Primul trailer „Once Upon a Time in Hollywood“, noul film al lui Tarantino
https://www.ziarulmetropolis.ro/primul-trailer-once-upon-a-time-in-hollywood-noul-film-al-lui-tarantino/

Sony Pictures a lansat, ieri, primul trailer pentru „Once Upon a Time in Hollywood“, cel de-al nouălea film al lui Quentin Tarantino în care protagonişti sunt Brad Pitt şi Leonardo DiCaprio.

Un articol de Petre Ivan|20 martie 2019

Cu acţiunea plasată în 1969, în toiul revoluţiei hippie şi a transformării totale a Hollywoodului, „Once Upon a Time in Hollywood“ are în centru un actor fără succes, Rick (Brad Pitt), care joacă într-un serial western, şi pe dublura acestuia, Cliff (Leonardo DiCaprio). Rick Dalton, personajul interpretat de Brad Pitt, este vecinul actriţei Sharon Tate, starleta şi soţia lui Roman Polanski, una dintre victimele lui Charles Manson.

Tarantino a dezvăluit că filmul, care a avut un buget de 100 de milioane de dolari, va fi similar – ca stil şi plan al acţiunii – peliculei „Pulp Fiction“ (1994) şi va fi lansat pe 26 iulie.

„Am lucrat la acest scenariu timp de cinci ani şi, în plus, mare parte din viaţă am trăit în Los Angeles, inclusiv în 1969, când aveam şapte ani. Sunt foarte entuziasmat să spun povestea unui Los Angeles şi a unui Hollywood care nu mai există astăzi. Şi nu aş putea fi mai mulţumit şi mai fericit de dinamica acestei echipe, DiCaprio şi Pitt. A fost complicat de dus la capăt acest proiect, dar am reuşit“, a declarat Quentin Tarantino.

Din distribuţia celui de-al nouălea film al cineastului american mai fac parte Al Pacino, Luke Perry, Damian Lewis şi Dakota Fanning, Burt Reynolds, Timothy Olyphant, Kurt Russell, Michael Masden şi Tim Roth.

Foto: Once Upon a Time in Hollywood – facebook

25
/09
/20

A XII-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie – 11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii.

25
/09
/20

Independența Film, casa de distribuţie care promovează în România de peste 20 de ani filme independente de referință, anunță datele de lansare pentru titlurile din portofoliu care vor intra în circuitul cinematografic până la finalul anului 2020.

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

Pagina 1 din 27112345...102030...Ultima »