Robert Redford schimbă macazul. Actorul de 79 de ani se apucă de cântat
https://www.ziarulmetropolis.ro/robert-redford-schimba-macazul-actorul-de-79-de-ani-se-apuca-de-cantat/

Legendarul actor Robert Redford va cânta pentru prima dată pe marele ecran, în “Blind”, film care îi are în distribuiţie pe Demi Moore şi Alec Baldwin. Va fi o premieră pentru Redford, care nu a mai cântat într-un film până în prezent.

Un articol de Petre Ivan|21 Martie 2016

Robert Redford a colaborat cu cântăreţul şi compozitorul Phillip Phillips pentru înregistrarea celor două cântece ce vor figura pe coloana sonoară a filmului “Blind”. Interesant este că Redford nu va apărea în filmul în care spectatorii îi vor putea auzi vocea.

Fostul câştigător al concursului “American Idol”, Phillip Phillips a instrumentat piesele, iar Redford şi cântăreaţa Sasha Lazard cântă împreună pe coloana sonoră a noului film.

Robert Redford a jucat în peste 30 de filme, printre care se numără clasicele “Cacealmaua/ The Sting”, ” (1973), “Marele Gatsby/ The Great Gatsby” (1974), “Three Days of the Condor/ Cele trei zile ale condorului” (1975), “All the President’s Men/ Toţi oamenii preşedintelui” (1976), “Out of Africa/ Departe de Africa” (1985).

Foto: Robert Redford – cinemagia

15
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Disponibil în unele cinematografe, documentarul „Emigrant Blues: un road movie în 2 ½ capitole”, de Mihai Mincan şi Claudiu Mitcu, discută subiectul migrației românilor în străinătate din câteva unghiuri inedite.

14
/10
/19

Les Films de Cannes à Bucarest îl celebrează anul acesta pe Vlad Ivanov, care anul acesta a împlinit 50 de ani. Actorului care seduce camera cu orice rol pe care-l interpretează, festivalul i-a dedicat o secțiune numită IVANOV 50 – care include cinci dintre cele mai importante filme care îl au ca protagonist: „Sunset”, „Câini”, „La Gomera”, „Principii de viață” și „Hier”.

09
/10
/19

CRONICĂ DE FILM Deşi pretinde că este un omagiu adus oamenilor care au murit în închisorile comuniste, "Între chin şi amin" (2019), al doilea lungmetraj de ficţiune al regizorului Toma Enache, nu este de fapt decât o bătaie de joc la adresa memoriei victimelor, prin kitsch-ul pe care îl etalează.

08
/10
/19

Pe durata festivalului, Asociatia Cinemascop, organizatoarea Les Films de Cannes à Bucarest, continuă să organizeze, ca și în anii precedenți, ateliere pentru diferite comunități ale industriei de film din România, în încercarea de a oferi cât mai multe oportunități membrilor acestora.

07
/10
/19

Unul dintre cele mai puternice filme autohtone ale toamnei este „Arest”, în regia lui Andrei Cohn, care spune povestea unui intelectual torturat într-o închisoare comunistă din România anului 1983. În rolurile protagoniștilor, actorii Alexandru Papadopol și Iulian Postelnicu.

Page 1 of 25012345...102030...Last »