenii TVR2 văd primii, la Teatrul Metropolis, spectacolul „Fantoma, dragostea mea!”. Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, intră în concurs şi poţi câştiga o invitaţie la teatru.

Un articol de Corina Vladov|14 noiembrie 2013

Pe 15 noiembrie, prietenii TVR2 văd primii, la Teatrul Metropolis, spectacolul „Fantoma, dragostea mea!”. Urmăreşte pagina de Facebook TVR2, intră în concurs şi poţi câştiga o invitaţie la teatru.

„Fantoma, dragostea mea!” este o comedie scrisă cu nerv, un thriller cu accente parodice despre viaţa de cuplu şi infidelitate, o ficţiune în care imposibilul devine posibil.

Nu rata o poveste închegată regizoral de Şerban PUIU, purtând amprenta scenograficǎ a Ioanei POPESCU şi ambientul sonor a lui Vadim STAVAR, o farsă improbabilă în trei acte, care ne provoacă să intrăm în jocul de-a destinul, alǎturi de: Gabriela POPESCU, Marius Florea VIZANTE, Monica DAVIDESCU, Alexandra VELNICIUC, Raluca GHERVAN, Ioana ANCEA, Zory DAVID.

Aşadar, intră acum pe pagina de Facebook TVR2, răspunde la întrebări şi câştigă-ţi invitaţia la teatru!  Concursul are loc în perioada 9-14 noiembrie, iar regulamentul acestuia îl găsiţi aici.

Fantoma, dragostea mea
Fantoma1
Fantoma2
Fantoma3
Fantoma4
afis Fantoma, dragostea mea
13
/05
/14

Bookfest Junior 2014 este primul program de evenimente special conceput pentru copii şi adolescenţi, fiind un prilej pentru ei de a face cunoştinţă cu cei care publică cărţi, cu autorii şi ilustratorii de carte.

12
/05
/14

22 de povești românești, 14 lungmetraje și 8 scurtmetraje, unele prezentate în premieră absolută, se regăsesc în mult-așteptata secțiune Zilele Filmului Românesc, la cea de-a 13-a ediție a Festivalului Internațional de Film Transilvania (30 mai – 8 iunie).

12
/05
/14

Miercuri, 14 mai, la ora ora 17.00, în Sala „Mircea Vulcănescu” a Bibliotecii Naţionale a României, va avea loc o dezbatere pe tema „Limba exilată şi epistolele ei”, pornind de la cel mai recent volum semnat de Norman Manea, Plicuri şi portrete, ediţia a II-a, revăzută şi adăugită, apărut de curînd la Editura Polirom.

12
/05
/14

Borgman este un thriller horror cu tentă de umor negru, regizat de olandezul Alex van Warmerdam (The Northerners, The Dress), despre un vagabond care intră în viaţa unei familii din partea superioară a societăţii, transformând-o imediat într-un adevărat coşmar.

12
/05
/14

Lecţia de violoncel, Floarea de cactus, Azilul amanţilor, Feisbuc, Suflete moarte, Nişte fete şi Cel mai frumos roman din lume" sunt doar câteva dintre spectacolele pe care iubiotorii de teatru le pot vedea în această săptămână pe scenele bucureştene.

12
/05
/14

"O actriţă extraordinar de talentată şi frumoasă, care mi-a impresionat primii ani de adolescenţă", a declarat Florina Cercel, la aflarea veştii că Margareta Pogonat nu mai este printre noi. La rândul lor, Mitică Popescu, Valentin Uritescu, Stela Popescu şi Draga Olteanu Matei deplâng despărţirea de colega lor de breaslă.

12
/05
/14

CRONICĂ DE FILM. Documentarul ”Bucureşti, unde eşti?”, al fotografului şi cineastului Vlad Petri, surprinde protestele din 2012 din Capitală, oferind nu doar o perspectivă empatică şi cu o certă valoare sociologică şi istorică, dar şi o încercare, mai subtilă, de chestionare a realităţii.

12
/05
/14

Și s-a făcut mai și Shakespeare a împlinit 450 de ani din eternitate și s-a făcut “Furtuna” la Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” Bucureşti.

09
/05
/14

Ar fi putut concura cu marile actriţe de la Hollywood, dar a ales să uimească Parisul. A devenit o stea în cinematografia franceză a anilor ’30. „Cea mai aristocratică dintre actriţe“, „regina teatrului din Paris“, „unica“, „extraordinara“, „inimitabila Elvira“, aşa cum o alinta presa, Elvira Popescu a cucerit publicul francez, îmblânzindu-i pe cei mai exigenţi critici. Cei mai renumiţi dramaturgi ai vremii au scris pentru ea.

09
/05
/14

La Sala Nouă a Teatrului de Comedie se derulează programul „COMEDIA ȚINE LA TINEri” având ca obiectiv susţinerea tinerilor artişti. Spectacolele aduc în atenția publicului texte contemporane scrise de autori de succes, ce tratează probleme cu tentă socială. Cei patru regizori cuprinși în proiect, în perioada 2013–2014, sunt:Vlad Cristache, Eugen Gyemant, Alexandru Mâzgăreanu și Vladimir Anton.