Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Mălăele & Co, noi spectacole de teatru TV
https://www.ziarulmetropolis.ro/rebengiuc-mariana-mihut-malaele-co-noi-spectacole-de-teatru-tv/

Casa de Producţie a Televiziunii Române pregăteşte noi spectacole teatrale de televiziune, Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Coca Bloos, Horaţiu Mălăele, Crina Semciuc, Constantin Cotimanis şi Jojo (Cătălina Grama) fiind câţiva dintre artiştii care vor intra în platourile TVR în această vară.

Un articol de Petre Ivan|3 iulie 2014

În această vară, Casa de Producţie TVR începe filmările pentru producţiile care se vor regăsi în programele TVR 2 începând cu grila din această toamnă, notează Mediafax.

Astfel, telespectatorii vor putea urmări în premieră noi spectacole realizate în studiourile Televiziunii Române, sub direcţia de scenă a unor cunoscuţi regizori de teatru şi cu participarea unor actori mult îndrăgiţi de către public.

Victor Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Coca Bloos, Horaţiu Mălăele, Virginia Mirea, Ana Ioana Macaria, Cornel Scripcaru, Crina Semciuc, Constantin Cotimanis şi Jojo (Cătălina Grama) sunt câteva dintre personalităţile scenei şi ale filmului care intră în platourile TVR în această vară.

Casa de Producţie este un departament al Societăţii Române de Televiziune, care are ca principal obiect de activitate producţia de teatru şi film. Montările din dramaturgia naţională şi universală, intrate în repertoriu începând din grila de toamnă a anului 2013, au reînnodat tradiţia spectacolelor de teatru difuzate de postul public de televiziune.

Începând din septembrie 2013, activitatea departamentului Casa de Producţie este gestionată de către Demeter Andras Istvan, coordonator cu atribuţii de director.

Foto cu Rebengiuc, Mariana Mihuţ, Mălăele – Cinemagia

21
/11
/14

Orchestra Simfonică din Detroit a cerut locuitorilor din acest oraş, fosta "capitală" a industriei de automobile americane, să înregistreze sunetele din mediul înconjurător pentru a alcătui apoi o simfonie a zgomotelor din viaţa de zi cu zi a urbei.

20
/11
/14

„Dăruirea totală este pentru mine un act de patriotism...“, a spus Marin Moraru, într-o conferinţă memorabilă, susţinută la UNATC, în faţa studenţilor Facultăţii de Teatru.

19
/11
/14

În perioada noiembrie – decembrie, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematrografică I.L. Caragiale le-a pregătit iubitorior de teatru două spectacole speciale, Cine e fazanul, de Georges Feydeau şi Fundătura, după un text de Maxim Gorki

19
/11
/14

Cărţi scrise de Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Horia-Roman Patapievici, Lucian Boia, Haruki Murakami şi Orhan Pamuk, dar şi volumul autobiografic al preşedintelui ales al României Klaus Iohannis se numără printre noutăţile editoriale de la Târgul Internaţional Gaudeamus-Carte de învăţătură 2014.

19
/11
/14

Soliștii Operei Comice pentru Copii și tinerii olimpici de la Colegiul Național de Muzică "George Enescu" din București vor susține un spectacol extraordinar cu ocazia Zilei Naționale a României. Evenimentul are loc pe 1 decembrie, începând cu ora 17, la Sala Mare a Operei Comice pentru Copii, Calea Giulești nr. 16.

19
/11
/14

O punere în scenă a unei piese de Brecht care rămâne fidelă poveștii și care totodată reușește să fie autentică și palpitantă pentru spectator este „Omul cel Bun din Seciuan" cu regia semnată de Andrei Șerban la Teatrul Bulandra din București.