RCS&RDS a reintrodus în grilă posturile VH1 și Film Café
https://www.ziarulmetropolis.ro/rcsrds-a-reintrodus-in-grila-posturile-vh1-si-film-cafe/

RCS&RDS a reintrodus în grilă televiziunea muzicală VH1 şi postul de filme şi seriale Film Café, care au fost scoase din pachetele companiei de telecomunicaţii în data de 7 ianuarie.

Un articol de Liliana Matei|25 ianuarie 2014

RCS&RDS a reintrodus în grilă televiziunea muzicală VH1 şi postul de filme şi seriale Film Café, care au fost scoase din pachetele companiei de telecomunicaţii în data de 7 ianuarie.

Potrivit unor comentarii postate de abonaţi ai RCS&RDS pe pagina de Facebook a companiei, VH1 şi Film Café ar fi fost reintroduse în grila RCS&RDS începând de la mijlocul săptămânii trecute, treptat, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.

Pe 7 ianuarie, RCS&RDS a scos televiziunile VH1 şi Film Café şi a introdus Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD şi Eurosport 2 HD pe reţelele sale de cablu digital, după cum au declarat, la momentul respectiv, pentru MEDIAFAX, surse din industria media.

RCS&RDS nu a comunicat public faptul că va scoate din grilele sale VH1 şi Film Café.

RCS&RDS nu a comunicat public nici introducerea în grilă a televiziunilor History HD, Viasat Nature/ History HD şi Comedy Central Extra.

RCS

Singurul anunţ făcut atunci de RCS&RDS a vizat Eurosport HD şi Eurosport 2 HD, pe contul de Facebook al companiei, anunță Mediafax.

În cazul VH1, o televiziune deţinută de compania Viacom International Media Networks (VIMN) -, RCS&RDS a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) cu privire la expirarea, pe 31 decembrie 2013, a contractului privind distribuţia VH1 în reţeaua RCS&RDS.

De asemenea, RCS&RDS a informat CNA că cele două părţi poartă negocieri pentru prelungirea contractului, după cum a declarat pe 7 ianuarie, pentru MEDIAFAX, Laura Georgescu, preşedintele CNA.

Film Café este o televiziune aflată în portofoliul companiei Chello Central Europe. Film Café s-a lansat în România pe 1 decembrie 2012, înlocuind televiziunea Romantica.

Foto cu RCS&RDS – RCS&RDS

 

09
/10
/23

Ediţia în română a unei cărţi despre legendarul regizor Martin Scorsese şi un volum în engleză scris de Andrei Gorzo şi Veronica Lazăr despre cinemaul lui Radu Jude sunt două recomandări de lectură pentru această toamnă, pentru cei pasionaţi şi de discursul despre filme, nu doar de vizionarea lor.

09
/10
/23

Les Films de Cannes à Bucarest (20 - 29 octombrie) le-a pregătit bucureștenilor un maraton de cinema de 10 zile cu 43 de lungmetraje, 15 scurtmetraje și mai mult de 65 de proiecții ale unor autoare și autori care au un cuvânt greu de spus în cinematografia momentului.

04
/10
/23

Bizară şi explozivă apariţie e acest “Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii” (2023), cel mai nou film al lui Radu Jude. El adună într-o structură inedită, inconfortabilă şi surprinzătoare la fiecare pas, cam toate preocupările formale de până acum ale regizorului, care le pune de această dată în slujba unei critici virulente a capitalismului deopotrivă românesc şi european.

04
/10
/23

Descris de Variety ca fiind un film „bogat în detalii și foarte specific în descrierea familiei de clasă mijlocie pe care o observă” și care „oferă libertatea publicului de a-și alege punctele de vedere cu care se identifică cel mai mult în imaginea de ansamblu.”, TÓTEM a cucerit simpatia spectatorilor prezenți la cele două proiecții din programul competițional al celei de-a 19-a ediții Bucharest International Film Festival (BIFF), unde a obținut Premiul Juriului. Filmul se va lansa în cinema din 13 octombrie, distribuit de August Film.