Robert Redford schimbă macazul. Actorul de 79 de ani se apucă de cântat
https://www.ziarulmetropolis.ro/robert-redford-schimba-macazul-actorul-de-79-de-ani-se-apuca-de-cantat/

Legendarul actor Robert Redford va cânta pentru prima dată pe marele ecran, în “Blind”, film care îi are în distribuiţie pe Demi Moore şi Alec Baldwin. Va fi o premieră pentru Redford, care nu a mai cântat într-un film până în prezent.

Un articol de Petre Ivan|21 martie 2016

Robert Redford a colaborat cu cântăreţul şi compozitorul Phillip Phillips pentru înregistrarea celor două cântece ce vor figura pe coloana sonoară a filmului “Blind”. Interesant este că Redford nu va apărea în filmul în care spectatorii îi vor putea auzi vocea.

Fostul câştigător al concursului “American Idol”, Phillip Phillips a instrumentat piesele, iar Redford şi cântăreaţa Sasha Lazard cântă împreună pe coloana sonoră a noului film.

Robert Redford a jucat în peste 30 de filme, printre care se numără clasicele “Cacealmaua/ The Sting”, ” (1973), “Marele Gatsby/ The Great Gatsby” (1974), “Three Days of the Condor/ Cele trei zile ale condorului” (1975), “All the President’s Men/ Toţi oamenii preşedintelui” (1976), “Out of Africa/ Departe de Africa” (1985).

Foto: Robert Redford – cinemagia

25
/09
/20

A XII-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie – 11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii.

25
/09
/20

Independența Film, casa de distribuţie care promovează în România de peste 20 de ani filme independente de referință, anunță datele de lansare pentru titlurile din portofoliu care vor intra în circuitul cinematografic până la finalul anului 2020.

23
/09
/20

OPINIE Prea puținele recompense juste acordate la Gala Premiilor Uniunii Cineaștilor din România, ediția 2020, nu pot șterge senzația generală că un astfel de eveniment este mai puțin despre recunoașterea valorii reale, cât mai ales despre a mulțumi pe cât mai mulți, în special dintre cei apropiați de UCIN.

18
/09
/20

Cel mai nou cinematograf de tip multiplex din România a fost inaugurat de Cineplexx pe 16 septembrie la Târgu-Mureș, în prezența unui public nerăbdător să-și vadă vadă filmele preferate pe marele ecran. Locația nou deschisă reprezintă cea de-a cincea investiție făcută de companie în România într-un singur an de la intrarea pe piața locală.

17
/09
/20

A 12-a ediție KINOdiseea – Festivalul de Film pentru Publicul Tânăr are loc în București, în perioada 17 septembrie–11 octombrie 2020, și aduce pe marile ecrane din aer liber cele mai noi filme pentru copii, dar numai bune pentru o seară petrecută cu întreaga familie.

Pagina 1 din 27112345...102030...Ultima »